arhiva: 17/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Parinte pentru prima oara
de ofemeie la: 17/11/2003 18:23:00
asi dori sa stiu ce at-i simtit fiecare dintre voi prima data cand ati fost parinte?cand ati realizat fericirea de a da viata?/ spre exemplu eu,cand am vazut ca intradevar era un baiat(nu am facut niciodata radiografie dar am simtit ca baiat va fi),dupa 2 zile de travaliu,am spus asistentelor ca mai fac unul!eram foarte fericita.dar nu am simtit ca sunt mama decat atunci cand l-am tinut la sanul meu,adica peste vreo 2 ore./ sotul a avut sentimentul de parinte cand i-a facut prima oara baie./ si voi?/ daca cineva doreste sfaturi,sau daca voi puteti sa le dati le puteti face de asemenea aici./ sper doar sa mearga.:)
8 comentarii
modifica
RADETI CU ION PRIBEAGU
de Alexia la: 17/11/2003 15:04:02
chitanta/ tanta, domnisoara tanta/ e-o duduie foarte sic,/ zvelta, cu chi mari si negri/ cap superb, nasucul mic,/ picioruse dulci si durde/ si cand trece prin tei/ toti birjarii o admira :/ - ma, halal de mama ei ! / ce profesie are tanta ?/ uite, n-as putea sa spun ;/ nici nu ma intereseaza/ chiar daca o presupun./ dar cum tanta-i delicioasa/ si-are maniere fine,/ nici nu vreau sa stiu ce face/ nici cu ce si nici cu cine./ ca vecini de bloc, se-ntampla/ ca sa-i cer un ac sau ata,/ sau imi cere ea o carte/ pana maine dimineata. / o vecinatate draga/ ne-a prins zilele-n catuse/ ca ades int  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Nicolae Steinhardt, parintele si scriitorul
de Daniel Racovitan la: 17/11/2003 07:22:00
v-as invita sa discutam despre [viata] si opera scriitorului [nicolae steinhardt]... carturar de o vasta cultura, pasionat de romanele politiste, refuzand colaborationismul cu orice pret, [scriitor] [crestin] cu un stil inconfundabil.../ o scurta biografie gasiti la: http://ssmu.mcgill.ca/romanian/steinhardt.html/ scurte fragmente din opera si prezentari ale omului: / http://ssmu.mcgill.ca/romanian/steinhardt2.html/ http://ssmu.mcgill.ca/romanian/steinhardt3.html/ http://ssmu.mcgill.ca/romanian/steinhardt4.html/ http://ssmu.mcgill.ca/romanian/steinhardt1.html
11 comentarii
modifica
Sa-ti faci singur dreptate?
de sanjuro la: 17/11/2003 06:03:00
am vazut mai zilele trecute filmul: "al patrulea inger" cu jeremy irons in rolul principal.../ un avion deturnat, familia ucisa sub ochii neputinciosi ai tatalui. dorinta de razbunare. achitarea criminalilor...razbunarea prin toate mijloacele, pana la ultimul vinovat./ daca legea ii absolva pe criminali, trebuie sa-ti faci dreptate de unul singur?/ iata un subiect la care ma gandesc uneori. voi?
10 comentarii
modifica
Ce ni se pregateste: 1.000 de kilometri de autostrada...
de Daniel Racovitan la: 17/11/2003 05:19:00
evenimentul zilei scrie:/ "1.000 de kilometri de autostrada, pina in 2007/ romania vrea sa intre in [uniunea europeana] pe autostrada. mai precis, pe autostrada [bucuresti]-brasov-oradea-bors, care va lega [romania] de [vest]ul europei, trecind prin ungaria. pina la momentul aderarii, planurile guvernamentale vizeaza ca bucurestiul sa fie legat prin autostrazi de toate punctele cheie ale tarii: cernavoda-constanta, brasov, oradea, arad, timisoara, lugoj, deva si sibiu. nu reprezinta insa o prioritate constructia unei autostrazi catre iasi, suceava sau bacau. [moldovenii] vor putea prinde viteza pe autostrada abia prin 2010 sau poate mai tirziu, cind se prevede constructia uneia pina la s  ...continuare .
9 comentarii
modifica
EvZ: Declaratie soc: "FSN era o agentura sovietica”
de Daniel Racovitan la: 17/11/2003 05:12:00
"la brasov s-au incheiat, ieri, lucrarile simpozionului international “miscari si actiuni disidente in perioada comunismului tirziu”. timp de trei zile s-au rostit adevarate lectii despre [istoria] romanilor din perioada [comunism]ului. printre oaspetii de seama veniti din [strainatate] la simpozionul organizat de asociatia “15 noiembrie 1987” si institutul roman de istorie recenta se afla si cunoscutul disident [rus] vladimir bukovski, care a povestit cu [original]itate cum a reusit sa [foto]copieze [arhive]le secrete ale rusiei si teroarea pe care a trait-o in [inchisori]le [stalinist]e. [scriitor]ul rus a facut vilva printre participanti cu declaratiile sale potrivit carora [mo  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Pentru voi toti,
de Alice la: 17/11/2003 00:45:16
dar mai ales pentru cosmin (sau...ma rog, cine-o fi el, ca mi-e drag de nu mai pot, si-atuncea ...nu conteaza!), de bun-venit, cu artificii in inima mea!/ cercul/ / mergeam pe drum. era o luna, asa, toamna./ si mã ajunge din urma si trece pe langa mine/ un cerc./ o tuturiga mare de fier. un cerc/ care mergea singur pe linie./ m-am uitat în urma: l-o fi aruncat cineva?/ l-o fi dat de-a tuturiga/ nimeni.../ si, la urma, cine se-l azvarle,/ ca era mare si greu - ca o sina de roata/ de car? / mã uit inainte; cercul isi vedea de cale./ se-nvartea repede, repede si facea praf./ tocmai atunci, vine al lui calota, de la deal:/ - il vazusi, mã?/ - il vazui. si incepe sã se-nchine./ ce-o fi cu  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...