arhiva: 15/12/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Florin Firimita despre experienta emigrarii si "Arta de a pleca"
de admin la: 15/12/2003 15:18:00
il avem printre noi pe florin firimita, eroul filmului documentar "the art of leaving", care ii prezinta viata pe baza insemnarilor personale. artist roman emigrat in sua, florin firimita a reusit sa fie astazi recunoscut ca pictor si critic de arta. / iata si o scurta prezentare, citand dintr-un articol aparut in evenimentul/ zilei: "florin firimita, azi in virsta de 38 de ani, a crescut in romania/ comunista, intr-o familie in care tatal provenea din mediul rural, iar mama, buna vorbitoare de franceza, era sora unui fost secretar al regelui mihai. dupa venirea comunistilor, in 1945, acesta din urma s-a sinucis, conform versiunii oficiale, aruncindu-se in gol de pe o stinca impre  ...continuare .
85 comentarii
modifica
Frigarui cu gust de Rai !
de Leon la: 15/12/2003 14:37:45
frigarui!! / doriti gust de rai....aici reteta de frigarui a la leon !!/ produse: pulpe de pui, grasime de oaie ( curata )condimente de carne de pui si asta tot./ se ia copanul, se despica carnea de pe el ( rugati macelarul ) an asa fel ca sa ramana intr-o bucata.( partea de sus)./ se taie fiecare bucata in trei in lung. grasimea de oaie se taie in cuburi de 2/2 cm'./ pe frigaruie se baga mai intai un cap de fasie de carne, dupa el se baga cubul de grasime si se inchide inca o data cu celalalt cat de carne.( in asa fel ca grasimea sa fie inconjurata de carne )./ recomandate tepe de aluminiu de 1.5 mm' grosime si 1 cm' latime,ce nu permit carnii sa ramana pe pozitie cand rasucesti teap  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ce sa-mi aduca Mosul?
de Alice la: 15/12/2003 06:44:00
ce sa v-aduca mosul?/ ca sunt pe cale sa scriu mesaj frumos colorat pentru daniel, sa-i aduc-un "home theatre"...si neshte cohen.:))/ voi?/ hai, sa fie un mesaj mai lung.../ relatii foarte speciale-s intre mos craciun si-alice!!!)... nu se stie niciodata.../ indrazniti!/ indrazniti?
9 comentarii
modifica
Cine ar trebui sa il judece pe Saddam Hussein?
de Daniel Racovitan la: 15/12/2003 04:32:00
cine ar trebui sa il judece pe [saddam] hussein? [american|americanii]? sau poporul [irak|irakian] prin reprezentantii lui... ce statut are saddam hussein? de ce saddam hussein n-ar fi judecat de tribunalul de la haga precum [milosevici]?
60 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...