commentarii publicate de: ATENA_26


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
iubire imposibila - de ATENA_26 la: 18/04/2005 00:05:53
(la: iubirea imposibila)
scuze,am citit mai tarziu raspunsul la pb mea,credeam ca nimeni nu.mi va mai raspunde,am avut o luna in care nu am mai avut internet,insa acum am ramas surpinsa f placut ca mi.ai raspuns...iti multumesc mult,chiar daca mult prea tarziu*,iti multumesc ca ai citit si ai vrut sa.mi raspunzi chiar daca nu ai trecut tu prin asa ceva...esti o fata deosebita,sunt convinsa de asta...te pup dulce,sa fii iubita si fericita..!!!
#44118 (raspuns la: #41046) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
DESPRE MACHIDONI(AROMANI_) - de ATENA_26 la: 17/02/2005 22:57:12
(la: Aromanii, macedo-romanii, megleno-romanii, istro-romanii)
mAI SUNT IN LUMEA ASTA MULTI MACHIDONI CARE TIN LA TRADITIA CA FIUL,(FIICA),LOR SA IA DE ACEIASUI ORIGINE?EU AM O PROBLEMA F MARE DE GENUL ASTA...
aM UN PRIETEN MACEDONEAN,SI NE IUBIM F TARE DE 8 ANI,INSA AI LUI PARINTI NU SUNT DE ACORD CU RELATIA ASTA PENTRU CA EU NU SUNT MACEDONEANCA...SI INCERCA SA NE DESPARTA PRIN TOATE CAILE POSIBILE,DESI NOI SUFERIM MULT DE TOT..AVETI UN SFAT SI PENTRU MINE?SUNT ALTII CARE AU REUSIT SA SE IMPUNA IN FATA FAMILIEI?
CE SA FAC?SUNT DISPERATA PENTRU CA AM LUPTAT ATAT DE MULT PTR DRAGOSTEA ASTA..INCAT MI.E TEAMA CA VOI PIERDE TOT...AJUTATI.MA..Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...