arhiva: 21/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
NATO
de valentinb la: 21/10/2003 12:24:00
hai sa va vad voinicilor...e bine sa intram in nato sau nu???/ eu zic ca nu si am sa va explic de ce.../ nato are nevoie de carne de tun...mai ales in perioade din astea in care se incinge taritza in ei...mai un afganistan, mai un irak, mai un kosovo...probabil ca o sa urmeze si iranul....de ce sa moara europeni civilizati...las ca au venit romanii ca niste copii cuminti si au zis ia-ma pe mine tovarasa...../ am trecut pe aici 2 razboaie si aproape in fiecare zi mor aici soldati...copii de 18-20 de ani care n-au apucat sa traiasca...parinti care isi inggroapa copii....impotriva naturii....cum credeti ca o sa fie cind doamne fereste o sa inceapa sa moara si copii romani????/ deci ce da nato...  ...continuare .
7 comentarii
modifica
CE PARERE AVETI?
de hdana la: 21/10/2003 10:59:14
ce parere aveti despre felul in care au fost catalogati de catre presedinte si primul ministru cei care nu au participat la votarea constitutiei? de la bun inceput trebuie sa spun ca ma aflu printre cei vizati. am aproape 40 de ani si doi copii mari si foarte multe motive pt. care nu am votat, daca ma intreba cineva care sunt motivele am sa le insir, altfel nu are rost ca sunt multe si comune cu multi altii care au avut aceeasi atitudine. pot sa spun ca-mi iubesc tara ca nu mi-e indiferent ce se intampla, ca as pleca sa traiesc in alta tara, dar mi-ar fi dor, dar nu mai suport ce se intampla. ma deranjeaza ca niste oameni care au la dispozitie modalitati de a-si face auzita parerea, au toata  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Legend of Narcissus (or one of them)
de zoro la: 21/10/2003 04:37:07
a youth who knelt daily beside a lake to contemplate his one beauty. he was so fascinated by himself that, one morning, he felt into the lake and drowned . at the spot where he fell, a flower was born, which was called narcissus. but this was not haw the story ends. when narcissus died, the goddesses of the forest appeared and found the lake, which had been fresh water , transformed into a lake of salty tears./ " why do you weep?" the goddesses asked./ " i weep for narcissus," the lake replied./ " ah, it is no surprise that you weep for narcissus", they said, " for though we always pursued him in the forest, you alone could contemplate his beauty close at hand"./ " but... was narcissus  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Vizitatori
de Alice la: 21/10/2003 04:23:00
de ce, pe sit, de trei sau patru ori mai multi ca noi?!/ voyeurism? autosuficienta? detasare? spirit de fronda?/ atunci de unde-atata interes?/ intreb...de multe ori cu-n ochi in spate, spionandu-ma (oh, nu ca m-ar deranjaaaa!)...ce-o fi?
20 comentarii
modifica
al doilea gind
de zoro la: 21/10/2003 03:36:45
salut pe toata lumea... numa' ce m-am alaturat voua..../ de fapt al doilea gind este primul..... si anume ma gindeam ca la mine fiind deja marti 9 juma seara probabil ca sint cel mai inaintat in timp, adica inaintea tuturor, cumva in viitor pentru voi ceilalti..... deci fara sa fac mare lucru sint un pic altfel.... / va felicit pentru sit
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...