arhiva: 13/12/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rubrica noua: Retete culinare
de admin la: 13/12/2003 12:42:00
am adaugat un modul specializat pe [retete] culinare. linkul e "adauga o [reteta]"./ daca gasiti necesar sa adaugam mai mutle categorii, trimiteti un mesaj privat./ astept parerile voastre.
2 comentarii
modifica
Un aspect diferit pentru Luneta!
de admin la: 13/12/2003 08:23:00
o noua tema este disponibila pentru look-ul lunetei!/ o "tema" este modul in care arata situl, aspectul grafic./ pentru a selecta tema favorita mergeti la "date personale"/"modificare date personale"/ "tema". / tema pe care am adaugat-o se numeste "unconed". / mai urmeaza si altele./ ce parere aveti de tema noua?
2 comentarii
modifica
Cadou de sarbatori, de Craciun
de Daniel Racovitan la: 13/12/2003 05:13:00
daca nu stiti inca ce sa faceti cadou de sarbatori, de craciun, iata ce am vazut alaltaieri in supermarketu' auchan, alaturi de raioanele de pampersi, conserve si sampon:/ ecran cu plasma ultraplat, marca samsung, diagonala 160cm. / o enormitate de televizor. / pret: numai 24.999 euro toutes taxes comprises!/ l-am trecut pe wishlist, asa ca daca s-o gasi vreo inima larga sa mi-l faca cadou de sarbatori, nu voi refuza :))
4 comentarii
modifica
Miorita, 2002
de Ingrid la: 13/12/2003 00:33:44
pe-un picior de lemn, / uns cu untdelemn, / iata vin agale / pe-a plangerii vale / trei bravi presedinti / toti scrasnind din dinti. / unu-i moldovan, / unu-i transnistrean / s-altu-i otoman. / iar cel gagauta / si cu michiduta / mari se vorbira, / si se sfatuira, / la apus de soare, / ca sa mi-l insoare / pe cel moldovan, / ca-i mai otoman / decat suleiman. / si l-au convocat, / sara pe-nserat / si i-au zis asa: / vova, nu te da! / lasa-te de frati, / de veri si cumnati, / de mama si tata, / de natia toata / si ti-om tine parte / tie pan-la moarte. / ti-om da motorina, / nafta si benzina, / seceri si ciocane, / lemne si chiroane, / ca sa rastignesti, / cand binevoiesti / pe tot pr  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...