arhiva: 02/10/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Viata gay...romaneasca!
de dogmatic la: 02/10/2003 14:26:32
deunazi in cateva discutii in contradictoriu am avut surpriza sa constat ca pe tema homosexualitatii unii oamenii nu sunt informati, debitand teorii cel putin bizare. asa cum noi din cateva celule am evoluat in cateva milioane de ani in ceea ce astazi suntem , cred ca si aceasta stare de fapt poate fi vazut ca un defect pur genetic, prin degenerarea rasei umane, sau pur si simplu un alt stadiu ...de evolutie! voi ce ziceti?
64 comentarii
modifica
Placinta
de daisy la: 02/10/2003 12:37:00
nu de putin timp am descoperit ca placinta trebuie sa fie foarte mare altfel nu s-ar lupta unii si altii cu dintii (sau coltii?) si ghearele sa apuce macar o farama..../ zisei eu, ca daca placinta se imparte in mod egal e bine. mai ales ca e a firmei. (suna comunist nu?) dar nu, fiecare vrea mai mult, si mai mult (cica de fapt e a lor...). si stateam eu si ma uitam (uimita desigur) cum se lupta - ca eu, probabil mult mai silly decat imi imaginam, nu intelegeam ce se intampla./ lucrurile stau asa - te uiti in stanga si in dreapta, vezi ce face celalalt si raportezi (oooof, vechile obiceiuri nu?). apoi astepti sa vina pleasca si sa mananci si tu. cel raportat nu mai poate.../ pe urma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Emoticonurile sunt semne de punctuaţie
de Daniel Racovitan la: 02/10/2003 11:11:00
gabriel radic, in blogul lui personal scrie:/ emoticonurile sunt semne de punctuaţie/ sunt convins că metoda cea mai potrivită pentru folosi emoticonurile e ca semne de punctuaţie. de fapt ele sunt variante ale semnelor deja existente, de întrebare şi de exclamare./ mesajul complet: http://www.timbru.com/jurnal/000012.html/
comenteaza!
modifica
Un nou concept la Luneta: gazda unui subiect
de admin la: 02/10/2003 07:40:00
de astazi fiecare utilizator este moderatorul discutiilor pe care le initiaza.../ / acesta va fi "gazda" discutiei, si o va "gospodari" dupa cum gaseste de cuviinta. el are puterea sa faca in asa fel ca discutia sa nu derapeze intr-o cearta, sau sa nu devieze de la subiectul initial. ca gazda, poate stabili regulile de conversatie pe care participantii la discutie vor trebui sa le respecte./ ce poate face gazda daca intalneste un mesaj care din punctul lui nu e in regula (de ex: daca nu respecta regulile de conversatie pe care le-a stabilit, daca e deviaza de la subiectul initial, daca e injurios, etc.)?/ pentru inceput ar trebui sa trimita un mesaj privat autorului explicandu-i  ...continuare .
21 comentarii
modifica
EvZ: Rezervatia de ciudati din estul Europei ...
de Daniel Racovitan la: 02/10/2003 03:45:00
de pe situl evz: http://www.expres.ro/foisor/?news_id=133151/ sex, traditie si politie/ ...../ rezervatia de ciudati din estul europei a mai produs o stire de senzatie. a ajuns chiar si la cnn si la bbc. o nunta tiganeasca a ajuns un caz international abia dupa ce baroneasa emma nicholson, raportor ue pentru romania, turnase suficient gaz pe foc. / cu sublerul integrarii in mina, nicholson a masurat scandalizata cazul cioaba. in ochii baronesei, s-a comis pur si simplu o agresiune sexuala. a rezultat o noua somatie pentru guvernul de la bucuresti: salvati fetita! executivul s-a executat militareste, violind grosolan regulile. ministrul mihailescu a dat ordin (!?) politiei sa cerceteze  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cine si ce mai fraudeaza in Romania... Azi: domenii .RO
de Daniel Racovitan la: 02/10/2003 03:36:00
o multime de persoane s-au plans ca atunci cand au facut comanda de domenii .ro la rnc/ici (autoritatea nationala pentru domeniile internet romanesti), au primit factura nu de la rnc/ici cum era de asteptat ci de la o firmulita care se intampla sa apartina directorului ici.../ rnc are cateva zeci de reselleri pentru domeniii .ro, dar din motive obscure a ales sa redirectioneze toate cererile de domenii de pe situl rnc catre un _anume_ reseller, firma de care aminteam mai sus./ daca ati patit asa ceva, sunteti invitati sa completati formularul de la sysoft pentru a sustine inaintarea in justitie a "capusharilor": http://www.sysoft.ro/rnc/index.php
1 comentariu
modifica
Dor.
de papadie67 la: 02/10/2003 01:09:00
imi amintesc vag cum c-am invatat la scoala, daca nu cumva era un soi de 'urban legend' faptul ca-n nici o alta limba nu exista echivalentul exact al expresiei 'mi-e dor de tine'. / deoarece englezul 'i miss you', francezul 'tu me manques' ori 'je m'ennuie de toi', desi pe-aproape, n-au exact la fel de multa-ncarcatura sufleteasca, in sensu-n care 'one can also miss one' s spectacles' sau 'il m' manque le temps de faire le marche...', etc./ sa fie oare-asa? si daca da, la fel si-n alte limbi? si daca iarasi da, sa aiba oare asta oare vreo semnificatie?
15 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...