arhiva: 20/08/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Frizerii bucuresteni, mai stilati ca niciodata
de Dan Logan la: 20/08/2003 10:06:00
poate inca nu ati aflat care este ultimul bon ton al frizerilor [bucuresti|bucuresteni]... figaro-ul [dambovitean], cand te intampina pe tine clientul, nu te mai intreaba ca orice amarat de frizeras din cine stie ce orasel de provincie: "doriti sa va tundeti, domnu'?". / a, nu, pentru nimic in lume... asta nu s-ar pupa cu stilul domniei sale. acesta te invaluie cu o fraza demna de cele mai selecte saloane de infrumusetare [paris|pariziene]: "doriti sa va serviti, domnu'?..." ce mai, este nec plus ultra in materie de stil 'frizerist' bucurestean./ pentru formula de la final insa, pe care o rosteste in timp ce-ti scutura in nas (cu stil, of course) cearsaful pe care  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Cuvantul, ca prieten !
de Diana G. Verpe la: 20/08/2003 05:44:00
am fost intotdeauna fascinata de cuvant...fie ca este folosit ca forma de comunicare sau ca invelis al gandurilor, fie ca il rostim in soapta sau din adancul sufletului, cuvantul este prietenul de care avem nevoie. este evident ca posedand capaciatatea de exprimare, avem privilegiul de a ne detasa de celelalte vietuitoare de pe pamant. este clar ca, folosit la valoarea lui pozitiva, cuvantul este cel ce ne ajuta in a progresa. / mi-este din ce in ce mai vadit cum ca, undeva departe in timp, cuvantul s-a nascut din necesitate. ma intreb insa daca nu cumva, la inceput, a existat un singur limbaj comun pentru toti oamenii. apoi, cu vremea, oamenii s-au indepartat unii de altii, adaptandu-si limb  ...continuare .
14 comentarii
modifica
La Luneta utilizatorii modereaza comentariile!
de admin la: 20/08/2003 05:28:00
am activat moderarea comentariilor de catre utilizatori. vizitatorii si utilizatorii inregistrati pot acorda note fiecarui comentariu de pe sit. in functie de notare fiecare mesaj obtine un punctaj. / la ce bun? in primul rand pentru o aproximare a valorii comentariilor. bineinteles ca aprecierea este subiectiva si este doar orientativa. in cazul in care vreti sa vedeti doar comentariile care au minim n puncte, puteti selectiona asta pe oricare pagina cu comentarii./ cum se dau notele? simplu: selectati calificativul iar apoi dati click pe butonul "modereaza comentariile"/"moderate comments" de la sfarsitul paginii.
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...