arhiva: 18/11/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre spiritualitatea ortodoxa, cu parintele Iulian Nistea
de admin la: 18/11/2003 13:28:00
cu bucurie, il avem printre noi pe parintele iulian nistea, [preot] [ortodox] la [biserica] [romana] din paris./ poet, eseist, traducãtor, de fel din alba-iulia, a studiat la cluj, sibiu, [bucuresti] si in prezent la [paris]. parintele iulian modereaza de asemenea mai multe grupuri de discutii [internet] si intretine de asemenea un sit [web] de [spiritualitate] si [literatura] ce poate fi accesat la adresa - http://www.nistea.com () ./ / cateva eseuri le puteti citi online la: / - http://www.nistea.com/eseuri.htm (test)/ iar pentru cei interesati de un curriculum vitae:/ - http://www.nistea.com/cvfr.htm ()/ parintele iulian va asteapta cu interes intrebarile legate de spiritua  ...continuare .
579 comentarii
modifica
Marin Sorescu, comunist si poet netalentat?
de Daniel Racovitan la: 18/11/2003 07:58:00
discutam cu un amic care imi spunea ca [marin sorescu] ar fi fost un [comunist] inrait, ca ar fi fost "omul de casa al lui ion iliescu", si ca poezia lui ar fi fara valoare, fiind, in opinia lui "o [proza] ratata, pusa sub forma de [versuri], fara pic de [emotie]". / cat credeti ca este adevar si cat calomnie?/ sincer sa spun i-am apreciat mai degraba proza, de ex: romanul "viziunea viziunii". / pe de alta parte, ultima lui poezie, cea pe care ne-a postat-o sanjuro, mi-a placut la nebunie...
50 comentarii
modifica
despre ION PRIBEAGU
de Alexia la: 18/11/2003 07:14:02
ion pribeagu este un poet comic as zice.este evreu iar numele sau adevarat este isac lazarovici !/ si ca drept exemplificare / cenzurat / prea onorabila cenzură/ dintr-un exces de zel fatal/ mi-a cenzurat o "aventură "/ fiindcă subiectu-i imoral./ sunt intrigat peste măsură/ Şi trist de procedura-aceasta/ Şi vreau alături de cenzură/ s.-o judecaţi şi dumneavoastră./ În actu-ntâi, sub luminiţe/ Şi flori,şi-un pat, un pat banal./ spuneţi-mi domni şi cuconiţe/ dacă un pat e imoral?/ ba pot susţine cu căldură/ că e moral cum sunt şi sfinţii/ fiindcă în paturi se născură/ strămoşii noştri şi părinţii./ nu vreau să fac o glumă proastă/ nici di  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Imigrantul anti-emigratie, episodul 2
de Daniel Racovitan la: 18/11/2003 06:55:00
scriam la [evz: imigrantul anti-imigratie|imigrantul anti-emigratie] despre ministrul englez care le face viata amara imigrantilor./ dar oare cum stau trebile in franta?... sarkozy, ministrul de interne care tocmai a lansat o noua lege a imigratiei, care, conform comentatorilor francezi, impinge legislatia in domeniu la limitele paranoiei. sarkozy, acest fiu de imigrant polonez, alt exemplu de imigrant anti-imigratie.../ cum ziceam: "acesti nemernici care conduc lumea..."
5 comentarii
modifica
Ce este antisemitismul?
de Coralie la: 18/11/2003 05:19:00
in toate discutiile purtate cu evreii despre politica israelului, este tare greu sa ajungi la o schimbare de opinii obiectiva, la discutii civilizate (de foarte multe ori)./ din capul locului, ei nu admit ca s-ar putea insela, ei nu accepta critica sau discutia daca nu le este avantajoasa, nu accepta nici un adevar./ in majoritatea cazurilor, "adevarurile sustinute de ei, sunt neadevaruri", de care ei se agata cu toata taria, refuzand sa admita sau sa-si indrepte postura, chiar cand pozitia lor este in flagrant delict cu evidenta./ daca îi contrazici, daca le dovedesti ca ce sustin este fals, daca vrei sa le demonstrezi ca afirmatiile lor, nu numai ca nu sunt adevarate, dar si ne neîndre  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Ce regretati de pe vremea lui Ceausescu?
de Daniel Racovitan la: 18/11/2003 04:12:00
[regret|regretati] ceva de pe vremea lui [ceausescu]?/ numiti doua lucruri din [vremuri|vremurile] de dinainte de '89 pe care le aveati atunci, iar acum nu le mai aveti (din cauza binecunoscutelor schimbari) si le regretati...
601 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...