arhiva: 04/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Administratorii nu sunt stupizi.
de admin la: 04/11/2003 17:10:00
toti [ce este un troll? ("nu hraniti troll-ul!")|troll-ii] care vor insulta alti utilizatori vor fi dezactivati. / daca se vor reinscrie ca alti utililizatori pentru a continua insultele, ii vom dezactiva din nou pana cand se vor calma.
comenteaza!
modifica
Administratorii nu sunt stupizi.
de admin la: 04/11/2003 16:54:00
toti [ce este un troll? ("nu hraniti troll-ul!")|troll-ii] care vor insulta alti utilizatori vor fi dezactivati. / daca se vor reinscrie ca alti utililizatori pentru a continua insultele, ii vom dezactiva din nou pana cand se vor calma.
comenteaza!
modifica
aventuri in epoca de piatra-sau fabula preistorica
de valentinb la: 04/11/2003 15:03:00
a fost o data un neandertal care a incercat sa ia si el un ciine pa linga pestera lui ca sa se simta homo sapiens....da bietul ciine s-a scirbit asa de tare de duhoarea din grota ca a fugit cu viteza de mach 5/ atunci neandertalul si-a zis...dupa scarpinari in cap si in alte parti: a vrut sa ma muste si l-am dat afara/ morala:...inainte de a aduce un ciine acasa, fa putina curatenie / asta am pus-o pe "ce face un ciine"/ avind in vedere si luind in consideratie ca p'acilea mai dispar unele si altele...vorba marxistului patagonez"se fura cam mult"....am zis sa nu pierdeti / enjoy
comenteaza!
modifica
cititi repede ca s-ar putea sa dispara
de valentinb la: 04/11/2003 13:32:00
iar viermisorii verzi se ascund...taman dadusem un raspuns pe "israelul amenintare pacii...' bla, bla, bla....emis de camarada jcc cu ajutorul "bine documentat" si "bine intentionat' al lui zamolxe...si hop blocare...si sters mesajul...si ce scriam acolo:/ ca vajnicii europeni iubitori be pace vind tehnologie nucleara tarilor teroriste arane de genul iran,irak, siria...si nu i-am auzit pa francezii cei pacifisti protestand faptul ca propriul lor guvern vinde reactoare nucleare unor state care sint jurate sa rada de pe fata pamantului crestinii, evreii, budistii...in fine tot ce nu-i musulman/ s-au n-am auzit pe germanii cei pacifisti facind demonstratii ca firme semiguvernamentale vind tehnol  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Daniel, exclude ....ignorarea nu ajunge
de JCC la: 04/11/2003 12:26:57
este intolerabil ca asemenea creaturi sa aiba dreptul de a scrie si insulta pe oricine/ este o escalada care nu se va termina/ cum spuneam ignorarea nu ajunge, / toti care jignesc, trebuie dati afara/ nanu & co... / nu gasesc cuvintele de calificare../ cand bunul dumnezeu a impartit rusinea, cu siguranta ca ei au fost absenti/ si cum rusinea si bunul simt nu se vinde la kilogram la alimentara..
2 comentarii
modifica
Ce este un troll? ("Nu hraniti troll-ul!")
de Daniel Racovitan la: 04/11/2003 10:06:00
motto: "please don't feed the troll"/ va recomand trei articole (in romana, engleza si franceza), despre ceea ce este un troll, adica acea specie de individ abject care paraziteaza forumurile, avand drept unic scop stricarea atmosferei, deturnarea discutiilor de la subiectul initial si insultarea celorlalti participanti. de multe ori trollii se organizeaza in bande. din fericire pot fi usor identificati./ efectele statului la discutii cu un troll sunt irosirea timpului (si nervilor) utilizatorului de buna credinta (si nepus in garda) care ii cade in plasa, spre distractia trollilor./ articolul in romana, recomandat, va va lamuri ce urmaresc acest soi de indivizi:/ http://www.geocit  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Casatorie in Franta
de Rco la: 04/11/2003 08:20:44
e o aventura riscata? ce faci atunci cand gasesti persoana pe care ai cautat-o intotdeauna, dar ea nu e de pe meleaguri mioritice? va trebui sa faci o alegere. daca ai hotarat sa o urmezi, ce te asteapta? incepand cu acte si formalitati pentru casatorie, continuand cu problema recunoasterii diplomelor si a gasirii unui job pe masura pregatirii acumulate in cativa (mai multi)anisori..., asta daca nu pleci de aici chiar de la zero, cum e cazul meu./ cam asta ar fi. astept mai ales sfaturi de la cei care au trait experiente similare./ multumesc
88 comentarii
modifica
Toamna la New York
de Daniel Racovitan la: 04/11/2003 04:36:00
am vazut "toamna la new york" cu richard gere. / plin de sirop si de viori... un lucru mi-a placut: ca nu s-a terminat cu un happy-end fad, "a la hollywood"d, si tipa in final chiar moare, fara sa se intample nici un miracol care s-o vindece de boala./ mi-a cam ajuns de filme cu happy-end-uri care duhnesc a fals... :)
4 comentarii
modifica
Ce face un caine
de Dan Logan la: 04/11/2003 04:03:17
ce face un caine pe care l-ai dat afara pentru c-a incercat sa te muste? latra si scheauna la usa.
8 comentarii
modifica
"Viermi de urechi"
de Ingrid la: 04/11/2003 03:58:39
se numesc “viermi de urechi”. / produc un fel de “mâncărime cognitivă pe creier”. de fapt, în spatele acestui limbaj ciudat, folosit de o echipă de psihologi pentru a-şi prezenta rezultatele unei cercetări recente, stau acele melodii de care nu putem scăpa. / frazele muzicale care ne obsedează, uneori de-a dreptul enervant. când fredonăm la nesfârşit aceeaşi melodie, spun specialiştii, ne "scărpinăm" pe creier încercând să scăpăm de un astfel de “vierme de ureche”. /
14 comentarii
modifica
Incredible String Band
de Daniel Racovitan la: 04/11/2003 03:43:00
ce parere aveti despre muzica celor de la incredible string band?
1 comentariu
modifica
Natura?
de Joe la: 04/11/2003 02:50:35
ieri într-o emisiune tv am aflat ceva şi mi s-a părut interesant:/ pe insula tahiti nu este permisă construirea de case pe suprafaţă mai mare de 150 mp., pentru a proteja natura prin păstrarea spaţiului. există o zonă, zona centrală a insulei unde este interzis a se construi. se permite doar (cu limitări) pe ţărm sau pe apă!/
1 comentariu
modifica
Hop si eu...
de Jimmy_Cecilia la: 04/11/2003 02:10:11
buna la toti si... bine va gasesc :)/ cred ca prezentarea nu mai este necesara.. vroiam s-o fac, dar vad ca insomniile unora ma scutesc... :))
6 comentarii
modifica
Israelul, amenintarea cea mai mare pentru pace...
de Jimmy_Cecilia la: 04/11/2003 02:05:00
amenintarea pentru pace, israel inaintea coreei de nord, dupa un sondaj europeen/ o majoritate de locuitori europeeni* estima ca israelul reprezinta amenintarea cea mai serioasa « pentru pace » in lume, dupa un sondaj facut de eurobarometru, la cererea comisiei europeene/ 59% din persoanele intrebate au raspuns afirmativ la intrebarea daca israelul reprezinta sau nu o amenintare pentru « pacea in lume »/ persoanele intrebate trebuiau sa se pronunte dupa o lista de tari pre-selectionate/ iranul, coreea de nord, usa sunt in a doua pozitie (52%), urmate de afganistan (50%), de pakistan (48%), de siria (37%) de lybia (36%), arabia saudita (36%), china (30%), india (22%), rusia (21%)  ...continuare .
39 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...