Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 12/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oase
de gabi la: 12/10/2003 23:29:00
intr-o pestera mehedinteana exista (au fost foarte recent descoperite: vezi reuter, afp) oase care-arata cui stie sa citeasca-n ele,(...americanii, bata-i vina!) cum ca homo sapiens avu ceva intimitati cu predecesorii cro magnon, mai prosti dealtfel, pe-acolo pentru prima oara-n europa, acum vreo cateva 'jdemii de anisori, rezultand actuala (speram ca-i doar un prototip) rasa umana , asa cum o cunoastem./ dastepte, progeniturile rezultate din "accident" spre vest o apucara, sa le picteze (lor, si nu noua) pesteri in lascaux, samd!/ sa-ntelegem ca originile-ndepartate (prima cloaca) ale fsn/psd/pdsr au fost in fine localizate? probabil, deoarece a fost din nou nevoie de mineri sa-i scoata  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Gyury
de papadie67 la: 12/10/2003 21:25:00
intr-o casuta foarte modesta si curata, traia un coleg de-al meu de printr-a sasea. avea o broasca testoasa mica, de uscat, pe care-o cauta cand dadea coltul ierbii, prin gradina, s-o'ntrebe cum si-a petrecut iarna. traducea din shakespeare si castiga olimpiade la matematica, desena cu multa acuratete si mai tarziu, intr-o dimineata cred, s-a gandit sa-nvete sa cante la vioara, desi/sau poate pentru ca, umbla de-acum la politehnica./ nu juca fotbal. deloc si avea ochelari, desi-naltutz si subtirel, de felul lui(!). / asa ca ne-am racit, de printr-a saptea.../ a, da...puteai vorbi despre orice cu el, cu o conditie mica: sa nu fie stupid sau prea vulgar, subiectul./ roman sadea, baiatul, altfel  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Literele
de papadie67 la: 12/10/2003 20:48:21
intr-o zi prea lunga, pe cand eram mai micutz, mi-am surprins subconstientul in timp ce-si facea de cap, evaluand litere si dandu-le calificative, oribil de subiective, bun-inteles. va de vezi!...probabil ca nu-si luase pilula, al meu subconstient.../ de' gzemplu, si ca sa dau un exemplu(!), b-ul era un tigan burtos si limitat, spre deosebire de f, smecher dar simpatic...v-ul, nu l-am inteles niciodata prea bine - chestie reciproca, dealtfel...m, seriozitate, dar cam plictisitoare pe alocuri...p, un picut idealist, dar ok...o, enigmatic...a, deschis tuturor posibilitatilor...r, solid...s, better watch your back!...g, bland...h, stangaci extraterestru...l, benign...t, un pisc semetz...e, alu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dragoste
de ofemeie la: 12/10/2003 12:29:08
/ traim inconjurati de dragoste dar o ignoram.a realiza ca ea exista ne prinde prea mult timp iar apoi cand o descoperim nu mai avem forta sau instinctul pentru a o dezvolta.in primul rand iubirea pentru cei din jurul nostru a disparut ,facandu-ne mult mai egoisti si introvertiti./ principalul motiv pentru care nu mai iubim este "mizeria"din tara noastra.lipsa unei sigurante.ne lipseste visul si increderea in "azi" de maine./ cautam poate prea putin si suntem cufundati in calculele matematice ale vietii materiale.ignoram faptul ca viata e scurta sau poate ca asteptam in viata numai reusite profesionale.si atunci unde e dragostea in toate astea?dragostea adevarata ,neconditionata,simpla? / as  ...continuare .
51 comentarii
modifica
Primul meu blog
de maria munteanu la: 12/10/2003 06:55:00
o zi cenusie.pentru cei interesati astazi la ora 18 este interviu cu paul coelho pe postul prima .merita vazut.
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: