arhiva: 11/09/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
EvZ: Roman urmarit de industria muzicala americana
de Daniel Racovitan la: 11/09/2003 08:06:00
una dintre primele victime ale amplei campanii juridice declansate de cea mai mare asociatie a caselor de discuri americane impotriva persoanelor care distribuie ilegal fisiere muzicale de pe internet este un tinar roman aflat la studii in statele unite, claudiu a. prisnel. la cererea riaa (recording industry association of america), institutul tehnologic din massachussetts (mit) a fost obligat sa dezvaluie numele utilizatorului care, pe 27 iunie, utilizind un computer al asociatiei studentesti theta delta chi, a oferit sute de inregistrari muzicale prin sistemul de schimb online kazaa. / claudiu prisnel, membru al asociatiei theta delta chi, a negat ca ar fi utilizatorul identificat de mt  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Se poate trai fara iubire?
de ratusca la: 11/09/2003 01:18:00
se poate trai fara iubire? este o intrebare la care raspundem imediat....sigur/ poti trai cu gandul ca esti iubit dar parasit pentru ca...va fi mai bine pentru tine?/ sunt intrebari la care ne gandim pana cand uitam, si ne ocupam mintea cu altceva. valori mai putin sau mai mult importante, ne vor umple mintea dar...sufletul...,stiu cu multumire sufleteasca./ asadar, a venit toamna, melancolia si nostalgia isi vor spune cuvantul...../ as putea scrie mai mult pana la plictis dar...trebuie sa facem un pas inainte.
29 comentarii
modifica
Cine mai face politica?
de Puiu Constantin la: 11/09/2003 01:16:00
cred ca media romaneasca in plan politic incepe sa semnene tot mai mult cu cea dinainte de 1989,desi uneori am impresia ca societatea noastra aduce din ce in ce mai bine cu aceea intalnita in filmele italiene cu mafia,tot dinainte de 89.am un amestec de sentimete contradictorii,nefiind capabil sa aseman momentul actual cu vreunul anterior,desi se spune ca istoria se repeta.de fapt s-a sedimentat in zilele guvernarii noastre social democrate tot ceea ce a fost mai rau in toata istoria contemporana.media romaneasca devine tot mai apropiata de media influentata politic specifica tarilor comuniste pe cand mafia care se dezvolta atat la nivelul inaltelor clase politice cat si in paturile cele mai  ...continuare .
8 comentarii
modifica
In ajunul comemorarii lui 11 septembrie
de JCC la: 11/09/2003 00:47:00
in ajunul comemorarii lui 11 septembrie, spectrul al-kaida apare din nou, imagini si sunet, ben laden insotit bratul lui drept, dupa 17 luni de absenta de imagini, apare din nou cu amenintari de atentate./ cu toate ca 25.000.000 de dolari au fost promisi pentru capturarea lui, ben laden face nestingherit pe turistul in munti.. primele presupuneri vorbesc de muntii irakului.../
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: