commentarii publicate de: rodiana


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poveste de dragoste pierduta - de rodiana la: 19/02/2005 20:15:33
(la: poveste de dragoste)
el mi-a spus :"hai sa facem ceva!"
am raspuns: "Ce?"
si a plecat nefacand nimic
acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa spun :"hai"
trist dar adevarat
cind ai pierdut totul nu iti mai ramine decit de cistigat - de rodiana la: 19/02/2005 20:08:09
(la: suflet ratacit)
Of Doamne!
Ce greu trebuie sa-ti fie!
Ma gandesc ca tu cu suciectul asta ai starnit multa lume, chiar si pe mine , care de mult timp nu am mai scris la cafeneaua, desi intru destul de des.
Stiu bine prin ce treci, chiar prea bine, sfaturi nu pot sa dau nici macar mie insami. Tot ce pot sa fac e sa preiau sfatul unui prieten si sa ti-l redau, nu cauta compania nimanui, stai singura, asculta muzica ta preferata si danseaza, danseza, danseaza. Iti va fi mult mai bine, apoi gandeste-te la ce esti tu, la ce iti doresti tu cu adevarat, incerca sa te cunosti, nu te invinui pentru nimic, si nu regreta nimic, incearca doar sa scapi de starea asta. Stiu ca te omoara trairile astea, dar nu te lasa usor, stiu ca e greu si singurul suport adevarat esti tu insati, nimeni altcineva.
Tot binele din lume!
"viata insasi......este o intrega nebunie" pentru dinisor - de rodiana la: 07/09/2004 19:15:54
(la: Nebunii)
eu spun altceva si anume ca viata este o incercare pentru fiecare dintre noi, care citeodata te sileste sa faci ce nu vrei, ca asta se numeste nebunie, poate in sensul de a te surprinde pe tine insuti.
Ca nimic nu este previzibil e adevarat, dar totusi fiecare cunoscindu-se pe sine poate sti cum va reactiona intr-o anume situatie, asta daca nu despicam firul in patru. Pentru ca sunt si situatii in care spui ca "eu nu as face asa ceva pentru nimic in lume" , iar daca esti pus in faptului implinit incepi sa gindesti altfel, de aici am invatat ca niciodata sa nu spui "niciodata".
Zici tu "cu totii traim pentru a face nebunii... nu toti isi dau seama de asta, insa..." eu spun altceva ca traim sa ne cunoastem si sa ne purificam sufletele, ca traim sa invatam sa iubim, nu spun sa iubim pentru ca putin stiu sa o faca cu adevarat. Si dezamagirea mea cea mare fata de oameni este aceea ca sufletul cu tot ce inseamna el reprezinta pentru tot mai putini dintre noi o valoare.
Cu bine
#21238 (raspuns la: #21045) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
pentru destin - de rodiana la: 24/08/2004 21:31:37
(la: Cand formezi un cuplu, dupa ce criterii alegi o persoana?)
Ai dreptate gindesc negativ, dar poate asta este rezultatul marii mele dezamagiri. Foarte bine ai specificat "......atunci cand este realizata cu implicare directa, cu toata fiinta" dar a celor doi. Cind o face doar o jumatate se pierde intregul.
Spuneai intr-un alt context despre compromisuri, la ce calitati renunti si care e limita. Ce zici e prea mult cind renunti la "a fi" tu?
Iar acum imi vine in minte " despre Noica si sentimentul fiintei" unde zice ca sunt descoperite sase situatii ale fiintei, toate explicate prin "a fi": "n-a fost sa fie", "va fi fiind", "ar fi sa fie", "este sa fie", "a fost sa fie". Urcam si coborim , prin urmare, niste trepte ale fiintei, in fuga pe aceste modulatii ale lui "a fi".
A fost o vreme cind gindeam altfel iar acum m-am pierdut
#20274 (raspuns la: #20211) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
casatorie - de rodiana la: 23/08/2004 18:26:25
(la: Cand formezi un cuplu, dupa ce criterii alegi o persoana?)
"Casatoria impune sau presupune o dezamagire. Inainte de a o incheia esti tentat sa-ti imaginezi viata in doi ca pe o idila ce se conserva cu aceeasi intensitate , mereu pe o scena lipsita de miscare, decupata parca din univers si incremenita pentru o vesnicie intr-un anumit moment mereu fericit. Nu intrevezi decit dragostea coplesitoare. Abia mai tirziu descoperi ca viata in doi se compune din prea putine momente de dragoste si prea multe obligatii, ingaduinte, indatoriri, renuntari, conficte ..... Nici o obilagtie nu e prea dulce. Orice renuntare doare. Iar conflictele iti releva ipostaze noi, necunoscute ale omului iubit. Din prea dese revelatii poti descoperi intr-o zi ca nu stii nimic despre el. Ca s-a produs , inexplicabil pentru tine, o confuzie regretabila. Ca idealul tau de viata s-a regasit deformat intr-un strain pe care intimplator si inconstient ti l-ai asimilat. Trezirea aceasta vine insa incetul cu incetul , astfel incit uneori nu-ti mai ramane timp nici sa regreti."
femeia - de rodiana la: 22/08/2004 23:38:49
(la: Femeia)
.......Be very careful in making a woman to cry....'cause God counts her tears!
The woman came out from the man's rib
not from the feet to be stepped on
not from the head to be superior
but from your side to be equalCursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: