Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 13/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Slabiciune si Curaj
de papadie67 la: 13/11/2003 22:58:28
...scriem.. sustinem puncte de vedere.. ne-nfierbantam, adesesa...mai bem si-o tzuica uneori in timp ce scriem.../ si/dar nu-ncetam sa scriem!/ ..si-apoi - din cand in cand - mai revedem ce-am scris...uneori ne place ce am scris si-alteori parc-am fi scris un pic mai altfel decat a iesit de prima data..probabil (prea) mult influentzati si de reactii la originarul script./ ..ai vrea s-o dregi cumva, da-i rost (major) de-a pierde fatza!!.. de-acuma lumea te "cunoaste"...dupa pseudonim./ ce-i de facut? ...de scris, parc-ai mai scrie iar: fiindc'- acuma "vezi mai bine"...dar fiind "spoit/a"-ti deja "fatza", un pic ezitzi...ci doar un pic, de fapt: caci este o solutzie!!!: / precum la peri  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Per total
de Pisicutza la: 13/11/2003 07:51:09
socant de cutremurator...profund pana in cele mai mici particule ale sale discursul fiecaruia respecta aceeasi veche si inteleapta regula a unui jurnalist profesional.inceputul inseamna totul!/ se spune ca un lucru odata inceput este pe jumatate facut!...poate credeti ca am inceput sa aberez.nu e asa!acest inceput chiar merge spre o finalitate bine stabilita./ poate nu conteaza asa de mult pentru fiecare,dar se observa cu ochiul liber un standard de care fiecare dintre noi incearca sa treaca si sa il ridice cat mai sus pentru ca nimeni sa nu il mai poata ajunge./ regula de aur a jurnalistilor o stim fara a o cunoaste de fapt,o aplicam chiar la fel de bine ca acestia fara a ne o putea enunta v  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Talusa si Sugarddady in subiectul Irak...
de JCC la: 13/11/2003 03:11:38
talusa si sugarddady/ v-as fi recunoscator sa nu deviati subiectul si sa ma puneti in situatia de a sterge dintre mesajele voastre./ nu vorbim despre romania, nu vorbim despre comunisti, nu vorbim despre politica interna a sua sau electiunile prezidentiale, vorbim despre irak, irak dupa razboi, razboiul in irak/ un mesaj de comparatie cu tendinta prejudiciabila si injurii indirecte pentru luneta l-am sters, si nu accept nici o manifestatie trollista, sau de deviere pe subiect. / nu accept nici atacurile personale, genul: "esti anti-american", "nu-ti gasesti locul nici unde", "esti comunist", "esti securist", le consider injurioase si le sterg../ si cred ca aducand insulte unui po  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: