arhiva: 14/09/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Satanism in Romania
de Dan Logan la: 14/09/2003 15:25:00
[vremuri tulburi|scriam acum cateva zile] despre un abtibild cu o pentagrama. daca nu stiti cum arata asa ceva, iata ce site am gasit astazi: http://www.bisericasatanista.ro/semne/semne.html/ in contrapartida, un raport sri asupra fenomenului:/ http://www.sri.ro/biblioteca_art_satanism.html/ cum ziceam: vremuri tulburi...
247 comentarii
modifica
Iubire...liceu...parinti...viitor
de Pisicutza la: 14/09/2003 10:34:00
incep prin a va zice ca am revenit...dupa o saptamana care nu a fost nici buna dar nici rea...cam asa e viata!nu stiu!titlul...poate ca saptamana asta am invatat ceva...ca oricat ne-am revolta fata de soarta aceasta ne va dovedi ca e mai puternica decat noi pentru simplul motiv ca nu poti avea tot ce iti doresti fara sa suferi...si sincer am suferit destul de mult si nu mai vreau!de ales intre cel pe care il iubesti si parinti e greu!tot ceea ce mai conteaza acum e realizare pe plan profesional!
10 comentarii
modifica
Ani de liceu, cu emotii la romana si tatuaje in buric
de Dan Logan la: 14/09/2003 06:45:00
intr-un comentariu la mesajul [de-ale vietii], cineva zicea ca "parintii nostri spun ca lumea de azi este mai rea decat ea de ieri"./ "tinerii din ziua de azi, nu mai au pic de bun simt!...", zice adolescentul imitandu-i in batjocura pe adulti. dar chiar avem de-a face doar cu un cliseu ridicol? am intalnit doua versiuni, pe care le reproduc mai jos, ale melodiei "ani de liceu" din filmul "liceenii" aparut prin anii 80. prima este versiunea originala din film, ia a doua este o creatie recenta, a unui grup tip "ciuperca muzicala postrevolutionara". diferentele sunt edificatoare. / pentru noul tineret, "emotiile la romana" si "greul de la mate" au fost inlocuite de "cercelul din buric" si "  ...continuare .
35 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...