arhiva: 22/08/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Te caut
de danya_alina la: 22/08/2003 09:59:30
caut prrieteni pe acest forum... e cineva disponibil?
10 comentarii
modifica
Decoleaza!
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 09:40:00
love it, love it, love it!... :)
3 comentarii
modifica
bucurestean
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 09:28:00
... "care apartine [bucuresti|bucurestiului]"/ bucuresteanul e locuitorul bucurestiului, asta e clar. / intr-o vreme a fi bucurestean devenise aproape o imposibilitate, subiectului fiindu-i dedicat chiar si o comedie: "buletin de bucuresti"/ bucuresteanul e perceput de multe ori de catre provincial ca fiind ingamfat. de fapt perceptia vine fie din cauza complexelor provinciale, fi din cauza comportamentului bucuresteanului propriu oraselor foarte mari, si anume o oarecare doza de durere in spate de ce zice lumea si o oarecare dezinvoltura. / pe de alta parte, bucurestiul adunand fel de fel de lume, nivelul de [bun-simt] al bucuresteanului a ajuns la cote minime iar mitocania la cote max  ...continuare .
3 comentarii
modifica
dambovitean
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 09:24:00
termenul e echivalent cu [bucurestean]. mai totdeauna e folosit cu sensuri peiorativ-ironice. / comentatorii de fotbal insa, nu ii acorda sensuri peiorative, si zic : "meciul pe stadionul dambovitean", ca asa e mai de bon-ton in bransa lor... :)
1 comentariu
modifica
Sectiune noua: Ajutor
de admin la: 22/08/2003 08:56:00
am adaugat o sectiune de ajutor / intrebari puse frecvent. linkul se gaseste in meniul din partea de sus a paginii ( 'ajutor'). daca aveti nelamuriri nu ezitati sa postati intrebarile in acest forum. / multumesc pentru atentie.
95 comentarii
modifica
E necesar sa imi dau adresa email?
de admin la: 22/08/2003 08:47:00
adresa email ti-o cerem dintr-un motiv practic. in primul rand ea iti va folosi pentru a putea recupera parola in cazul in care ai uitat-o. de asemenea o vei putea folosi in cazul in care vei dori sa fii instiintat automat despre noile mesaje publicate sau despre comentaiile noi de la mesajele publicate de tine./ adresa email pe care o specifici la inscriere va fi pastrata intotdeauna confidentiala la noi pe sit. noi nu o vom afisa niciodata in clar. mesajele private de la ceilalti utilizatori le vei primi intr-o casuta din mesageria interna a sitului.
comenteaza!
modifica
Cum sa ma inscriu ca utilizator inregistrat?
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 08:42:00
pantru a te inregistra da click pe linkul 'utilizator nou' din caseta utilizator, in partea stanga a paginii. introdu datele cerute si apasa pe butonul de trimitere. vei primi in scurt timp un email la adresa pe care ai furnizat-o, continand detaliile necesare pentru a-ti activa utilizatorul creat (o parola generata la intamplare, pe care o poti schimba ulterior)./ e de la sine intele deci ca e necesar sa completezi cu atentie adresa email. / observatie: poti sa te inscrii linistit, [e necesar sa imi dau adresa email?|adresa ta email nu o veti cunoaste] decat tu si administratorii sitului.
9 comentarii
modifica
Ce este un vizitator anonim?
de admin la: 22/08/2003 08:36:00
vizitatorul anonim este utilizatorul care nu a urmat procedura de inregistrare in sit. cei care utilizeaza situl in mod anonim se priveaza pe ei insisi de [de ce sa ma inscriu ca utilizator?|avantajele pe care le au utilizatorii inregistrati].
comenteaza!
modifica
De ce sa ma inscriu ca utilizator?
de admin la: 22/08/2003 08:09:00
la luneta exista doua tipuri de utilizator: vizitator anonim si utilizator. mai jos sunt explicate avantajele si dezavantajele celor doua modalitati de utilizare:/ ca utilizator inregistrat ai dreptul de a publica continut (articole, mesaje de blog, subiecte de forum), iar materialele publicate de tine raman asociate in permanenta cu numele tau. comentariile tale au un punctaj initial mai mare, apar public imediat, fara sa mai astepte aprobarea moderatorilo, iar ponderea/influenta votului tau este de 3 ori mai mare decat a utilizatorilor anonimi. in plus, poti grupa mesajele tale intr-un blog/jurnal personal, si beneficiezi de sistemul de mesaje interne a sitului  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ajutor / Intrebari puse frecvent
de admin la: 22/08/2003 08:02:00
in aceasta sectiune gasiti raspunsurile la intrebarile cele mai frecvent intalnite privind functionarea si utilizarea sitului. / daca nu gasiti raspunsul atunci puneti intrebarea in forumul prin luneta de la sectiunea de forumuri. / unul din administratori va va raspunde, si eventual va adauga aici inca o pagina.
85 comentarii
modifica
Adrian Copilu Minune
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 05:45:42
figura sub-culturala postrevolutionara a mahalalelor [bucuresti|bucurestene], micul rege neincoronat al manelelor (oare nu i-or fi facut inca o coroana?), adrian copilu minune lalaie gajait, uneori alaturi de costi ionita, "superhit-uri" precum "as da zile de la mine", "mii de lacrimi cristaline" sau "baiatu si fata mea". / a aparut inclusiv la mtv in duet cu costi ionita si piesa "as da zile...", cantata in engleza, mtv-ul numind fenomenul manelelor drept "gipsy rap" (?).
22 comentarii
modifica
Sarbatorirea crimei
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 05:25:14
criminalii care se arunca in aer in autouzele pline de copii isi justifica fapta invocand divinitatea, iar cohorta de sustinatori chiuie de bucurie... / crima a ajuns sa fie sarbatorita de mase. nu c-ar fi o noutate, dar traim in 2003.
4 comentarii
modifica
Paris
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 03:46:00
parisul este capitala frantei, situata pe sena, in partea nordica a tarii. principalul nod de comunicatii si de dezvoltare industriala, reprezinta centrul politic si cultural al tarii. impreuna cu ile-de-france, centura de localitati alipite parisului 'istoric' ('intra-muros') reprezinta un conglomerat urban in care locuiesc circa 11.000.000 de oameni./ parisul istoric, adica cel delimitat de fosta incinta a fortificatiei lui theiss, actualmente inlocuita de bulevardul periferic, a fost sistematizat de catre baronul hausmann, rezultand ceea ce e numit arhitectura hausmaniana, cu bulevarde cu trotuare largi, imobile construite in stil similar, rezultand o uniformitate de stil incantatoare./  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Editorial de Ion Pacepa despre Irak
de Daniel Racovitan la: 22/08/2003 02:55:51
"ex-spy fingers russians on wmd"/ http://www.washtimes.com/op-ed/20030820-081256-6822r.htm
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...