commentarii publicate de: aurasdim


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intre doua persoane de sex op - de aurasdim la: 02/06/2005 10:47:19
(la: Dragostea platonică: un "mit" dărâmat?)
Intre doua persoane de sex opus nu poate sa existe prietenie daca la inceput nu a existat o atractie, sau o alta cauza care i-a facut sa se intalneasca. Nu exista fiinta umana pe aceasta lume care sa faca un lucru, total dezinteresat sau gratuit, ...eu unu nu am intalnit acea persoana.
#52792 (raspuns la: #51486) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Da - de aurasdim la: 02/06/2005 10:35:46
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
Da
Nimic nu este perversiune atata timp cat persoanele care i-au parte la actul sexual respectiv sunt deacord cu acel lucru.
Minciuna - de aurasdim la: 02/06/2005 10:28:03
(la: Minciuna - pana unde poate merge)
Avand in vedere ca adevarul este un lucru relativ inseamna ca si minciuna este la fel, pentru ca ele sunt doua lucruri complementare. Adevarul nu poate exista fara minciuna si nici invers, pentru ca nu ar avea termen de comparatie.
Probabil eu as minti atat de mult cat as putea si cat m-ar duce intelectul daca stiu sigur ca persoana pentru care sunt dispus sa mint merita acest lucru, dar cum spuneam mai sus acest lucru nu ar fi posibil sa fie facut la nesfarsit, pentru ca pana la urma adevarul, fie ca vrem sau nu, iese la iveala.
A si mai este ceva: niciodata nu vei fi absolut sigur daca persoana pentru care esti dispus se minti, merita acest lucru.Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: