arhiva: 08/11/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Simplu...traieste!!!
de Pisicutza la: 08/11/2003 12:48:00
nu am mai scris de mult...si imi pun mereu problema daca am pierdut ceva nemaiurmarind activitatea aceasta...se pare ca da!de ce?un singur lucru va pot spune...viata este un lant de ciudatenii care mai devreme sau mai tarziu te ajuta-intr-un fel sau altul!intr-o zi in care simti ca nu mai ai nimic de pirdut si ca viata nu este decat un sir de chinuri si eforturi inutille,ca de fapt nu poti sa iubesti,nu poti sa traiesti,daramite sa mai inveti sau sa ajuti si pe altii sa traiasca...simplu privesti pe fereastra...si vezi oamenii care sunt intr-o continua miscare,majoritatea dintre ei nu isi pun probleme existentiale sau filosofice,nu isi pun probleme legate de tot ceea ce ne intereseaza pe "noi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Michel Marguier: primul invitat al Lunetei.
de admin la: 08/11/2003 11:44:00
la propunerea utilizatorului "[ofemeie]", il putem avea ca invitat la luneta pe, parfrazez, "michel marguier, jurnalist politic, de vreo 20 de ani la midi libre din sudul frantei, publicatie care are o politica mai mult de stanga."/ daca doriti sunteti invitati sa formulati intrebari care ii vor fi adresate. intrebarile si raspunsurile vor fi traduse. / adaugati intrebarile sub forma de comentarii la acest subiect. /
13 comentarii
modifica
oameni disparuti
de Catalina Bader la: 08/11/2003 02:33:42
fratele bunicii mele a fost dat disparut in transnistria. in timpul razboiului./ scrisoarea oficiala spune: ca este disparut/ prieteni de-ai lui/ stiu ca n-a murit./ oare pot sa-l gasesc?/ oare mai traieste?
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: