arhiva: 10/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
4000 de caractere despre cenzura de la Luneta
de zabriski la: 10/11/2003 17:58:00
am venit de putin timp pe forumul asta, care o buna bucata de vreme mi s-a parut suficient de interesant incat sa simt nevoia sa-l citesc chiar de mai multe ori pe zi. dincolo de senzatia de stanjenela pe care oricine o are atunci cand da buzna intr-o adunare privata, de oameni care se cunosc demult, care isi stiu unul altuia hachitele, care au deja “glume culturale” – poante sau replici care fac apel la intamplari numai de ei stiute – totul mi se parea ok. imi spuneam ca o sa scap si de stanjeneala asta, la un moment dat, si o sa ma simt si eu, ca si voi, in largul meu. / de la o vreme incoace, a inceput zarva. normal, mi-am zis. in orice comunitate se intampla asta, la un moment d  ...continuare .
13 comentarii
modifica
M.EMINESCU
de M.PAMFILIE la: 10/11/2003 16:51:19
dupa ce ore in sir am tot citit pe paginile luneta am cazut prada unor visari ce me-au adus aminte de una din strofele unei poezii,veche de peste 100 de ani a lui eminescu: ce-ti doresc eu tie,dulce romanie,/ tinara mireasa,mama cu amor!/ fiii tai traiasca numai in fratie / ca a noptii stele,ca a zilei zori,/ vieata in vecie,glorii,bucurie,/ arme cu tarie,suflet romanesc,/ vis de vitejie,fala si mandrie, / dulce romanie,asta ti-o doresc!/ cind visurile imi vor sfirsi sper sa inteleg mai mult din ceeace s-a petrecut si se petrece in a noasta lume./ m.pamfilie
5 comentarii
modifica
TRICOLORUL ROMANESC
de Catalina Bader la: 10/11/2003 02:29:53
rosu/ galben / albastru/ in univers totul este plus si minus/ un specialist in culori trebuie sa ma ajute.../ care sunt culorile complementare?
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...