Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

commentarii publicate de: Lady Allia


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sărbători Luminoase - de Lady Allia la: 25/12/2012 16:52:58
(la: Sarbatori Fericite)
Sărbători Fericite, pline de lumină, bucurie şi liniştea celor dragi aproape! Să vă fie sufletul casă iubirii, iar iubirea să vă locuiască inimile voastre frumoase neîncetat! Să aveţi parte de linişte, seninătate şi timp pe care să îl dăruiţi celor iubiţi atunci când acesta pare că nu mai vrea să stea!

Să păstraţi mereu în inima voastră Magia Crăciunului şi să nu uitaţi nici o clipă că adevărata magie a sa constă în iubire! În iubirea pe care o primim şi o dăruim!

Crăciun Fericit!
Sanchita... - de Lady Allia la: 29/06/2012 00:00:31
(la: nu lăsa depărtarea deschisă)
Am intrat doar pentru că am citit poezia şi am simţit să îţi las tot dragul, dorul şi aprecierea mea. Poeziile tale sunt pâine caldă :)!Te îmbrăţişez.
Sanchita - de Lady Allia la: 14/11/2011 06:12:24
(la: Sâmburi de cuvinte)
Bine te revăd :). Mi-a fost dor. Cât despre ceea ce văd mai sus...m-a dus cu sufletul către un film.

Te îmbrăţişez cu drag!
admin... - de Lady Allia la: 14/11/2011 06:10:51
(la: Cafeneaua, incotro?)
Eu, tot citesc de câteva zile comentariile vis-a-vis de acest subiect si reiese un singur lucru: nu te intereseaza parerea userilor!

Nu stiu ce astepti. Nu stiu ce date tehnice doresti sa ti se semnaleze. Nici ce schimbari ai vrea sa se faca. Nici nu stiu daca vrei asta cu adevarat sau doar ai angrenat userii intr-o discutie a morilor de vant.

Nu vreau sa crezi ca e o parere impertineta sau ca am ceva de impartit. Nici gand. Insa, am remarcat faptul ca oricine pana acum si-a spus o opinie in cele 100 si ceva de comentarii, nu ai fost de acord cu aceasta. Nu ai luat-o in considerare. Ai contestat orice parere.

Deci, intrebarea mea de final e: sigur te intereseaza parerea noastra sau tu ai deja formata o imagine a ceea ce iti doresti sa fie cafeneaua? Acesta fiind motivul respingerii altor pareri?!

Cat despre site...eu cred ca e ok per ansamblu. Poate, ar trebui sa oferi userilor posibilitatea de a-si alege teme proprii, culorile, etc Sa fie mai interactiv. La sectiuni, mie personal mi se pare ca salonul si la o cafea sunt aceeiasi marie cu o alta palarie. Chestia cu blocheaza userul mi se pare inutila atata vreme cat exista niste reguli de urmat. Nici chestia cu modereaza nu e ok. Tot din acelasi motiv. Acestea doua din urma, inainte de a da utilitate, creeaza subiectivism, de aici, un lung sir de discutii si confe inutile.

Insa, atata vreme cat nimeni nu ajunge la un rezultat, cat toata lumea are ceva de impartit cu toata lumea si numai opinia lui conteaza, atata vreme cat oamenii nu inteleg ca aici e spatiu public unde fiecare are dreptul la a spune ceva asa cum stie si cat stie el, nici o confa nu e utila.

Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca la cutia cu litere de care se cramponeaza atatia se scriu ineptii. Mare lucru. Citesti ce vrei, sari ce nu iti place. La urma urmei, fiecare are dreptul la refulare undeva. Pe mine ma deranjeaza insa ideea de victima si calau. E o prostie. Oriunde vei merge si orice vei face, mereu vei gasi pe cienva care sa nu fie de acord cu ceea ce esti sau ce faci. Si ce? Tu iti vezi de drumul tau si basta. Apararea aceasta a unor useri in detrimentul altor useri mi se pare incorecta. Fiecare avem dreptul sa scriem ce vrem, dar nu avem dreptul sa si spunem ce simtim? Cum e asta? Si ce daca o facem transant? Toti capatam chestia asta si in viata reala, ori acolo nu sunt admini si nici butoane care sa ne apere. E o mare prostie. Lipsa de maturitate si dintr-o parte si din alta.

Nici pe mine nu m-a intimpinat nimeni aici cu paine si sare. Nici lautari sa-mi cante in struna nu au fost. Dar, pana la urma, am ajuns sa ne acceptam reciproc si sa ne respectam. Ei cu ale lor, eu cu ale mele, apoi noi cu ale noastre. Eu cred ca toata aceasta nebunie cu useri vechi, useri noi, haite, victime si alte celea, tine de persoana si persoane. Orice ai face, acestea vor tot exista, asta, daca nu ai de gand sa nu lasi pe nimeni sa vorbeasca. Şi nu cred asta. Lasa-i Daniel sa se maturizeze impreuna. Intr-un final, sita se va cerne singura.

Poate am sarit eu de la una la alta, pentru ca am avut mai multe pe suflet, dar sper sa se fi inteles mesajul.
Îţi doresc mult succes şi bucurii! Să fie într-un ceas bun şi să creşteţi mari şi frumoşi împreună :) tu şi cărticica ta! Mă bucur mult că ai ales să dai mai departe din harul tău :).
alexul meu... - de Lady Allia la: 09/09/2011 13:32:02
(la: suspensie)
Nu e ca tine, dar e din tine. Aş recunoaşte oriunde aroma sufletului tău înmuiat în călimara cu melancolii, emoţii, tristeţi, amintiri, frumuseţe, urlete, dar mai ales tăceri apăsătoare.
Aş putea să merg pe urma paşilor tăi şi dacă nu i-aş vedea, pentru că prea semănăm.
Unele cântece nu se mai cântă Alexule, dar ele rămân. Le fredonăm precum copiii nebuni mai tot timpul, chiar şi în nopţile în care luna pare prea mare, prea strălucitoare şi am vrea să tragem peste ea o cortină. Dar ştii? După o vreme. Nu prea reuşesc să stabilesc un timp anume, dar, după o vreme tot răzbat razele. Nu ştiu dece. poate pentru că ea se încăpăţânează să nu stea ascunsă. Sau poate, pentru că noi ne încăpăţânăm să credem din nou.
Te îmbrăţişez cu mare, mare dor şi drag...
Intrus - de Lady Allia la: 31/08/2011 22:47:35
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
adică de acelea :)))! pentru că erai prea liniştit sau prea prin conced' şi nu îţi "auzeam" gura pe acilea...

ia nu te da tu mare!!! şi eu sting cu tine. numa tu să fi prin beci? e vremea să fac zacuscă. nu rămâi tu acolo singur. nu, nu, nu! :)
#619496 (raspuns la: #619489) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
by... - de Lady Allia la: 31/08/2011 22:44:14
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
sufletul meu nu va fi pustiit niciodată. am foarte mulţi oameni pentru care să vreau să exist mereu frumos. poate uneori versuri triste sau melancolice, sau..., dar nu jale :). toate cele bune.
#619495 (raspuns la: #619473) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
juli.... - de Lady Allia la: 31/08/2011 22:42:06
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
te îmbrăţişez şi eu şi primesc gânduri bune de la om frumos! dragă îmi eşti...
#619494 (raspuns la: #619459) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
paula - de Lady Allia la: 31/08/2011 22:41:16
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
eu nu mă războiesc cu tine. defapt nu mă războiesc cu nimeni. faptul că doreşti o altă abordare a poeziilor nu e ceva rău, dar tu nu reuşeşti decât să azvârli cuvinte. ca şi cum ai vrea să pliveşti o grădină cu ... coasa.
#619493 (raspuns la: #619446) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Paula - de Lady Allia la: 31/08/2011 18:53:31
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
Ce să spun? Darnică, aşa ca întodeauna. Fără noimă comentariile, dar eşti liberă să le faci. La mine nu există ignore sau discuţii în privat cu adminul pe seama userilor care nu ştiu unde e limita când e vorba de a se opri.

Apropo de cealaltă poezie a mea...trebuia să îţi laşi mesajul iniţial să vadă şi ceilalţi cititori unde dai şi unde crapă. Dacă ţii atât de mult la părerea ta, ar trebui să fi consecventă în a scuipa venin ;). Mie nu îmi plac jumătăţile de măsură.
#619444 (raspuns la: #619419) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Baby - de Lady Allia la: 31/08/2011 18:49:22
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
Nimic, draga mea. Sunt bine. Poate uneori mă mai trec norii din dreapta spre stânga tâmplelor şi invers..., dar e bine. Mulţumesc :)!
#619442 (raspuns la: #619414) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
cuminte :) - de Lady Allia la: 31/08/2011 18:47:45
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
Mai bine aşa :)!
#619441 (raspuns la: #619408) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Intrus!!! - de Lady Allia la: 31/08/2011 18:46:10
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
Acu, dacă eşti pe aici o să devin roz bombon din nou :).

Blogul era negru oricum :). Sunt însă bine, mulţumesc pentru gânduri >:D
#619440 (raspuns la: #619396) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Bubule - de Lady Allia la: 31/08/2011 18:44:26
(la: sunt o păpuşă din carne şi oase)
Mulţumesc pentru frumoasele aprecieri...ca întotdeauna :). Să ştii că nu mă necăjesc nici criticile :).
Sanchita... - de Lady Allia la: 01/08/2011 10:21:39
(la: tăiș)
ciudat cum tu poţi face două poezii într-una care şi luate separat şi luate împreună sunt atât, atât de închegate. spui atât de multe în cuvinte atât de puţine şi poţi descrie infinitul într-o singură imagine vers. eşti cu adevărat printre preferaţii mei. când mi-e dor să mă regăsesc de multe ori trec şi eu pe vârfuri către tine...indiferent pe ce site te-ai afla :). mi-era dor de tine Sanchita. în câteva poezii nu te-am regăsit. erai tu, dar descrisă altfel. probabil a căzut lumina cuvintelor din alt unghi :). te îmbrăţişez cu drag om gingaş şi frumos!
mă bucur să te revăd. minunată şi gingaşă ca întotdeauna. şi tu şi poeziile tale.
Sanchita... - de Lady Allia la: 11/05/2011 12:24:14
(la: tăria să apun)
de când am citit-o prima oară, am recitit-o deja de zeci de ori. e asemeni unui cântec trist. frumos, dar trist. e ca o aşteptare, o resemnare, dar încă luptă. te cutremură ca şi când ai intra într-o ceaţă de unde se aud îngerii şoptind. te îmbrăţişez cu mare drag.
anisiule... - de Lady Allia la: 29/04/2011 11:45:30
(la: Ultima plagiere, ultima trădare! )
mulţumesc pentru că mă ţinuşi în braţe. simt şi pupicul pe frunte :). e bine.

pe moment asta am decis. să nu mai public pe net. poate voi reveni, deoarece e frustrant să renunţi la ceva din tine în favoarea unui om care nu merită. sau a unor oameni. poate am să iau undiţa mai târziu, dar acum simt că apele mi-s tulburi, iar peştii...nici că mai există :(.

te îmbrăţişez cu mare drag.
#610663 (raspuns la: #610613) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Honey - de Lady Allia la: 29/04/2011 11:43:02
(la: Ultima plagiere, ultima trădare! )
La asta m-am gândit şi eu în prima fază, dar mă întreb...dacă nu sunt edituri de bună credinţă? La urma urmei pe ele nu le ajută cu nimic să discrediteze un poet. Ar însemna să îşi facă publicitate negativă şi să editeze mai puţin. În ziua de azi editurile au răsărit precum ciupercile, iar selecţia practic nu mai există în detrimentul vânzării.

Totuşi, e clar că trebuie să fac ceva, pentru că dacă las să treacă şi asta aşa, nu va fi bine pentru cei care scriu. Ar crea un precedent urât, iar plagiatorii îşi vor permite din ce în ce mai mult.

Eu ca eu, dar gândeşte-te că asemeni mie pot fi scriitori mult mai talentaţi care habar nu au că poeziile lor sunt în diverse cărţi publicate pe la diverse edituri de doi bani. ASTA mă sperie deja.

Şi da, amărăciunea din suflet e mai mare decât gestul în sine. Mă tot întreb de atunci...unde pot ajunge oamenii şi la cât din ei pot renunţa pentru o clipă de faimă? Cât de jos putem să ne coborâm pe noi înşine...şi cât de uşor renunţăm la noi...
#610662 (raspuns la: #610605) comenteaza . modifica . semnaleaza adminuluiCursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: