arhiva: 28/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In strainatate, vorbesti romaneste stricat;unii te ataca;e OK?
de relu la: 28/10/2003 20:57:00
mi se intimpla citeodata. plecat de 14 ani, acum gindesc, visez, vorbesc in somn,in engleza; am rar ocazia sa vorbesc romaneste, si cind am, conversatiile nu sint sofisticate: "ce faci? bine mersi; ce mai e nou; bla bla bla." in comparatie cu "specificatia probabilitatii de a te da pe brinci, fara o molecula de adevar, ci numai cu pretentia de a fi imbufnit si supravegheat in mod intolerabit, este, fara a face o eroare, o povara..." unii romani ma ataca: cum se poate sa uiti limba natala? esti prefacut. de ce o dai pe engleza in mijlocul propozitiei? unuia i-am raspuns, pentru ca unele expresii pierd ceva in translatie: "it's all downhill from here." -- ii spun eu lui, cum o traduci in m  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Datorita lui Tolanici
de Ingrid la: 28/10/2003 15:32:00
datorita lui tolanici mi-a cazut fisa!/ citat:/ "2474 - comentariu adaugat de tolanici la mar 28 oct 2003 - 23:20 h / valentin vezi ca "miscarea" ii puternica pe acest forum:):):):)/ o propaganda subtila impotriva israelui este facuta de citeva persoane,o persoana in special facind-o zilnic .la orice ocazie o sa auzi de soarta saracilor palestinieni desi fie vorba intre noi palestinienii si egiptienii primesc anual de la statele unite miliarde de dolari,de fapt banii contribuabilor americani asa incit ca "saracii" teroristi sa mai omoare niste israielieni si americani. de asemenea auzim zilnic tot de la aceisi persoana de soarta "amaritilor" irakieni elibarati de sub un dictator la fel de  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Unde a disparun forumul "Primul zid"?
de Ingrid la: 28/10/2003 13:18:18
este iar o greseala sau o actiune intentionata?
14 comentarii
modifica
am sters mesaje la "pedeapsa capitala"
de JCC la: 28/10/2003 09:52:00
am sters mesaje ale papadiei, la "pedeapsa capitala, a derutat complect subiectul,/ dar m-a deranjat mai mult injuraturile de mama si expresia: "jid... adica evreu"/ nici unele, nici alta, nu le accept nici macar in gluma!
1 comentariu
modifica
Pedeapsa capitala sau inchisoare pe viata?
de JCC la: 28/10/2003 02:29:00
as vrea sa aud pareri./ ce-ati face cu un pedofil, cu cineva care violeaza, cu cineva care omoara batranii fara aparare, pentru cativa dolari?/ ce pedeapsa at da unui piroman care cauzeaza pierderea de multe vieti nevinovate, chiar si a pompierilor ?/ cunoscuti de-ai mei m-au invinovatit de "intransigenta", de "lipsa de tolerantza", pentru ca am afirmat ca optez pt pedeapsa capitala./ personal cred ca sunt crime care trebuie pedepsite, ca criminalii sa nu poata fi eliberati nici o data, sa nu mai aiba posibilitatea sa recidiveze../ mi s-a argumentat : "ce faci cu erorile de justitie?"/ cred ca as aplica moartea dupa 10-15 ani incazul cand acuzatul afirma ca-i nevinovat, astfel are posibil  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Ilescu- "tatucul" Moldovei" ?
de JCC la: 28/10/2003 02:12:26
cand va aud pe aici ca moldovenii voteaza iliescu, ca ar fi considerat "tatucul" moldovenilor.. îmi vine rau../ oare este acelas iliescu? comunistul care era in echipa lui ceausescu? primul secretar al uniunii tineretului comunist (utc) judetul iasi? cel care avea grad de ofiter superior la securitate? cel care asista la interogatoriile securitatii? cel care denunta, persecuta tineretul care nu era comunist?/ scurta memorie mai au atunci moldovenii, si nu-mi place sa doresc rau la nimeni, deci n-am sa spun :/ "sa nu se mai plânga moldovenii atunci, au viata care o merita, si-au votat-o cu mâna lor"/ nu, n-am s-o spun... dar... o gândesc si deplang adevaratii oameni din moldova, care  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Motto-uri
de Dark One la: 28/10/2003 00:52:00
" sunt geana de lumina din privirea unui luceafar! "/ " sunt spirit din lacrimile unui inger fara aripi! "
78 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...