Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 14/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Evreii si o manie curioasa..
de JCC la: 14/10/2003 13:11:00
in subiectul despre asa-zisul holocaust in romania,/ dan-calin spunea :/ "evreii din românia nu au fost trimisi in masa in lagare, nu au fost executii in masa, gropi comune si camere de gazare. / deocamdata astept informatii concrete despre holocaust in românia. " / ingrid adauga :/ "evreii din romania , cea pe care o cunoastem noi, cu frumoasa harta, ce mie-mi pare o frunza de vita de vie, nu au fost trimisi in masa in lagare.au murit de moarte buna si au fost ingropati , dupa datina, asa cum spui, numai cateva mii de oameni, in pogromurile dela iasi si bucuresti si in cele doua trenuri ale mortii"/ cu totul de acord!/ dar uite ca aurelia si rsi vor absolut sa ne culpabilizeze.. aur  ...continuare .
159 comentarii
modifica
Este atat de important cine suntem in realitate???
de JCC la: 14/10/2003 11:33:00
sa fie asa de important ce suntem? femeie, barbat.. poate om fi travestiti sau transexuali, mai poti stii?/ ca doar nu sunt la agentie matrimoniala, sa-mi anunt culoarea ochilor, statura, greutatea, culoarea parului../ sa ai ceva de ascuns cum zice athos, pai... si dac-as avea? e treaba mea../ oi fi ascunzand colierul../ nu crezi muschetarule? sau in lipsa de sabie incerci sa impungi cu insinuarile?/ ceea ce conteaza, am mai spus-o, sunt opiniile pe care le emitem, despre ceea ce vorbim si cum vorbim/ sa ne respectam fiecare si sa respectam secretele voite si nevoite ale fiecaruia../ om fi ajuns cu totii la scurt de subiecte, de incercam sa ne bagam nasciorul in viata privata a vecini  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Lectia de limba franceza
de Ingrid la: 14/10/2003 10:45:00
o profesoara de franceza explica elevilor sai ca, in limba franceza, spre deosebire de cea engleza, substantivele sunt clasificate fie ca substantive masculine fie ca substantive feminine./ casa este feminin - "la maison"./ creion este masculin - "le crayon"./ povestirea noastra incepe in momentul in care un student a intrebat: ce gen este "calculator" ?/ in loc sa le dea un raspuns, profesoara a impartit clasa in doua grupe - barbati si femei - si le-a cerut sa decida singuri daca "calculator" ar trebui sa fie un substantiv masculin sau feminin. fiecarui grup i s-a cerut sa dea patru motive pentru a sustine alegerea lor./ grupul barbatilor a hotarat ca "calculator" sigur ar trebui sa fie  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Poezii proprii
de ofemeie la: 14/10/2003 10:35:00
trecere/ am pierdut timpul in timp/ si timpul se pierde in mine;/ incerc sa repar ticaitul minutelor/ si ora ma fuge nebuna.../ si trece tacerea in urlet,/ urlet de chemare a pierderii/ pierderii de treacat,de venire/ venire de noul din totdeauna / intreb intrebarea trecutului ce vine/ si exclam strigatul viitorului ce trece!/ prezentul e niciodata,sau mereu?/ clipa,o astept sau a trecut?/ adevarul e un fals inteles/ din intoarcerea neantului din nimic.
11 comentarii
modifica
Pt Daniel.. uite ce apare..
de JCC la: 14/10/2003 06:33:00
uite ce apare cand fac re-actualizare, ca sa "edit"../ asta dupa un oarecare timp de la publicare../ ce naiba or mai fi si dihaniile astea?/ arial, geneva, helvetica, sans-serif; font-size: small; color: #000000; } .nodemenu { font-family: verdana, arial, geneva, helvetica, sans-serif; font-size: small; } .nodetaxbar { font-family: verdana, arial, geneva, helvetica, sans-serif; background-color: #fdf5e6; font-size: small; color: #000000; } .boxframe { background-color: #fdf5e6; } .box { background-color: #fdf5e6; } .boxtitle { font-family: verdana, arial, geneva, helvetica, sans-serif; background-color: #d2691e; font-size: small; color: #ffffff; font-weight: bold } .boxcontent { font-family  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cine suntem defapt?
de cyber la: 14/10/2003 05:46:48
suntem cu adevarat o natiune de oameni care se respecta?/ daca da atunci de ce suntem printre ultimi in ceea ce priveste aderarea la uniunea europeana./ problema suntem noi............................/ ce e de facut?/ totul pleaca de la civilizatie , cultura si mentlitatea oamenilor in general
7 comentarii
modifica
"Constitutia"
de cyber la: 14/10/2003 05:40:33
care credeti ca este adevarul despre noua constituitie/ e cu adevarat ceea ce spun guvernantii sau e ceva doar de suprafata, prin care ei doresc sa ne induca in eroare./ va rog sa comentati si sa va scrieti parerile dumneavoastra cu privire la acest subiect.
3 comentarii
modifica
Epilog dinspre viitor, in loc de epitaf
de papadie67 la: 14/10/2003 05:01:29
la plecare./ trece apa si-n urma-s pietre ce raman./ cu putin noroc, nu bolovani si daca-s pietre, nu in suflet./ cu mult mai mult noroc, cand apa a trecut, ramane doar un phoenix - deghizat in piatra, pentru restul lumii./ eu am avut dintotdeauna mult mai mult noroc decat, statistic, portia ar fi trebuit sa-mi fie. vazui mereu numai jumatea plina din pahar, asa-i, dar totusi, a mai fost ceva.../ nebanuit de multa alinare mi s-a aratat, fara s-o caut sau s-o cer!/ exista, sa ma credeti...e suficient sa nu inchideti ochii/
3 comentarii
modifica
CICCIOLINA, actrita porno - o meserie ca oricare alta
de sanjuro la: 14/10/2003 04:54:00
picantul personaj a aparut aseara pe b1 la emisiunea nasul. intervievata daca nu crede ca dumnezeu o va pedepsi pentru stilul viata si meseria careia i s-a dedicat in totalitate, cicciolina a declarat cu seninatate ca din punctul ei de vedere n-a facut nimic rau, (aborda si un crucifix cu sclipici cuibarit intre sani) si ca, citez: "sanii mei n-au omorat inca pe nimeni!". in timpul emisiunii, si-a aratat de trei ori sanii, (cam obositi, ce-i drept) in fatza camerelor tv./ traim intr-o societate a caror moravuri sunt in continua schimbare. generatiile tinere, cele care vor conduce lumea in urmatorii 20...30 de ani vor primi mostenirea inaintasilor cu racilele ei... / legalizarea prostitutiei  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Informatie la televisiunea belgiana
de JCC la: 14/10/2003 04:16:00
2.stire flash la tv belgiana :/ " un helicopter s-a prabusit intr-un cimitir belgian. bilanul este catastrofic pt un accident de acest tip, pompierii au gasit mai mult de 290 de morti.."
5 comentarii
modifica
Oamenii politici...
de JCC la: 14/10/2003 04:10:40
1. bush/ prezidentul bush este foarte nemultumit, tare tare nemultumit/ biblioteca lui a ars si s-a transformat in cenusa.. n-a mai ramas nimic.../ si in biblioteca se gaseau doua dintre cele mai preferate carti ale lui, .... dintre care una pe care bush n-a terminat sa o coloreze!!!/ 2. bush si chirac/ jacques chirac este in vizita la présidentul georges w. bush./ -spune-mi george cum faci tu sa ai o echipa atat de performanta, atunci cand eu sunt inconjurat numai de o banda de cretini?/ -este simplu jacques, fac controale in permanenta, daca raspund exact raman, daca nu ii dau afara./ este o selectie naturala, asa sunt sigur sa am intotdeauna pe cei mai buni ministrii, stai sa ve  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Scrisoare deschisa adresata presedintelui Bush de Paulo Coelho
de animis la: 14/10/2003 01:07:21
open letter to president george bush from the world's most popular novelist, paulo coelho/ thank you, great leader george w. bush./ thank you for showing everyone what a danger saddam hussein represents. many of us might otherwise have forgotten that he used chemical weapons against his own people, against the kurds and against the iranians. hussein is a bloodthirsty dictator and one of the clearest expressions of evil in today’s world./ but this is not my only reason for thanking you. during the first two months of 2003, you have shown the world a great many other important things and, therefore, deserve my gratitude./ so, remembering a poem i learned as a child, i want to say thank you.  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...