arhiva: 22/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Raspuns la "Zidul rusinii"
de Ingrid la: 22/10/2003 20:30:00
ar fi fost surprinzator ca onu cel proarab ar fi votat altfel, dar asa nu-i nici o mirare./ sunt curioasa daca domnul jcc are gard si poarta la casa , vila sau ce-o avea.daca are,atunci "rusine" , poate ar fii indicat sa le dea jos , nu de alta, dar sunt destui caini pe strada sau lupi in padure care ar dori sa-i viziteze curtea!
5 comentarii
modifica
Vacante de iarna, destinatie Coasta de Azur, Nice si muntii regi
de JCC la: 22/10/2003 09:37:44
coasta de azur iarna, de craciun este feerica, toti palmierii de pe "plimbarea englejilor" de la nice stralucesc de toate culorile electrice, totul este decorat cu ghirlande, figurine, brazii inalbiti ce zapada sintetica sunt in paduri intregi in toate pieturile si pe toate bordurile de plaja../ de craciun, este baia simbolica in mare, chiar daca apa are doar 14 grade celsius/ in perioada de iarna si inaintea carnavalului sunt mai putini turisti decat vara (iulie, august)/ la cca 56 km de nice, in munti, sunt statiunile de sky (alpii de sud) cele mai snoabe: auron, isola 2000, valberg, unde multi vin sa-si paradeze costumele, sa stea la mesele restaurantelor sus pe piste (ca sa fie vazuti)s  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Pt Alexandra
de JCC la: 22/10/2003 09:13:00
pacat ca daniel n-a pus inca posibilitatea de a atasa o poza, ti-as pune un buchet mare, mare de flori... pe care le preferi? trandafirii? rosii?/ dar ti-l trimit in gând si printre randurile de text./ sunt prea departe, nu pot sa ti-l aduc personal.. :-(
1 comentariu
modifica
IRAK - incapacitatea fortelor de coalitie
de JCC la: 22/10/2003 08:10:00
actele de violenta, atentatele zilnice compromitand reconstructia irakului., reprezinta o ilustratie flagranta a incapacitatii fortelor de coalitie pentru a asigura securitatea in irak,/ desi coalitia continua sa se laude cu realizarile obtinute in 6 luni de ocupatie./ atentatul impotriva ambasadei turcesti, atentatul in fata hotelului « bagdad » unde locuiesc membrii serviciilor de securitate americane, / atentate precedate de cel impotriva ambasadei jordaniene, de asasinarea responsabilului militar spaniol, al reprezentantului special onu in irak si al sefului religios siit,/ o infima parte doar , care arata haosul si lipsa de securitate in irak./ atacurile impotriva infrastruct  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Marea Neagra, amintiri
de Daniel Racovitan la: 22/10/2003 08:03:00
cand va ganditi la marea neagra, ce amintiri va vin imediat in minte?
53 comentarii
modifica
ZIDUL RUSINII
de JCC la: 22/10/2003 07:41:00
in reuniunea onu de ieri,/ 140 de tari au votat impotriva acestui zid, au fost 12 abtineri si doar 4 tari au votat pentru acest zid, dintre care una usa si alta era...israel.
48 comentarii
modifica
Cariera versus familie
de gabi la: 22/10/2003 03:31:00
deoarece ziua nu are decat 24 de ore iar ambitia sau necesitatea interioara de a excela intr-o profesiune rapeste de obicei o mare parte dintre ele, in detrimentul vietii de familie, credeti ca beneficiul potential inclusiv pt. familie-copii (cel mai adesea material) justifica cvasi-absenta parintelui respectiv din sanul ei? / sau dovedeste aceasta ambitie si un pic de egoism, in ultima instanta, cunoscut fiind ca nevoia copiilor pentru prezenta parinteasca o depaseste de obicei pe aceea pentru bunuri materiale?
5 comentarii
modifica
Calitatea imaginii marite
de Flory la: 22/10/2003 03:03:32
nu exista nici un program care sa pastreze calitatea imaginii chiar si dupa ce o maresti(.jpg)?/ astept sugestii!/ thanks,/
comenteaza!
modifica
Muzica fiecarei generatii
de sanjuro la: 22/10/2003 02:24:00
ca adolescent, (rebel!) al anilor '70 - '80, am trait din plin efervescenta muzicii rock de calitate. "giganti" precum deep purple, led zeppelin, uriah heep, queen, pink floyd, yes, dar si solisti precum rod stewart, david bowie, leo sayer, harry nilson, jaque brell, barry white si am enumerat doar cateva nume, "faceau legea" educand publicul cu un anume gen de muzica. "se facea" muzica dupa placul compozitorilor si interpretilor, nu directionata comercial spre un segment majoritar, ca in ziua de astazi, cand se fabrica muzica "la comanda", punandu-se pe prin plan castigul, (cat mai mare si imediat) al celor ce lucreaza in aceasta industrie. de unde si calitatea...poate de aceea prefer sa ti  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...