arhiva: 16/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Protocoalele Inteleptilor Sionului
de sorin1975 la: 16/11/2003 10:21:42
probabil unii ati auzit de ele... altii nu, dar cu o simpla cautare pe google le puteti gasi si citi.../ ce parere aveti, sunt niste scrieri autentice ale acelor "intelepti" sau sunt pure inventii ale unor neonazisti si antisemiti?
19 comentarii
modifica
Cateva lamuriri despre statutul "neconfirmat"
de admin la: 16/11/2003 10:17:00
probabil unii vor constata ca nu mai au acces la mesajele private si la sectiunea bloguri. in plus, atunci cand publica un comentariu li se spune ca sunt in statu "neconfirmat"./ cei mai 'iuti' vor crede ca adminu' are ceva cu ei. nici vorba!/ daca veti citi [noul mod de functionare al clubului luneta] veti vedea ca, odata cu schimbarile toti utilizatorii au fost trecuti implicit pe modul "neconfirmat", urmand ca in cateva zile sa treaca in mod "confirmat". tot ce au de facut e sa utilizeze in continuare luneta ca si pana acum. singurul mod de a trece in mod confirmat este utilizand situl web si participand la discutii./ aceasta masura e necesara pentru a cerne trolii de utilizat  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Noul mod de functionare al Clubului Luneta
de admin la: 16/11/2003 08:17:00
luneta are din acest moment o "constitutie", accesibila la [conditii de utilizare]./ noua politica are rolul de a elimina aparitia trollilor si a clonelor aferente. cei care vin cu intentia de a raspandi ura, de a calomnia administratorii si in general cu dorinta de a sabota forumul, nu vor avea nici o sansa. le sugerez sa nu fie tristi: le raman celelalte zeci de forumuri romanesti unde au mari sanse de reusita. / elementele principale ale lunetei devin "conferintele". conferintele sunt subiecte initiate in sectiuna forumuri, si se deosebesc de un forum obisnuit prin faptul ca moderarea este facuta de utilizatorii care le-au initiat. avand in vedere dreptul de moderare nu trebuie folosit  ...continuare .
11 comentarii
modifica
CONDITII DE UTILIZARE
de admin la: 16/11/2003 08:03:00
accesarea in orice mod a acestui sit web implica obligatoriu acceptarea conditiilor de utilizare prezentate mai jos. in cazul neacceptarii acestor conditii, este necesara incetarea imediata a accesarii lui. conditiile de utilizare se pot schimba fara avertisment prealabil, de aceea este necesara consultarea lor frecventa, pentru a fi la curent cu versiunea cea mai recenta./ / ce este clubul cafeneaua.com?/ cafeneaua.com este un “club de conversatie” in care se intalnesc oameni interesanti, pentru a purta discutii stimulante, pe cele mai variate teme. clubul cafeneaua.com este un loc de intalnire aparte, in care libertatea de expresie si creativitatea sunt incurajate. invitatii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
poezia
de shadow master la: 16/11/2003 06:17:02
sunt pasionat de literatura sf dar si de poezie foarte mult as vrea daca se poate sa cunosc si alte persoane care au aceleasi pasiuni.scrieti-mi va rog.
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...