commentarii publicate de: rockdani


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Freud - de rockdani la: 29/05/2005 21:54:45
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
pai da, Freud ar fi numit asta "caz tipic de act ratat". Act verbal, oral, sau cum vreti sa-i spuneti :), ca tot e la tema.

ei, intamplator ii stiu pe cei doi. sunt si eu, ca si ei, "din zona" ...
#52236 (raspuns la: #51960) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Parca era vorba despre susSEX - de rockdani la: 27/05/2005 21:37:13
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
domnule/doamna euclid,

Nietzsche a elaborat teoria supra-omului, a scris Amurgul idolilor, a dialogat mental cu Zarathustra, intr-un cutremurator hibrid poetico-filosofic "Asa grait-a Zarathustra" (1883-1885).
Bolnav si izolat pe un varf de munte, el si-a lansat megalomania
gandirii si printr-o exclamatie considerata adevarata blasfemie: "Aut Christus, aut Zarathustra!"

Cel care a avut realmente "treaba" cu ultimativele motivatii sexuale ale
actiunilor omenesti este Sigmund Freud, medic si psihoterapeut de origine austriaca. El a spus "esenta lumii este libidoul". Poate ca nici n-a gresit asa mult :) Sau poate da? :(
#51896 (raspuns la: #51598) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Bum party - de rockdani la: 27/05/2005 21:14:08
(la: BUM-PARTY in bucatarie)
se pare am reusit chiar inversul mesajului din text, NU VA JUCATI CU FOCUL! :))
#51888 (raspuns la: #49433) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
da, am fost si au fost si lucruri de bine - de rockdani la: 02/05/2005 19:13:50
(la: Diaspora si gustul dulce-amarui al semnarii Tratatului de aderar)
Au fost cateva parti pozitive ale evenimentului. Entuziasmul cu care diasporenii au pornit de acasa (mentionez ca a fost o deplasare de cca 300 de euro, platita de fiecare din buzunarul propriu si cu luari de concediu expres pentru participarea la eveniment), bucuria intalnirii si reintalnirii unora in seara de sambata. Cunostinte noi, romani si originari din Romania rezidenti in toata lumea, problematici diverse transmise prin viu grai inte participanti. Oficialitatile n-au organizat un moment, chiar si de o ora-doua, de discutare a acestora in plen, desi problemele sociale cu care se confrunta romanii din Spania si Italia (tarile de intensa migratie de forta de munca actuala) sunt demne de toata atentia, ca sa nu spun dramatice, in cazul multor familii. In Germania lucrurile sunt "mai asezate", caci au grija nemtii de "ordine si disciplina".
Luxemburgul e un oras extraordinar (desi cu clima racoroasa) insa cu o imbinare arhitectonica de antic, vechi si super-modern care iti taie respiratia. Nici turul ghidat de oras promis in program nu a fost organizat local, ne-am adunat vreo 40 de oameni intr-un autobuz descoperit inchiriat din centrul orasului. Dar n-am regretat cei 12 euro dati pe bilet.
Momentele folclorice au fost vioaie, iar concertul Filarmonicii George Enescu dirijat de Ion Marin, solista Angela Gheorghiu, o revelatie, ceva care ai simtit ca-ti intra prin timpane, trece prin inima, cu scurta escala in stomac...si-apoi ti se opreste in calcai. Imi cer scuze pentru prezentarea oarecum "organica" a perceptiei, insa, pentru mine, muzica nu e doar o experienta pur intelectuala. Cadrul (Abatia din Neumunster, inconjurata de vechi ziduri antice, poze puteti vedea la www.rom2.de) a creat o atmosfera "de dincolo de lumi". S-a spus si ca onorariul de concert a fost fabulos, aceasta nu diminueaza valoarea spectacolului, la care au luat parte si Marele Duce Henri si sotia sa.
Schengenul e un loc modest, dar cand ne gandim ce semnificatie are...si cata bataie de cap a dat viza cu acelasi nume romanilor care au vrut sa vada meleagurile europene, atunci plantarea a 27 de radacini de copaci romanesti acolo este un gest simbolic, cred eu, fara cale de intoarcere "in bezna".
Ce sa va mai spun, interviul cu Marko Bela de la Luxemburg il scriu saptamana aceasta, problematica sociala discutata cu "italienii" va fi subiectul unor viitoare materiale de presa. Si vreau sa adaug ca nu e vorba de o frustrare proprie referitoare la evenimentul semnarii Tratatului de la Luxemburg, am fost ecoul unei mari parti a opiniei publice participante la eveniment si am vrut sa reliefez si tratamentul de care se bucura uneori presa "neorganizata". Nu intotdeauna. In Germania, cu prilejul vizitei presedintelul Basescu din 20-21 martie, lucrurile au decurs cu totul altfel. Puteti citi reportajul Paradisul fiscal Romania se face cu bani de la hoti, la
http://www.rom2.de/pietre.php?name=News&file=article&sid=386&mode=&order=0&thold=0
Va stau cu placere la dispozitie oricand, si cu alte detalii. Dani Rockhoff (puteti sa-mi spuneti si dani)
#46687 (raspuns la: #46548) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Este un reportaj la eveniment - de rockdani la: 01/05/2005 18:37:48
(la: Diaspora si gustul dulce-amarui al semnarii Tratatului de aderar)
Este un reportaj la eveniment. Din tara a fost o delegatie oficiala de 30 de ziaristi la Luxemburg, ma intreb daca in presa din Romania a fost amintit, si sub ce forma, aspectul participarii diasporenilor la Luxemburg. Din ce am citit in presa online, nu, sau nu asa cum a fost de fapt. Sigur ca oricine poate sa-si spuna parerea, daca are vreuna, referitor la tema. Sau poate, pur si simplu, s-o ignore.

dani
#46584 (raspuns la: #46505) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Noul Papa - de rockdani la: 30/04/2005 13:36:26
(la: Joseph Ratzinger este nou Papa)
Da, aveti dreptate, "Habemus papam" a fost ulterior corectat in materialul aparut in presa chiar in seara anuntarii noului Papa. Iar conclava este o traducere mentala a femininului die Konklave din germana. Cand stai in strainatate multi ani mai scapa cate ceva in limba romana. Va multumesc oricum pentru sesizari. Dani Rockhoff
#46475 (raspuns la: #45337) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Unora le plac grasutii - de rockdani la: 15/03/2005 18:26:38
(la: Cu ce regim ati reusit sa slabiti?)
De ce vrea toata lumea sa slabeasca? Nu se simte bine in propria piele, costa reinnoirea garderobei, se uita partenerul/a dupa alta/ul? Se compara cu Cindy Crawford sau cu Pamela de sub ţâţe? rateaza vreun job in care se cere look si sex-appeal?
Zau ca nu va inteleg. Sigur ca pofta de mancare exagerata e paguboasa, uneori chiar vicioasa. Dar unora le plac pernitele, si nu-s putini. Parerea mea...vorba cuiva suspus!
Schnappi...la paianjen - de rockdani la: 15/03/2005 18:14:36
(la: Schnappi, micutul crocodil)
Si Eminescu spunea "vreme trece, vreme vine/toate-s vechi si noua toate", cu dezolarea pe care o imprima doar inclinatia spre filosofie.
Dar ce, noi traim filosofic, sau cum ne duce valul?

Paloma a zburat falfait si cam molatic, ratustele au macait ceva cu codita...dar Lambada...ce ritm superb, ce adiere sudamericana, sau nu?

Pe Schnappi nu poti decat sa clantanesti din dinti, nemteste, dar e un Croco verde si dulce si foarte bine cotat momentan. L-a ascultat cineva dintre voi?

dani
#39471 (raspuns la: #39380) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Right. Asa-i cu preferintele. - de rockdani la: 12/03/2005 10:36:15
(la: Schnappi, micutul crocodil)
Right. Asa-i cu preferintele. "Some like it hot", de exemplu. Dar nu suntem la categoria film. Si Ruslana cu ale ei "Wild dances" a facut furori si a felicitat-o chiar actualul presedinte ucrainean :)

Ce conteaza in Vestul "impur"? Tot un cantec de doi lei "Money, money, money", trei vorbe si succes de casa.

La Ps...planifica baietii de la O-zone o teiasca noua, sau e o consideratie de ordin general? :))
#39227 (raspuns la: #39140) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Schnappi, crocodil nemtesc - de rockdani la: 10/03/2005 15:12:54
(la: Schnappi, micutul crocodil)
Super-adevarat ce spuneti. Dar ce ne facem cu "Mai ahiii, mai ahoo" si ozonata Dragoste din tei? Nici acolo inventivitatea melodica si de text
nu se poate spune ca debordeaza. Si totusi, a fost Hitul anului 2004 (pe langa ca a adus un imens profit de casa). Oare ce se intampla, a dat Vestul...in mintea copiilor? :))

Dani
#38932 (raspuns la: #38925) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...