arhiva: 18/10/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"subiecte favorite" si "activitatea pe subiectele mele"
de Daniel Racovitan la: 18/10/2003 12:01:00
pe sit au aparut doua functionalitati noi. linkurile sunt disponibile in partea stanga, si doar pentru utilizatorii inregistrati./ "subiecte favorite" : va puteti crea o lista cu subiectele pe are doriti sa le urmariti. evident ca nu are sens sa urmariti toate discutiile de pe sit, nu e omeneste posibil. aceasta sectiune noua va va permite sa le grupati pe cele care va intereseza./ "mesajele noi din favorite": afiseaza activitatea doar de la mesajele favorite -- foarte util daca vreti sa urmariti doar discutiile care va intereseaza; mesajele noi sunt marcate cu steluta rosie/ "activitatea pe subiectele mele" : este foarte utila pentru a urmari activitatea pe subiectele care iti a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Sahul-sportul mintii si arta vietii
de ofemeie la: 18/10/2003 09:00:19
"cei care stiu sa joace sah sunt oameni impliniti".cam asa ceva im-i spunea cineva care i-l joaca si inca bine.asa sa fie oare?la fel im-i spunea ca sahul e reliefat la viata.eu i-l vad ca o varsare de sange,o lupta.iar el zicea ca e renastere./ iar voi?
3 comentarii
modifica
Test de limba engleza.
de Daniel Racovitan la: 18/10/2003 06:56:00
tineretul roman declara ca stie engleza. presupuneti ca aveti in fata cateva zeci de tineri care se declara anglofoni. spuneti-le un banc in engleza; va rade unul, cel mult doi. / testul va fi intotdeauna edificator.
28 comentarii
modifica
O-ntrebare prost formulata:
de papadie67 la: 18/10/2003 05:15:00
ce-i mai important: fondul sau forma?/ sau: daca-i numai scris frumos dar nu-i substanta, ori daca-i plin de miez dar pan' s' ajungi la miez ai adormit deja de plictiseala, atunci ce e mai important: cum scriu, ori cum aleg despre ce scriu, astfel incat sa fie-universal valabil si sa nu risipesc din timpul celor care ma cetesc./ aceasta-i o-ntrebare proasta, cred. / o intrebare buna cred c-ar fi: cui scriu? si-n ce masura m-am asigurat ca atat forma cat si fondul au vreo importanta, simultan, pentru-acei potentiali destinatari ai randurilor mele./ de aceea "e usor a scrie versuri ce din coada au sa sune", dupa cum nu-i de preferat sa hranesti gashtele cu orz, daca ai ceva mai util de  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Buna dimineata intelepciune .....
de lmm la: 18/10/2003 00:56:00
....i mean you,(ma refer la voi pentru francofili ;))) ca abia m-am sculat si fuga sa deschid pagina asta sa vad cine a scris, ce a scris si ce mai pot invata de la voi....vedeti ce ati facut cu mine??..../ mi se pare interesant ca de subiectul asta - casa si familia- nu se pare ca cineva ar muri de nerabdare sa se apuce...desi ar trebui sa fie unul cunoscut cel mai bine de noi toti. dar oare este? deci ne-am (daca) ferit de el ca il cunoasem prea bine sau ca nu il cunoastem deloc ? discutam despre ce vrei si ce nu dar ``casa si familia``??!! hai sa nu pastram tabu un subiect care poate ne-ar ajuta pe toti in viata zilnica.sint convinsa pe mine..../ este melcul metafora noastra?/
33 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...