arhiva: 25/11/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Egalitate...
de Madalina la: 25/11/2003 19:55:00
"primarul clujului, gheorghe funar, va propune consiliului local cluj-napoca instituirea zilei de 9 martie ca zi a barbatilor in municipiu, transmite corespondentul mediafax. funar sustine ca a constatat existenta unei inegalitati intre femei si barbati, deoarece femeile sunt privilegiate avand o zi a lor, 8 martie. "prin aceasta propunere inaintata consiliului local am facut un pas spre a se ajunge la egalitate. daca se va extinde si la nivel national ar fi foarte bine", a declarat, luni, gheorghe funar, in cadrul unei conferinte de presa. potrivit acestuia, ziua barbatilor este cuprinsa in contractul colectiv de munca al primariei cluj-napoca, salariatii de sex masculin urmand sa fie liberi  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Fenomenul "inedia": n-a mancat si n-a baut 68 de ani
de Daniel Racovitan la: 25/11/2003 11:51:00
jurnalul national scrie:/ "are 76 de ani si face senzatie cu o declaratie-soc: de 68 de ani n-a pus nimic în gurã. nici mâncare, nici bãuturã. si, prin urmare, nici n-a eliminat nimic. curiozitatea medicalã este un hindus credincios, care a pus pe jar medicii. acestia încearcã acum sã afle dacã este sau nu un impostor./ ar putea fi un anunt de nuntã cu dar... „de la nea cutare, n-a mâncat, n-a bãut, dar dãruieste masa cu 100 de dolari”. si totusi e departe de unele nunti din românia. prahlad jani, a cãrui poveste extraordinarã i-a atras în jur un grup de admiratori, si-a dezvãluit secretul, acceptând sã se supunã unei supravegheri 24 de ore din 24 la un spital  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Gaudeamus, oraselul cartii
de Ingrid la: 25/11/2003 10:19:00
din adevarul de azi:/ timp de 5 zile, la romexpo, gaudeamus, oraselul cartii / maine, la ora 11, in pavilionul central de la romexpo se va deschide cea de-a zecea editie a targului international gaudeamus - carte de invatatura. anul acesta, targul va fi si mai mare fata de anii precedenti, desfasurandu-se pe o suprafata de 4000 mp, reunind 203 expozanti si numarand 390 de evenimente (lansari de carte, prezentari de oferte educationale, dezbateri). pentru prima oara, targul se va extinde si la ultimul nivel al pavilionului, numit de organizatori bulevardul lecturii. o noutate a actualei editii o constituie aceasta "botezare" a culoarelor dintre standuri cu numele unor personalit  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Marea tzeapa cu armata cica ne-obligatorie: 30.000.000 de lei
de Daniel Racovitan la: 25/11/2003 06:29:00
scriam inainte de votarea pentru noile schimbari din [constitutie], (in articolele:/ [modificarile la noua constitutie: naivitate si manipulare], / [noua constitutie, ue, armata si vanzarea fortata] si / [pestele de la coada se impute, sau "bovina si constitutia"]) / despre faptul ca asa-zisa ne-oblogativitate a [serviciul militar|serviciului militar] nu e decat o tzeapa, o manipulare si o momeala intinsa romanilor in varf de batz, fluturata pe sub nas, pentru a ii face sa voteze "da"./ ei bine, realitatea mi-a dat dreptate: [armata] se va face in continuare, iar daca nu vrei s-o faci platesti 30.000.000 de lei (ceea ce se facea si pana acum)./ asta e... sunt convins ca aproape 50%  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...