arhiva: 08/12/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Errare humanum...
de admin la: 08/12/2003 16:44:00
adminu' vostru facu azi o boroboata. :(((/ din cauza unei stupide erori umane, a orei inaintate, oboselii & co., newsletterul pe care l-am trimis a continut mai multa informatie cu caracter privat decat ar fi trebuit, iar o parte din adresele email au devenit vizibile altor utilizatori./ imi cer milioane de scuze pentru eroare. rog sa am iertare. :((( / sper sa intelegeti ca nu suntem masini perfecte, ci oameni supusi erorilor.
9 comentarii
modifica
Presa OnLine
de Ingrid la: 08/12/2003 03:28:00
a fost lansat presa online, un nou portal de massmedia romaneasca./ si din acest portal o importanta stire:/ osemintele lui balcescu vor fi repatriate / ambasada romaniei la roma va intreprinde toate demersurile necesare pentru identificarea si aducerea in tara a ramasitelor pamantesti ale lui nicolae balcescu, inmormantat la palermo, in sicilia. / informatia a fost prezentata sambata de mircea geoana, ministrul de externe. osemintele lui balcescu ar urma sa fie inhumate in curtea conacului familiei sale, aflat in comuna care ii poarta numele, la 20 de kilometri de ramnicu-valcea/ www.presa.tv
3 comentarii
modifica
Emigrant roman, subiect de film
de Daniel Racovitan la: 08/12/2003 03:26:00
(florin firimita este invitat la luneta, in conferinta: [florin firimita despre experienta emigrarii si "arta de a pleca"])/ evenimentul zilei scrie: / "florin firimita, un artist roman [emigra|emigrat] in [sua], a devenit subiectul unui [documentar] intitulat “the art of leaving”, care va fi prezentat la festivalul international de [film|film] de la santa fe, alaturi de “cold mountain” (turnat tot in [romania]). titlul “the art of leaving” este un joc de cuvinte intraductibil intre “arta de a trai” (“living”) si “arta de a fugi” (“leaving”) - din romania, se subintelege. / florin firimita, azi in virsta de 38 de ani, a crescut in romania [comunist|comunista],  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...