arhiva: 16/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
matrix
de valentinb la: 16/10/2003 14:42:00
reactia mea cin ami iesit de la film -primul matrix- a fost:/ si daca asa este in realitate?????/ haideti sa lasam deoparte efectele si trucajele si sa ne jucam cu ideea!!!!/ si daca totusi este asa???
8 comentarii
modifica
Practici profesia visata?
de Ingrid la: 16/10/2003 13:27:00
practici profesia visata sau o profesie care ti s-a oferit intamplator?/ spre fericirea mea, eu mi-am "ales" profesia prin clasa a vi-a, la un cerc al casei pionierilor (cum multi dintre noi au fost, nu?) si ea imi este in viata sprijin si imbarbatare.
44 comentarii
modifica
Prietenia si prietenii
de Ingrid la: 16/10/2003 13:16:42
am sa incep cu jorge luis borges :/ "cred ca prietenia este poate faptul esential al vietii. prietenia, asa cum mi-a spus adolpho bioy casares, are acest avantaj asupra dragostei: nu are nevoie de nici o dovada. in cazul dragostei, esti mereu ingrijorat daca esti iubit sau nu, esti mereu trist, anxios, in timp ce in prietenie poti sa nu-ti fi vazut un prieten mai bine de un an. el te-ar fi putut chiar desconsidera. ar fi putut incerca sa te evite. dar, daca esti prietenul lui si stii ca el e prietenul tau, nu trebuie sa te ingrijorezi. prietenia, odata stabilita, nu mai are nevoie de nimic altceva. continua, pur si simplu. functioneaza ceva magic, un fel de vraja."/ eu cred ca prieteni  ...continuare .
51 comentarii
modifica
Vreti o diploma de pelerin virtual?
de Alice la: 16/10/2003 09:10:25
http://sfparascheva.mmb.ro/index.php?pag=61/
comenteaza!
modifica
Carti ce ne-au marcat existenta
de sanjuro la: 16/10/2003 08:16:43
sunt carti, asa numite "de capatai" care prin continutul lor ne-au marcat existenta. de multe ori ne-am confundat cu un anume personaj, luandu-l apoi drept model in viata, sau macar dorind sa fim din cand in cand ca el. de asemenea sunt carti care prin continutul lor au avut impact asupra unor intregi generatii. as aminti doar una: "doamna bovary" a lui flaubert, care a zguduit din temelii moravurile unei epoci./ astazi scriitori precum umberto eco, gabriel garcia marquez sau paulo coelho sunt varfurile de lance a unei generatii de scriitori-filozofi, misteriosi si seducatori./ in adolescenta am fost fascinat de john stainbeck, (la rasarit de eden, oameni si soareci), apoi de marin preda, (c  ...continuare .
760 comentarii
modifica
Pestele de la coada se impute, sau "bovina si Constitutia"
de Daniel Racovitan la: 16/10/2003 03:57:00
un anonim ne scrie un comentariu la [modificarile la noua constitutie: naivitate si manipulare]: / "sa s... p.. ala care a scris mesaju asta. eu o sa votez, ca nu vreau sa fac armata." (puncte-punctele imi apartin)/ iata bovina romaneasca in plina actiune... / ea nu gandeste pe termen lung: nu vrea decat sa aiba paiele pentru rumegat. ce-o fi la anu', nu conteaza. mai tarziu, cand o duce prost fiindca a votat cu dosul, se apuca si injura, intre doua scuipaturi de semintze, la bara de la bloc... si ciclul afundarii tarii in materie maronie se reia.../ intr-o tara in care se voteaza iresponsabil lucrurile n'au cum sa mearga bine, si nu vor merge bine in veci... contrar a ceea ce se  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Nu ma urati ca nu pricep!
de Alice la: 16/10/2003 03:29:00
va zic, tintind spre voi albastri-mi ochi!/ de ce? de ce? veti hohoti privind aiurea!/ pentru ca eu nu-s tu, nici ea, nici voi, si-adesea nici eu insami./ nu ma urati!/ caci fiica urii razbunarea e, si razbunarea naste monstrii crimei!/ ucideti deci, ispita de-a lovi in lucruri ne-ntelese./ si stiti de ce?/ caci nici de-as fi deasupra voastra, sau dedesubt de-as fi, inferioara, eu tot asa raman de ma batjocoriti./ doar voi veti fi atunci amari in suflet si mai goi!/ adevarata batalie castigata, prieteni, i-atunci cand cel ce n-a-nteles pricepe-ntr-un sfarsit ce-ai spus si te respecta!/ nu ma urati cand nu pricep, va rog!/ de ce?/ fiindca "eu" aici nu-i alice, ci fiecare dintre noi./ pe  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...