arhiva: 02/12/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Invitatie la fotografie, palinca si Ada Milea live, pe 8 dec
de Daniel Racovitan la: 02/12/2003 10:22:00
imi permit sa preiau o invitatie adusa noua de dinu lazar din partea domnului cosmin bumbut:/ ===================================================/ brigada fotografica "7 zile" (www.7zile.ro) va invita sa gustati niste slanina cu brinza si ceapa si sa beti o palinca luni 8 decembrie 2003, orele 19:00 la galeria galateca a bibliotecii centrale universitare, str. c.a. rosetti nr. 2-6. printre inghitituri puteti sa o ascultati pe [ada milea] cintind [live] si puteti privi [fotografi|fotografiile] facute de cosmin [bumbut], voicu bojan, petrut calinescu, vasile dorolti, silviu ghetie, alexandru paul, fred rohde, bernhard seidel, gheorghe serban, oleg tishkovets, rene triebl. / slanina, [palinca]  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Incotro Luneta ?
de JCC la: 02/12/2003 07:11:49
ma insel sau este intr-adevar tendinta spre cultura si spiritualitate?/ ma insel sau este tendinta limitata la subiecte despre românii care traiesc in românia ? / nume de care habar n-avem daca suntem plecati de mult din românia../ dupa o tendinta initiala pentru subiecte vaste, fara apartenenta geografica precisa.../ sa fie acum o noua tendinta a lunetei doar pentru românii din românia? ambitia de a deveni doar un forum despre arta, cultura si spiritual?/
2 comentarii
modifica
EvZ: Marea Pazeala Nationala la Galati
de Daniel Racovitan la: 02/12/2003 02:59:00
legat de [ziua nationala] evenimentul zilei scrie:/ "galatenii, despre 1 decembrie: “sintem foarte emotionati de ziua [sarac|saraciei]” / ziua nationala a romaniei a debutat la [galati] cu o burnita marunta si cu o [apatie] generala, dat fiind faptul ca in noaptea precedenta s-au desfasurat petreceri stradale, cu carnaval, [muzica], mititei, [vin] si [tuica] fiarta. galatenii care locuiesc in centrul orasului au fost treziti de imnul national si de spectacolul paradei [militar|militare], care a dat un [aer] de sarbatoare zilei de 1 decembrie. oamenii au declarat cu sinceritate dezarmanta ca simt “cumva” o [emotie] “pe undeva”, dar ca nici vorba de bucate pe masa si reuniune  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Prima pagina....
de admin la: 02/12/2003 02:52:00
... a lunetei s-a schimbat, asa cum ati putut observa. / pe ea se vor gasi conferintele cu invitati, precum si cele 15 titluri de la "vitrina" (astea vor vi adaugate mai incolo 1 pic)./ pareri despre designul paginii?
4 comentarii
modifica
Preot de 73 de ani, violator si tata nelegitim...
de sanjuro la: 02/12/2003 01:54:00
vineri la emisiunea "de-ale lu' mitica" a fost prezentat un reportaj referitor la un preot de 73 de ani, ce a violat in repetate randuri o tanara de 19 ani, ce facea curatenie la biserica. violurile se petreceau chiar in incinta bisericii! in urma violurilor, tanara a ramas insarcinata, si l-a dat in judecata pe preot. dupa testele and, (in doua randuri) facute preotului, concluzia a fost clara: preotul este tatal copilului. intervievat, a dat raspunsuri evazive, in schimb preoteasa, razand (sic!), a spus ca: "...- avem relatii sus de tot, si n-o sa se intample nimic!"/ no comment./ /
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: