arhiva: 29/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce este romanii?
de Adi la: 29/10/2003 16:08:42
sint gone de around 300 years din romania, so pardon my stalcit romanian, and am o intrebare ces qoui ca que va face romani? / or otherwise care este de fapt tara noastra in care ne simtim acasa?/ este oare in subject tara in care ne sint oferite cele mai bune servici si conditii de viata?/ exista comentarii ce ma fac sa inclin a crede ca tot ce ne trebuie sa ne simtim la noi acasa sint conditii decente de viata! in caz ca noi romanii gindim asa si ca este posibil ca si inaintasii nostrii sa fii gindit asemenea cum putem sprijinii teza ca am dainuit in spatiul carpatic de mii de ani?/ eu cred ca apartinem unei natii care de mii de ani se muta unde serviciile sociale sint mai bune. (oohps, my  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Problema tehnica cu subiectele "volatilizate": S-A REZOLVAT.
de admin la: 29/10/2003 15:40:00
problema cu subiectele care au disparut subit si fara motiv s-a elucidat. / cauza a fost modulul "pentru coada de moderare", care atunci cand un subiect era votat negativ (si trecea sub pragul minim de puncte) era scos atat din coada de moderare cat si din statutul de "publicat", devenind invizibil. / drept urmare, am facut vizibile din nou toate subiectele care au fost in aceasta situatie. din pacate a trebuit ca la fiecare subiect de forum sa specific manual categoria la care se incadreaza. daca observati ca vreun subiect de-al vostru nu e la forumul potrivit, va rog sa ma contactati./ in final, am sa va rog pe fiecare sa verificati cu atentie daca nu cumva am sarit din neatentie vreun  ...continuare .
1 comentariu
modifica
sa luam taurul de coarne
de valentinb la: 29/10/2003 15:21:00
preiau ideea lui tolnici...sper nau nu ma dea in judecata pt. plagiat:)))))))/ haideti sa punem punctul pe y/ legionarii si urmasii lor ideologici din punctul meu de vedere, in afara faptului ca sint niste exceptii de la umanitate, sint o greseala a naturii, care au incercat sa se adaposteasca in sinul poporului roman, dar au fost vomitati de acolo./ camarazii zelinsky, caranica si belimace au atitea in comun cu poporul roman cit are si saddam./ iti vin cu niste teorii sf care-l fac pe pavel corut sa para mic copil...de ex chestia cu pogromul de la abator, care n-a existat, sau teoria lui jcc precum legionarii au fost singurii luptatori anticomunisti.....se pare ca a uitat faptul ca dupa  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Sectiunea de ajutor a fost actualizata
de admin la: 29/10/2003 11:53:00
am adaugat o sectiune referitoare la modul de moderare a discutiilor. urmeaza sa fie completata.
comenteaza!
modifica
Am fost banat de catre o gazda si nu sunt de acord. Ce pot face?
de Daniel Racovitan la: 29/10/2003 11:48:00
nu poti contesta decizia gazdei de a-ti restrictiona accesul la mesajele pe care le-a initiat. gazda unui subiect te poate bana oricand doreste, fara a fi nevoita sa dea explicatii./ ai patru posibilitati:/ 1 - sa nu mai participi la subiectele acelei persoane;/ 2 - sa deschizi un alt subiect pe aceeasi tema; / 3 - ambele de mai sus;/ 4 - daca consideri ca gazda subiectului modereaza frivol atunci ai posibilitatea de a discuta acest lucru in "forumul gazdelor"./ atentie: orice comentariu cu referire la deciziile unei gazde, facuta in afara forumului gazdelor, va fi considerata o tentativa de [nu hraniti troll-ii|trollare] a sitului si va fi sanctionata ca atare./
2 comentarii
modifica
Sporturi si ocupatii de sfarsit de saptamana...
de JCC la: 29/10/2003 11:44:38
in sezon eu ma duc la vanat, suntem un grup de vreo 7-8 persoane, nu sunt decat 3 femei in grup, sotii de vanatori/ avem si 3 caini si ne ducem sa vanam mistretul, sunt multi si fac pagube importante/ vanatul cerbului, avem dreptul doar la 5 cerbi si fara cainii de vanatoare./ plecam la ora 7 dimineata, ne luam tascuta cu de mancare si de baut cu noi si plecam spre padure. la ora 10 -11 gustarea, si suntem inapoi pe la ora 1 jumatate, doua, ne adunam pe la unul care are casa cu gradina si impartim vanatul, pe rand, in decursul vanatorilor, fiecare ajunge sa aiba aceleasi bucati./ pentru proprietarul cainilor, carne in plus, pe cap de caine./ luam un aperitiv si apoi ne ducem fiecare la casa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ca gazda a unui subiect, ce posibilitati am?
de admin la: 29/10/2003 11:34:00
ca gazda de subiect ai posibilitatea sa iti "gospodaresti" subiectele pe care le-ai initiat asa cum gasesti de cuviinta./ ce se poate intampla pe un subiect? de exemplu, discutia poate fi deviata de catre alt utilizator de la subiectul initial, intentionat sau neintelntionat./ sau se poate intampla ca vreun utilizator sa publice mesaje violente, ori insultatoare, ori sa declanseze o cearta. ca gazda a subiectului ai puterea de a lua masuri pentru a contra astfel de devieri de la derularea civilizata a discutiei pe care ai initiat-o./ ce "instrumente" iti stau la dispozitie?/ in primul rand, stergerea de mesaje. in dreptul fiecarui comentariu exista un link numit "sterge comentariul". /  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cine modereaza discutiile?
de admin la: 29/10/2003 11:21:00
spre deosebire de forumurile internet clasice, la acest sit s-a implementat o modalitate descentralizata de moderare: toti utilizatorii participa la moderarea discutiilor. aceasta facilitate il face unic in peisajul internet romanesc (sau cel putin, dupa cunostintele noastre, este primul care a implementat acest sistem)./ in cateva cuvinte, moderarea se desfasoara in felul urmator: / - fiecare utilizator este automat moderatorul subiectelor pe care le-a initiat; acesta poarta numele de "gazda a subiectului"/ - ca moderator al acestor subiecte are posibilitatea de a sterge orice comentariu, ori de a restrictiona accesul unui utilizator (operatiune numita banare)/ ce trebuie retinut  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Cum pot publica un mesaj?
de admin la: 29/10/2003 11:18:00
pentru a publica un mesaj utilizeaza linkurile:/ - "scrie in blog" - pentru blogul personal/ - "adauga un subiect" - pentru un subiect intr-un forum/ pentru a adauga un comentariu la un subiect (blog, forum), da click pe comenteaza./ nu poti comenta decat daca ai acest drept.
30 comentarii
modifica
Casatorie sau concubinaj?
de sanjuro la: 29/10/2003 05:48:00
ratingul de divorturi e cam 1/2 din casatoriile incheiate, si un procent important de cupluri o fac in primul an de la casatorie. se pare ca nu mai este "la moda" casatoria...dar ce se intampla cand in interiorul unui cuplu "sudat" intervine un copil? ce nume va purta? pe certificat va apare tatal si mama cu nume diferite, asta in cazul in care tatal recunoste copilul. altfel sta scris "natural". este bine pentru acel copil, pentru viitorul lui?/ multe tinere mame prefera sa-si creasca copilul singure, alegandu-si un tata pentru viitorul copil, fara a avea nici o pretentie ulterioara./ care sunt opiniile voastre? / a devenit casatoria...anacronica intr-o societate moderna?
20 comentarii
modifica
se pa&re ca nu mai avem voie..?
de Coralie la: 29/10/2003 05:45:43
se pare ca nu mai avem voie sa discutam despre actualitate?/ ca trebuie sa ne inchidem gura, ca sunt subiecte "tabu" ?/ ce naiba, doar nu suntem pe timpul lui ceasca si al securitatii, cum imi povestea mama../ a inceput iarasi "vânatoarea de vrajitoare" (la chasse aux sorcières)??/ jcc , du-te mai bine si vaneaza un mistretz, ca râzi mai bine..
7 comentarii
modifica
Sanjuro, cum a fost pescuitul?
de JCC la: 29/10/2003 04:55:59
ai prins multi bibani, cum a fost? ai avut timp bun?
3 comentarii
modifica
Subiecte "disparute": problema tehnica
de Daniel Racovitan la: 29/10/2003 03:32:00
lamuriri pentru cei care s-au apucat sa strige: "cenzura, ba comunistilor, huo!"/ este vorba de o problema pur tehnica, nici un mesaj nu e sters, sunt toate in baza de date, doar ca dintr-un motiv ce deocamdata imi scapa , nu sunt vizibile pe sit./ problema apare se pare atunci cand un mesaj primeste voturi negative in coada de moderare: cand este scos din coada de moderare e facut invizibil pe intreg situl (desi nu ar trebui)./ calmo, se rezolva./ deocamdata am sa dezactivez temporar coada de moderare, pana la rezolvarea problemei.
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...