commentarii publicate de: MILLERs


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
UE - de MILLERs la: 26/11/2005 20:38:22
(la: Chiar vrem sa intram in UE? Cum?)
"6 luni locuit intamplator"... "aia" e excursie moncher, he, he...vorbesti din filme...
E chiar o idee buna ca cei ce vor intergrare in UE sa se adune la Miercurea Ciuc se se integreze experimental...si apoi sa le spuna si celorlalti...he, he he,
"In GOD we trust All other we monitor"
#90831 (raspuns la: #90810) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
remember - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:55
(la: Amintiri din Iepoca de Aur)
Fortza China...ciocolata Royal, radiera cu parfum, stilou, rochita roz, revista cu padurea de camelia si crocodili...he,he,
...la scos de sfecla, uniforma bleumarin, Topescu la televizor...suedeze la Mamaia.

"In GOD we trust All other we monitor"
scop - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:40
(la: Scopul vietii)
Traiesc pentru a trai
"In GOD we trust All other we monitor"
occident - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:40
(la: "Nebuni dupa Occident")

Sunt cazuri cat se poate de reale. Sunt destul de multi ca sa fie remarcati si occidentali care sufera de aceleasi socuri. Viata in occident este din ce in ce mai gri si mai uniforma...la vie en rose este doar o fantezie.
Cei afectati sunt cei constienti...cei care "scapa" ori sunt deja nebuni ori sunt ipocriti.
"In GOD we trust All other we monitor"
colectie - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:40
(la: Ce colectionati?)
Eu am o colectie foarte frumoasa de barbati...numai ca unii sunt cam prafuiti si am si uitat de ei...ha, ha, ha
"In GOD we trust All other we monitor"
Suntem manipulati...si asta n - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:40
(la: manipularea informationala)
Suntem manipulati...si asta ne ocupa tot timpul (norocul altora ca nu suntem constienti de asta).
"In GOD we trust All other we monitor"
UE - de MILLERs la: 26/11/2005 17:45:40
(la: Chiar vrem sa intram in UE? Cum?)
D-le RSI(sau SRI) si gigi...se vede ca va uitati la televizor prea mult si nu aveti experienta practica...
Eu vorbesc doar in cunostinta de cauza si din experienta. Locuiesc de mult in "cea mai libera tara europeana" numita si Olanda. Sistemul in care traiesc oamenii acolo este mai rau decat pe vremea lui Ceusescu in Romania. Toti olandezii pe care ii cunosc se plang de taxele si impozitele crescute DUPA aderare. Tot profitul lor s-a injumatatit DUPA aderare. Au mai multe restrictii DUPA aderare. La frizerie sau oriunde te duci esti monitorizat ( este intotdeauna cineva care isi ia notite).
Mai informati-va si vedeti cati olandezi europeni au casa poprietate personala... toate casele sunt ipoteca sau inchiriate (si ca sa-ti inchiriezi o casa astepri pe o lista 1-2 ani daca esti norocos).
Agricultura este monopolizata, industria la fel. In magazine gasesti DOAR 2-3 marci de alimente...(in Romania vezi 50 de tipuri de ulei de floarea soarelui)...nu stiu daca intelegeti ce spun (sau va prefaceti ca nu intelegeti).
Ce visati cai verzi pe pereti ca UE da bani Romaniei dupa intergrare...HASi leul ala nerambursabil ajunge tot in buzunarul UE pentru ca beneficiarul este tot companie europeana.
Ia vedeti cine ia banii pe programele phare, sapard si altele similare... nu bunica-mea.
Aveti un purcel in gradina...merita o poza pentru ca dupa integrare va fi ilegal sa ai purcel acasa...
Ce va imaginati? ca o sa mergeti sa munciti si sa locuiti in UE ca de la Bacau la Bucuresti? HA, HA, HA,...tot 3 luni maxim ai voie sa iesi din Romanica. Daca ai contract poti pleca si acum la munca in UE...nu te opreste nimeni...Chiar doresc cat mai multor romani sa mearga sa locuiasca in UE un timp ca sa inteleaga ce iad ii asteapta.
Si eu nu imi bat capul cu integrarea dar ii compatimesc pe romanii care sunt prostiti de bla, bla-uri.
Sper sa mai "traiasca" forumul pana la probabila integrare si atuni o sa va amintesc de ceea ce v-am povestit acum.
"In GOD we trust All other we monitor"
#90783 (raspuns la: #90727) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
UE - de MILLERs la: 26/11/2005 11:54:52
(la: Chiar vrem sa intram in UE? Cum?)
Cu cat ceva este mai inaccesibil cu atat se face mai dorit...de aceea (dez-)integrarea se "pozeaza" a fi un ideal atat de greu de atins...
Eu n-am auzit nici un european laudandu-se ca are o viata mai buna pentru ca e in UE...
Unui produs super bun nu ii trebuie reclama multa...daca UE e asa de "buna" de ce i se face atata reclama?
Acum cu tot tam tam-ul asta cu "descentralizarea", de fapt, se preconizeaza o scindare a Romaniei pe modelul Ciprului...ca sa intre in UE pa bucati...una la craciun....si alta la paste(-le cailor)
Este o mare pacaleala pregatita minutios...e falsul "borcan cu miere" in care romanii se vor inneca inconstienti ca mustele.
Daca mai vad o harta, ma intreb, retoric, "Da' Norvegia de ce u s-a integrat?" Probabil e un stat prea puternic si unit...

"In GOD we trust All other we monitor"
#90690 (raspuns la: #90453) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Agricultura UE - de MILLERs la: 23/11/2005 10:21:00
(la: Chiar vrem sa intram in UE? Cum?)
Chiar ma "apuca" risu-plansu' citind bla,bla-ul cu agricultura...
Sa va dau un exemplu de "agricultura" olandeza... ai 200 de vaci pentru lapte...si ai o cota de productie a laptelui aferenta(pe care ai cumparat-o de-a lungul timpului)...este obligatoriu sa produci minim 70-80% din cota de lapte. Daca produci mai putin decat ai cota "statul" e fericit...iti da o subventie (care nu iti acopera cheltuielile si "iesi in pierdere"). Daca produci 100% cota de lapte...nu ai nici un profit pentru ca ai costuri atat de mari de productie incat profitul este ZERO. Daca produci mai mult lapte decat cota atunci platesti amenda, pentru fiecare litru de lapte, de 2 sau 3 ori mai mult costul unui litru de lapte. Laptele produs peste cota este oricum colectat de "fabrica de lapte" si nu ai voie sa folosesti acel lapte pentru consumul personal, sa-l vinzi "la poarta" si nici macar sa-l arunci.
Nu va faceti iluzii.

"In GOD we trust All other we monitor"
#89867 (raspuns la: #89862) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
tv - de MILLERs la: 23/11/2005 10:21:00
(la: De ce e televiziunea de rahat?)
Televiziunea este un mijloc forte util de manipulare a maselor. Este un mijloc economic si foarte eficient in a spala creerele celor care vizioneaza programele lipsite de continut. Cu cat informatia este mai "diluata" si mai nesemnificativa se induce o stare de blegeala. Cu cat vezi mai mereu una si aceeasi imagine cu atat creerul tau este "anesteziat" si ca orice organ nefolosit se atrofiaza (adica se usuca si cade ..he,he,he).
Se stie (se constata medical) ca fiecare informatie are un impact chiar la nivel fizic al creerului, creind anumite legaturi intre neuroni.
In echivalent ideatic aceste conexiuni fizice definesc capacitatea intelectuala.
Si cum "nimeni" n-are nevoie de creere ganditoare ci cu cat esti mai handicapat cu atat esti mai "util" societatii.
Lipsa de informatii dezbina masele si le face mai usor controlabile.
"Televizorul" iti comanda tot ceea ce "trebuie" sa faci.
Televiziunea te aduce la starea de handicap mental ireversibil.


"In GOD we trust All other we monitor"
prima TV - de MILLERs la: 02/12/2004 19:24:39
(la: "Nastase Scatiu")
Pe 4 decembrie la ora 23:00, pe postul Prima TV, vor fi aratate casetele in care Adrian Nastase (candidatul la postul de presedinte) a fost filmat in activitate sexuala pasiva cu alt barbat. Trimite acest mesaj la toate cunostintele tale! Mai bine sa se convinga o data pentru totdeauna ca Adrian Nastase este homosexual pasiv decat sa fie prea tarziu pentru viitorul Romaniei

"In GOD we trust All other we monitor"
Stenograme - de MILLERs la: 01/12/2004 22:33:10
(la: stenograma psd din 18.03.2003)
Motto : “Nimic nu va putea fi adus la cunoştinţa lumii fãrã supravegherea noastră". (Protocoalele întelepţilor Sionului - Protocolul 12)

Ieri în mai multe oraşe din ţară tirajul ziarelor Academia Caţavencu, Evenimentul Zilei şi al revistei România Mare au fost epuizate încă de la primele ore ale dimineţii. În Arad, Alexandria, Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ, Deva, Valea Prahovei şi unele zone din Bucureşti, Academia Caţavencu şi Evenimentul Zilei nici nu au mai apucat să fie expusă pe tarabe. De ce? Pentru că într-un mod foarte organizat mai multe persoane au cumpărat toate exemplarele pe care vânzătorii de-abia le primiseră. În unele oraşe, într-o încercare disperată de a împiedica informaţiile să ajungă la cititori, pachetele cu ziare au fost preluate direct din trenul care le aducea din Bucureşti.

De ce atâta efort şi din banii cui ?
Pentru că Academia Caţavencu a publicat cheltuielile uriaşe făcute de PSD (de la buget) pentru integrarea în NATO. Pentu că în Suplimentul Scânteia se arată cum Adrian Năstase, Ion Iliescu şi alţi PSD-işti de frunte îl elogiau pe Ceauşescu înainte de revoluţie. Şi pentru că cineva, persoană importantă, se temea că un scriitor homosexual va face publică lista partenerilor săi în această publicaţie.
Pentru că Evenimentul Zilei care a făcut publice faimoasele stenograme ale şedinţelor PSD din care reiese clar cum Adrian Năstase şi ai lui controlează presa şi dictează în justiţie. Iniţial stenogramele au fost postate pe un site care a avut o viaţa foarte scurtă, 2 zile. Chiar în dimineaţa zilei de marţi când au apărut primele stenograme în Evenimentul Zilei site-ul a fost închis. La câteva ore, informaţiile au fost transferate pe un grup de discuţii de la Yahoo care nu mai putea fi închis la comandă şi în consecinţă s-a adoptat o altă metodă. A fost bombardat cu viruşi, iar Evenimentul Zilei susţine că sursa acestor viruşi este Casa Corpului Didactic din Iaşi, oraş unde Adrian Năstase se afla în ziua respectivă în vizită electorală.
Puteti citi pe http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=172501&PHPSESSID=20f62d0bdd4f8469a8506f43c39d4012 declaratiile unor persoane care au fost martore la rechiziţionarea ziarelor şi la arderea acestora “pe rug“.
Şi se mai spune că nu trăim într-o dictatură mascată...

"In GOD we trust All other we monitor"
mesaj complet - de MILLERs la: 22/11/2004 11:23:38
(la: Mesaje sumbliminale in muzica)
Internetul are insa multe parti bune pe langa cele rele. Una o gasiti la adresa http://www.starterupsteve.com/swf/subliminal.html unde, cu putina rabdare, puteti urmari cateva exemple de manipulare subliminala prin reclame si muzica. Atentie: tineti boxele deschise si ochii larg deschisi. Daca aveti probleme cu inima mai bine evitati totusi vizitarea acestei pagini.
La fel de utila se dovedeste a fi si pagina http://www.gasmasklexikon.com, care, dupa cum ii spune si numele, ofera amanunte absolut necesare pentru utilizarea unui obiect ce, sper din suflet, nu va deveni indispensabil intr-o vreme ca cea pe care o parcurgem, plina de pericole la tot pasul.
Ca sa mai indulcesc putin pastila de astazi va recomand doua site-uri care va vor umple de liniste si pace sufleteasca: http://snowflakes.lookandfeel.com si http://www.nny.com/holiday/snowcraft.htm.

"In GOD we trust All other we monitor"
Daca o femeia se angreneaza i - de MILLERs la: 16/11/2004 17:22:52
(la: femeile din diaspora (si nu numai))
Daca o femeia se angreneaza intr-o relatie de cuplu(casatorita sau nu), axata doar pe aspecte de natura sexuala sau din interese material-financiare fara a fi o relatie de dragoste pentru barbatul din acel cuplu, atunci femeia este in calitatea de prostituata in acel cuplu. Femei , de genul celei prezentate in mesajul de mai sus, isi asuma responsabilitatea recunoscand in fata partenerului interesele ei personale. Sunt si in diaspora si in Romania, femei ,care cu toate ca sunt casatorite, au acelasi statut de prostituate pentru ca din relatia in care se afla lipseste componenta cea mai importanta - dragostea.
Bineinteles ca aceasta nu este o stare generala pentru femeile romance...exista si exceptii:)
"In GOD we trust All other we monitor"
aproape barbati - de MILLERs la: 16/11/2004 17:03:26
(la: Barbatii romani din diaspora (si nu numai))
Barbatii romani sunt jalnici in marea majoritate...e trist dar adevarat si aste a doar vina femeilor romance. Pentru ca de cand se nasc, barbatii, sunt "cocolositi" si alintati. Sunt invatati ca totul li se cuvine si ca ei sunt cele mai importante fiinte de pe Pamant si din acest motiv isi permit sa aiba o atitudine sfidatoare fata de femei. Mai janic este ca femeile romance accepta sa fie tratate ca sclave ale acestor "barbati"
"In GOD we trust All other we monitor"
Olanda - de MILLERs la: 16/11/2004 00:49:42
(la: Cum va simtiti cand va intoarceti in Romania ?)
"Fie painea cat de rea...tort mai fain in Romania" Doar daca traiesti in alta tara iti poti da seama cat de bine e (inca) in Romania si cat de rau va fi cat de curand (dupa dez-integrarea in Europa). Deja timpul trece in defavoarea romanilor si trist este ca ei nu isi constientizeaza asta. Circul din fiecare zi ii "orbeste"...
Daca abia astept sa ma intorc "acasa" unde locuiesc acum este doar pentru ca cineva ma asteapta cu drag. Ne gandim serios la mutarea in Romania...
"In GOD we trust All other we monitor"
buna "treaba" - de MILLERs la: 16/11/2004 00:38:28
(la: ..dar o intalnire in Olanda, in 2005?)
Buna "treaba" dar sa nu va faceti dream-uri...Olanda nu este asa cum va imaginati...magazinele inchid la ora 5pm:). Doar daca va scufundati in scoici si uitati de tot atunci poate va castigati cu ceva.
"In GOD we trust All other we monitor"
Viitor cu cap de mort- in culisele puterii - de MILLERs la: 16/11/2004 00:34:35
(la: Ultima carte)
Tocmai am inceput o carte numita "Viitor cu cap de mort in culisele puterii" scrisa de Radu Cinamar si editata la Editura Daksha Bucuresti
"Viitor cu cap de mort- uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne orienteaza atentia si interesul catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane
In vara anului 2003 , intr-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa departamentului zero(o sectiune a serviciului roman de informatii) a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii"
"In GOD we trust All other we monitor"
delfin - de MILLERs la: 16/11/2004 00:27:44
(la: Ce animal v-ati dori sa fiti?)
Cred ca imi place Raton....sau Delfin(chiar daca nu e chiar "animal")

"In GOD we trust All other we monitor"
chiar de mai multe ori - de MILLERs la: 16/11/2004 00:10:50
(la: Ce melodie iubiti acum?)
Chiar de multe ori ascult o melodie pana la saturatie...setez cd-ul pe repete si o ascult nonstop...chiar si cate o saptamana intreaga:). ex. Diana Krall- Cry me a river, Van Morrison-I'll be your lover ,Too.etc

"In GOD we trust All other we monitor"-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...