commentarii publicate de: Harry Tavitian


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concertul cu Johnny - de Harry Tavitian la: 09/11/2005 16:30:30
(la: Invitatie la un duel pianistic: Harry Tavitian si Johnny Raducan)
Imi pare rau ca de-abia acum va respund, dar am fost plecat pentru mai multe concerte si acum ma pregatesc sa plec iar, in Ungaria si la Cluj.
Concertul meu cu Johnny a fost inregistrat de TVR. Daca aflu in timp util, o sa pun un anunt pe site.
#86097 (raspuns la: #79167) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Comunicat de presa - de Harry Tavitian la: 15/10/2005 10:20:21
(la: Harry Tavitan canta “Blues pentru speranta”, la Brasov)
Din partea biroului de presa al Fundatiei Culturale "Harry Tavitian"

Stimate domnule Horia,

Va multumim pentru atentionare. Intr-adevar, am creat o confuzie: l-am inregistrat ca utilizator pe domnul Tavitian - dorind ca sa existe acces la informatii despre persoana dansului - si am postat un comunicat al biroului nostru de presa, semnat ca atare. Bineinteles ca nu domnul Tavitian a scris comunicatul de presa (va transmite ca ar fi incantat sa aiba asemenea abilitati). Cel care il cunosc personal pot sa va spuna ca e o persoana modesta.

Comentariul dumneavoastra insa e iscat de o problema reala: am inceput sa mediatizam noi, Fundatia, evenimentele la care participa domnul Tavitian deoarece mass-media nu e prea interesata sa promoveze din proprie initiativa altceva decat subcultura.

Facem aceasta promovare din dorinta ca informatiile despre rarele concerte de jazz care sunt organizate in Romania sa ajunga la cei interesati. O facem cu destule eforturi, din respect pentru publicul de jazz din Romania care este de foarte buna calitate.

Am facut tot ce am putut si pentru mediatizarea concertului de la Brasov, mai ales ca era unul in sprijinul serviciilor pentru bolnavii incurabili. Cu ocazia acestui concert ne-am gandit inca o data ca ar trebui sa dam slava lui Dumnezeu in fiecarte clipa daca suntem sanatosi si nu ne aflam intr-o astfel de suferinta.

Concertul de la Brasov a meritat toata osteneala. Am avut bucuria sa cunoastem o echipa de oameni minunati, aceea a profesionistilor de la Hospice, iar atmosfera de la concert a fost tare faina - poate aveti prieteni in Brasov care au fost la concert sau il vor urmari la TV locale si va vor putea spune impresiile dansilor.

Va dorim ca Dumnezeu sa va lumineze calea, mai ales ca am inteles ca sunteti departe de casa. Va propunem un ajutor acest drum, jazzul de calitate, care poate aduce multa veselie sufleteasca.
#78900 (raspuns la: #77268) comenteaza . modifica . semnaleaza adminuluiCursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...