commentarii publicate de: dima carmen


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Inger, ingerasul meu.....Ce f - de dima carmen la: 06/04/2006 19:53:50
(la: un inger)
Inger, ingerasul meu.....Ce furmoasa cerere! Ca si textul. Si eu am intilnit un inger, si apoi l-am revazut si de fiecare data mi-a bucurat sufletul, si nu numai pe al meu. Daruia tuturor. Sunt rari astfel de inger, dar din fericire exista. Si cind ii intilnim ar trebui sa ii recunoastem si sa ne apropiem de ei. Dar din pacate cei mai multi dintre noi nu au curajul sa o faca tocmai pentru ca stim ca suntem muritori si ei sunt ingeri. Ei daruiesc, ne ocrotesc si ne vegheaza.
Uneori simti durere, alteori bucurie cind iti amintesti de ei. Cel mai placut e atunci cind ingerul tau ocrotitor se intilneste cu acel inger de care tu vorbesti. Eu cred in ei pentru ca am intilnit unul si mi-a schimbat viata, mi-a daruit fericirea ce a asteptam de foarte mult timp. Dar cind pleaca e atata durere. Le doresc tuturor sa intilneasca macar odata in viata un astfel de inger dar sa aiba grija sa nu il piarda. Caci au aripi si pot zbura. Aveti grija ce faceti cu ingerii pe care ii intilniti!
Decat sa plinga mama, mai bine ma-sa! - de dima carmen la: 05/04/2006 20:31:50
(la: Decat sa planga mama, mai bine ma-sa!)
Crima nu are nici o justificare. Proprietate, domenii, averi, teama nu sunt justificari pentru crima. Nici chiar sub forma de pedeapsa capitala crima nu e justificata. Crima ramane crima si nu poate fi folosit drept scuza pentru ucidere nici un motiv din lume. Agresivitatea va naste intotdeauna agresivitate si intotdeauna exista alternative. Ramine doar sa ai inteligenta, tactul, curajul, prezenta de spirit sa le gasesti. Iar daca nu le-ai gasit nu inseamna ca justificarea este sa omori. Pentru ca omorind nu vei rupe lantul niciodata.Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: