arhiva: 19/12/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
The Lord of the Rings: The Return of the King le bate pe toate
de Daniel Racovitan la: 19/12/2003 07:48:00
se pare ca proaspat-lansatul "the lord of the rings: the return of the king" va fi desemnat filmul anului, si drept cea mai buna trilogie americana a tuturor timpurilor. in orice caz, a batut toate recordurile pentru incasarile la lansarea unui film./ http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=794&ncid=762&e=6&u=/eo/20031218/en_movies_eo/13136
6 comentarii
modifica
Sunt crestine obiceiurile de Craciun?
de Daniel Racovitan la: 19/12/2003 05:36:00
romania libera scrie:/ "sunt [crestin]e obiceiurile de [craciun]? / nasterea [domnul]ui nostru [iisus] (hristos] este numita la [roman]i printr-un cuvant specific: craciun./ craciunul, dupa [credinta] populara este mos craciun, stapanul pastorilor si staulului in care s-a nascut [mantuitorul]. el avea de nevasta pe craciuneasa, iar ajunul craciunului, mos ajun, a fost baci, in slujba lui mos craciun, scrie ion-aureliu candrea, in "iarba fiarelor" - studii de folclor, bucuresti, 2001./ originea cuvantului a dat nastere multor dispute filologice./ aron densusianu arata ca numele principalei sarbatori crestine, craciunul, este legat etimologic de cuvantul "creatione". intr-o alta varianta  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Michael Jackson trece la islam!
de Daniel Racovitan la: 19/12/2003 03:51:00
jurnalul national scrie:/ "michael al-[jackson] / megastarul s-a înscris în cea mai mare organizatie [islam|islamicã] din [sua]/ michael a fãcut schimbãri radicale, [converti|convertindu-se] la islam, desi viata sa a ajuns într-un moment critic: procurorii urmau sã prezinte ieri [acte|actele] cu acuzatiile de [pedofil]ie împotriva mega[star]ului./ [rege|regele] [pop]-ului încearcã din rãsputeri sã-si schimbe imaginea. mai nou, michael jackson îsi spune jacko x si s-a înscris în cea mai puternicã organizatie islamicã din sua, „nation of islam”. / exemplul fratelui. de ce a trecut megastarul la islam nu se stie exact. un lucru este însã cert. michael nu este prim  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Interzicerea portului insemnelor religioase in scoli (Franta)
de Daniel Racovitan la: 19/12/2003 03:39:00
in [franta] e pe cale sa fie adoptata o lege care sa interzica portul insemnelor [religi|religioase] ostentative in [sco]li. prin insemne religioase ostentative se intelege: voalul [islam|islamic] (inclusiv baticele care au scopul de a acoperi parul), tichiutele [evrei|evreiesti] (scuze ca nu cunosc termenul), crucifixurile [crestin|crestine] de dimensiuni exagerate. ramane a se stabili cati centimetri inseamna "dimensiuni exagerate". raman admise insemnele mici, gen cruciulite, semilune sau "insemnul lui fatima" ("mana si ochiul"), ori steaua lui david, cu conditia sa fie discrete./ pareri?
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...