arhiva: 12/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
singuratate
de karina la: 12/11/2003 22:13:30
sa vorbim despre singuratate/ singuratatea ca stare de spirit,singuratatea,ca stare exterioara,ca tovaras,ca maniera de a te cunoaste,de a te descoperi,de a sta putin cu tine insuti.../ cum e cu singuratatea asta?ma refer la acea singuratate care nu ne mai sperie,care nu ne mai doare,care nu ne mai sufoca.ma gandesc la singuratate ca si experienta de viata la fel de necesara ca multe altele.
38 comentarii
modifica
Afganistan
de sorin1975 la: 12/11/2003 12:24:00
iata ca astazi a murit un prim soldat roman in afganistan... a murit oare din cauza saraciei din tara sau din patriotism... merita oare gradul de sublocotenent post mortem?
13 comentarii
modifica
Speranta
de maria munteanu la: 12/11/2003 11:03:00
uneori speranta poate sa faca rau poate sa te "incremeneasca in proiect".un exemplu?iubesc pe cineva cu care nu voi putea fi in proportie de 99%.acel 1% de speranta ma face insa sa raman pe loc, sa nu incep nici o alta relatie.iubirea si speranta ma trage inapoi , ma face sa incremenesc in timp.nu pot merge mai departe, nu pot avansa.nu am crezut niciodata ca speranta poate avea efecte negative.
14 comentarii
modifica
PRINTUL CHARLES
de maria munteanu la: 12/11/2003 10:58:50
in ultima vreme presa m-a bombardat cu stiri despre printesa diana si printul charles.ma tot intreb de ce oare nu il lasa pe acest om sa isi vada de viata lui.de ce trebuie sa il improste cu noroi.imi este mila de el.ar trebui sa fie lasat sa iubesca in liniste pe femeia pe care o iubeste in fond si la urma urmei nu asta e important pentru a conduce o tara.
7 comentarii
modifica
Este posibila pacea in Palestina?
de Jimmy_Cecilia la: 12/11/2003 09:52:00
in discursul lui de investitura, qoreï , primul ministru palestinien a lansat un appel pentru « oprirea focului » (cessez-le- feu) cu israelul, oprire bilaterala, cu conditii si angajamente clar definite de catre amandoua partile, israel si autoritatea palestiniana./ / el a facut appel la israel ca sa « respecte palestinienii si presedintele lor » si sa puna capat la restrictiile impuse de catre armata in cisjordania si suprimarea incercuirea sefului palestinian./ qorei a intimat palestinienilor « sa puna capat la toate actele de violenta » si a afirmat « noi nu suntem teroristi, lupta noastra trebuie dirijata impotriva ocupatiei si nu impotriva civililor si copiilor », bana  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Sexul la serviciu
de Jimmy_Cecilia la: 12/11/2003 07:15:59
daca nu se vorbeste despre sex la serviciu sau in intreprinderile unde lucram, el se practica totusi mult../ in cartea "sex si bussiness" shere hite scoate in evidenta ca 42% de persoane interogate din cadrul societatilor multinationale au o "legatura" cu cineva din intreprinderea unde lucreaza si ca 35% dintre ei o ascund./ unii o fac sub forma de aventura "extra-conjugala", altii sub forma de hartuiala sexuala (relatii sef/subaltern) si doar 4,5% ca o relatie intre celibatari in previziunea unui viitor de cuplu sau casatorie...
18 comentarii
modifica
Traim vremuri apocaliptice?
de Daniel Racovitan la: 12/11/2003 07:04:00
incepand cu anul 1900 societatea umana a explodat literalmente, atat demografic, cat si ca progrese stiintifice ori moravuri. / in secolul xx au trait mai multi oameni cati au trait in ultimii 2000 de ani. peste 95% din descoperirile stiintifice s-au facut in aceasta perioada. moravurile s-au schimbat radical, cum nu s-a mai vazut vrodata in istorie, si nu intotdeauna inspre bine. omenirea are deja capacitatea de a se auto-distruge intr-o singura zi. evolutia politica a lumii indica o tendinta spre inmultirea conflictelor si cresterea instabilitatii./ credeti ca traim vremuri apocaliptice, asa cum sunt descrise in apocalipsa lui ioan?
59 comentarii
modifica
Clima si natura este complect dereglata
de Jimmy_Cecilia la: 12/11/2003 06:59:14
nu mai avem anotimpuri in ultimii ani, totul s-a dereglat, este greu de gasit reperuri/ in muntii de la coasta de azur, frunzele au cazut de pe copaci sau au schimbat de culoare in septembrie, fenomen obisnuit in noiembrie/ plimbandu-ma ieri la mine pe camp, am gasit viorele inflorite iar in gradina spre marea mea surprindere, am vazut flori pe pär.../ copacii au inceput sa inmugureasca, la fel ca si primavara../ in 8 mai, anul acesta a inghetat, a fost -3°c si a nins peste copacii in floare./ institutul national de meteo a anuntat pt anul 2004, 25% de zile caniculare in plus de 2003 (cu temperatura de +38°c la umbra)../ ce va fi in zece ani?
40 comentarii
modifica
Viata profesionala si intimitatea la lucru
de Jimmy_Cecilia la: 12/11/2003 06:08:00
serviciul, o alta familie ?/ serviciul, locul de munca, unde petrecem 8 ore sau mai mult pe zi, este o adevarata uzina de emotii, unde se preiau scene familiare./ exista o mare dificultate pentru a concilia cererile profesionale cu relatiile afective./ calitatea relationala la serviciu este pusa de multe ori inaintea interesului pentru munca ce trebuie indeplinita/ sa gasesti mijlocul just, sa stabilesti o frontiera vizibila intre afectiv si profesional devine cate o data o problema ce se repercuteaza defavorabil pe lucrul profesional./ de la simpartie in complicitate apoi in confidente, se creiaza legaturi care, de simplu profesionale, devin mult mai intime./ o prea mare intimitate  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ce va doriti de la un forum?
de Daniel Racovitan la: 12/11/2003 04:29:00
dupa parerea voastra, ce calitati trebuie sa aiba un forum pentru a fi multumiti de el?/ ma adresez doar celor care au o experienta activa de minim 6 luni pe forumurile internet. am sa va rog sa publicati un singur raspuns per utilizator. multumesc./
7 comentarii
modifica
Clujenii din diaspora
de sanjuro la: 12/11/2003 01:39:13
am primit un mesaj, si va invit sa va ganditi putin la el.../ http://www.clujeanul.ro/forum/view_reply_topic.php?messageid=203 / / forum si mesaje > clujenii din diaspora / inapoi acasa/ / autor: unul care a facut pasul/ subiect: inapoi acasa/ este un gest frumos pentru cei care au curajul si i-si asuma riscul de a investi in romania .personal am facut-o si am patit-o greu, dar eu cred ca merita, deoarece daca ne doare de ce se intimpla in romania trebuie sa luam pozitie si sa luptam cu aceste probleme, suntem intr-o pozitie mai buna decat omul de rind din romania ./ lupt cu tot ce am in mine pentru rezolvarea situatiei mele si voi demonstra la cei care au teama sa faca acest pass c  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...