arhiva: 24/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ei au spus despre Biblie
de Ingrid la: 24/10/2003 15:22:00
andrew jackson - "cartea aceasta, domnule, este piatra pe care stã republica noastrã."/ robert e. lee - "În toate dilemele si necazurile mele, biblia nu a esuat niciodatã sã-mi dea luminã si putere."/ lord tennyson - "este imposibil sã înrobesti mental sau social un popor care citeste biblia. principiile bibliei sunt fundamentul libertãtii umane."/ horace greeley - "veneratia mea pentru biblie este foarte mare si cu cât mai devreme copii mei vor începe s-o citeascã, cu atât mai încrezãtoare va fi speranta mea cã ei vor deveni cetãteni folositori si membrii resprectabili ai societãtii. am fãcut un obicei din a citi biblia din scoartã-n scoart  ...continuare .
14 comentarii
modifica
ATI FOST TOAMNA LA IASI?
de hdana la: 24/10/2003 12:29:32
ati trecut vreo data toamna prin iasi? eu acolo as vrea sa petrec toamna. dealul copoului se umple de culori, aleile de frunze ruginite si sufletul de poezie. orasul forfoteste de tinerete si veselie de miros de must si de pastrama. am fost studenta la iasi si am petrecut cateva toamne acolo, acum catva timp. nu stiu daca mai e la fel, nu stiu daca as mai simti la fel acum dar mereu imi aduc aminte de iasi toamna! in rest anotimpul asta seamana cu batranetea si moartea si nu prea ma incanta. gata, ca ma cuprinde nostalgia si.....
21 comentarii
modifica
America si puterea petrolului
de ofemeie la: 24/10/2003 06:00:00
cine crede,ca si mine,ca ceea ce s-a intamplat in america(caderea gemenelor)nu a fost decat o diversiune de la economia care cadea tot mai jos?cine mai e de parere ca / america incearca sa preia puterea lumii si profita de tot si toti pentru petrolul ce se afla in tarile arabe?cine ne garanteaza ca dupa ce termina acolo(daca termina) nu vor ataca si romania dupa nu conteaza ce motiv pentru a fora petrolul ce inca ne imbogateste pamantul?nu sunt rasista,dar privesc rezultatele.voi ce credeti?
53 comentarii
modifica
Continuand o dragoste
de ofemeie la: 24/10/2003 05:46:21
nu stiu cat de interesanta vi se pare dragostea asta,dar eu vreau sa discut pentru ca mi se pare un subiect placut si in totdeauna de actualitate.poate ca imi place sa continui pt. ca imi lipseste tontonul meu sau poate ca vreau sa ma asigur ca oamenii nu mai cred in ea...cine stie.astept totusi pareri.merci.
19 comentarii
modifica
utilizatorul "valentinb"
de JCC la: 24/10/2003 04:32:00
valentinb,l-am banat din subiectul "o manie a evreilor" si i-am sters ultimul mesaj, / nu atat pentru insulta personala,/ ci pentru insulta al altor romani prezenti in discutie, insulta la adresa familiilor lor (dintre care multi morti astazi)/ am estimat ca locul lui nu era printre "lepadaturile si gunoiul lor" asa cum spunea, / sa se duca la cei care au "inaltele lui calitati".../
comenteaza!
modifica
Diasporeanul si Mellinndda
de papadie67 la: 24/10/2003 00:05:00
diaspora are high-speed internet, enumera “a volonte” marci de beri, statiuni de vacanta, filme si concepte socio-filozofice, ingrediente culinare si expresii cu sonoritati exotice. diasporeanul iubeste citatele si foloseste prost - dar cu superioara detasare - romana, pe care o imbunatateste constant cu inovatii din romgleza, fromana, … samd./ diaspora explica, uneori semetz si cu sensuri subantelese, de ce a meritat sacrificiul plecarii, cat de bine, dar si cu ce dureroase eforturi s-a “realizat”, “acolo” si cat de iluzorie este “realizarea” ne-diasporenilor, in “jegul ala de tara”, cum se exprima un distins diasporean. anonim, desi nu mai putin distins.../ diasporea  ...continuare .
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...