arhiva: 31/10/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Virtutea si intelegerea!
de dogmatic la: 31/10/2003 22:11:31
pentru a putea discuta despre virtute, intai trebuie gustat din fructul viciului. este inevitabil ca noi sa nu rodim in timpul vietii, ganduri "necurate". in fiecare din noi exista bunatate dar si ticalosenie ce ne marcheaza evolutia ca indivizi sau pe a celor din jurul nostru! este cumva o boala a societatii moderne sau chiar a societatii in general? oare intelegerea si acceptarea acesteia este o virtute?
10 comentarii
modifica
EvZ: Imigrantul anti-imigratie
de Daniel Racovitan la: 31/10/2003 16:10:00
evenimentul zilei scrie:/ "povestea familiei howard: de pe tisa pe tamisa / michael howard, fiul unui negustor evreu venit din romania, a introdus, ca ministru de interne al marii britanii, cele mai aspre conditii pentru imigranti / presa britanica de ieri a acordat spatii ample revenirii in forta in prim-planul scenei politice a fostului ministru de interne michael howard, considerat principalul favorit pentru preluarea conducerii partidului conservator, in locul lui iain duncan smith, care a demisionat miercuri seara. oficial, termenul pentru depunerea candidaturilor expira abia pe 6 noiembrie, dar alegerea lui howard ca sef al conservatorilor pare garantata in conditiile in care t  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Luvrul in imagini panoramice
de Daniel Racovitan la: 31/10/2003 10:11:00
[gabriel radic] ne ofera in jurnalul sau un link catre situl unde se poate vedea luvrul in vederi panoramice:/ http://www.timbru.com/jurnal/000057.html/ apropo, duminica asta e intrarea libera (la luvru of course)
comenteaza!
modifica
Insolit
de JCC la: 31/10/2003 08:21:41
http://np.www.lci.fr/news/insolite/0,,1432734-vu5wx0leiduy,00.html/
3 comentarii
modifica
Ce a fost si ce au ajuns (s-au trezit totusi!)
de mironbur la: 31/10/2003 07:09:00
prin anii 20-30 studentimea era o forta !/ ce este ea azi ? de ce ?/ ce sanse are sa devina ceva ?/ are valori ? da !!!/ are leaderi ? vom afla !
17 comentarii
modifica
Citizen K
de Daniel Racovitan la: 31/10/2003 07:04:00
din pacate nu l-am vazut inca, insa citeam undeva ca ar fi cel mai bun film de categorie b... pareri?/
6 comentarii
modifica
Saturday Night Fever
de Daniel Racovitan la: 31/10/2003 07:00:00
inainte sa vad acest film auzisem o multime de aprecieri pozitive desrpe el. dupa ce l-am vazut, am ramas deceptionat. pe atat de deceptionat pe cata 'reclama' i s-a facut. filmul este cel mult mediocru. ea joaca ingrozitor de prost. el nu exceleaza cu nimic, iar scenariului ii lipseste intriga./ imi impartaseste cineva punctul de vedere?
1 comentariu
modifica
Viata in Germania
de JCC la: 31/10/2003 06:33:40
am locuit un timp in germania, am plecat, nu mi-a convenit mentalitatea,/ era greu sa te integrezi printre romani, sa-ti faci prieteni, era cam acelas lucru cu germanii../ era fiecare pentru el, le era frica de contact, traiau inchisi cu un gard imaginar construit in jurul familiei lor../ este drept ca eram primit in cateva case de romani, dar erau mult mai in varsta decat mine, m-au si gazduit la inceput.../ dar ca sa-mi fac prieteni de varsta mea, sa iesim impreuna, sa avem activitati impreuna, era aproape imposibil./ nu era mentalitatea latina..
31 comentarii
modifica
Mobile de anticar sau cum alegem mobilele in casa..
de JCC la: 31/10/2003 05:32:51
o prietena din romania a mostenit casa bunicilor,imi spunea ca a scos din casa toate mobilele vechi, ca le-a vandut aproape pe mai nimic si ca si-a cumparat mobile noi, moderne/ in paranteze fie zis, avea bunica ei niste mobile.. daca m-ar fi prevenit inainte, as fi inchiriat eu un camion si m-as fi dus sa le iau (le-as fi platit chyiar de 20 de ori mai mult../ era vorba de mobile din lemn de nuc si stejar, lemn plin, veneau poate de la strabunicii ei./ n-am inteles cum si de ce a preferat mobile in formica, cand le desfaci o data la un mutat, nici ca le mai poti re-instala../ nu toti pot sa cumpere mobile orgininale "anticari", dar mai sunt si alte mobile in lemn solid..
4 comentarii
modifica
Botox, riduri sterse la comanda, injectii pentru "tinerete"
de Daniel Racovitan la: 31/10/2003 03:26:00
apropo de intinerit, riduri & co..../ ce parere aveti despre medicamentul numit botox? in occident a devenit o adevatara obsesie pentru cei cu bani.../ pentru cei care nu stiu, botox-ul este un medicament ce contine o toxina produsa de bacteria ce produce botulismul, o boala mortala declansata prin paralizia diafragmei si implicit sufocarea, aceeeasi bacterie care e folosita pentru fabricarea de arme biologice. aceasta toxina are ca efect paralizia pentru cateva luni a muschilor in care e injectata. ea este astfel folosita pentru a "sterge" ridurile./ nimeni nu stie care sunt efectele secundare pe termen lung, iar administrarea ei se face din ce in ce mai des de catre amatori. in plus,  ...continuare .
107 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...