arhiva: 10/12/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
www.romanialibera.com=Stefan Niculescu-Maier
de Ingrid la: 10/12/2003 12:39:57
ce-i de facut/ stefan niculescu-maier/ citind ce-am scris in primul editorial, cativa corespondenti m-au intrebat: “bine-bine, dar ce-i de facut?” majoritatea sunt, evident, neincrezatori si rezervati. scepticismul lor este bine venit! / fac parte dintre cei care cred ca optiunile profesionale nu reprezinta decat o latura a multiplelor necesitati de manifestare ale lui homo sociabilis. cele mai multe dintre cunostintele mele care au succes si il impart cu cei apropiati nu se limiteaza doar la “fuga sobolanului” -“the rat race”, cum se numeste in sua. expresia incearca sa redea plastic graba cu care amploaiatul comun se trezeste de dimineata, fuge la serviciu (parcu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Angela Gheorghiu si Robert Alagna
de Ingrid la: 10/12/2003 10:05:00
angela gheorghiu si robert alagna canta la decernarea premiului nobel pentru pace/ ceremonia de decernare a premiilor nobel pentru pace va avea loc la oslo pe 11 decembrie. laureata de anul acesta este shirin ebadi, avocat iranian, scriitoare si activista pentru drepturile omului, prima femeie de religie islamica ce va primi acest premiu, ca recunoastere a eforturilor sale de a promova democratia si de a apara drepturile copiilor, ale femeilor si ale refugiatilor politic. momentul va fi marcat si printr-un concert (prezentat de starurile michael douglas si catherine zeta jones) in care vor evolua robert plant, tim mcgraw, the chieftains, the cardigans si orchestra baobab. la  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Banc misto cu James Bond :))
de Daniel Racovitan la: 10/12/2003 09:35:00
un banc misto cu james bond auzit azi:/ o gagica se duce la james bond si-l intreaba cat e ceasul. bond ridica o spranceana si-i raspunde sictirit: cinci. patru fara cinci...
5 comentarii
modifica
Nu se cer bani, dar poate cunoasteti...
de sanjuro la: 10/12/2003 07:26:00
nu se cer bani, ci doar sa faceti sa circule aceasta stire in speranta ca se va gasi cineva care sa cunoasca problema. multumesc / "ma numesc daniele brandani si am o fetita de 2 ani care se numeste lucia. in octombrie 2001 am descoperit ca lucia are cancer. este vorba mai precis despre un "endocarcinoma surrenalico secernente" (original in italiana) (endocarcinom suprarenal cu secretie?=traducerea mea aproximativa-scuze!), o forma foarte rara la copii. din pacate, dupa doua operatii si chimioterapie (este vorba despre un ciclu de mitotan asociat cu etoposid, doxorubicin si cisplatin) nu am avut nici cel mai mic rezultat si tumoarea continua sa creasca cu o viteza inspaimantatoare. / poate  ...continuare .
16 comentarii
modifica
fiola de SQL
de Daniel Racovitan la: 10/12/2003 05:26:00
mama, da' ce gauroi vazui la o anumita hazna ... / o injectie cu sql e suficienta; periculoasa substanta sql-ul asta...
27 comentarii
modifica
Ia colinde, neamule! (Evenimentul Zilei)
de Daniel Racovitan la: 10/12/2003 04:43:00
evenimentul zilei scrie:/ "avalansa de colinde / si cintece de calitate, si urari-[kitsch], si [zamfir] si tiger 1 ./ luna decembrie este luna [colinde|colindelor] si a cintecelor de iarna. asa se face ca toate casele de discuri se intrec in a lansa pe [piata] cit mai multe albume de gen. sau macar sa reediteze titlurile de [succes] din anii trecuti. un [album] de colinde se vinde repede in aceasta perioada si nu merita ratata ocazia. se organizeaza chiar concerte de [craciun] la care participa artisti care au in repertoriu colinde, dar si interpreti care devin colindatori doar pentru o cintare-doua. [artisti] care au lansat in trecut albume de colinde care s-au bucurat de vinzari [rec  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Lucrul la stat. Statul francez.
de Cronicarul parizian la: 10/12/2003 04:13:00
unul din clientii firmei pentru care lucrez isi desfasoara activitatea in "functia publica", adica face parte din angrenajul [birocratic] francez. trebuie mentionat ca in [franta] functionarul public este un fel de semi-zeu inviolabil, [angaja]t practic pe viata odata ce e titularizat pe post. semi-zeul are un [salariu] relativ mic fata de cat ar putea [castiga] in sectorul [privat], dar un [salariu] sigur, ceea ce il face sa fie de departe favoritul proprietarilor de case. a fi un [cuplu] de functionari publici reprezinta pentu proprietarii imobiliari garantia perfecta./ firma noastra (privata) ii face un sit [web] accesibil in reteaua interna, un sit intranet. e multumit clientul?  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...