arhiva: 17/09/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Idee de cadou... Cadouri speciale...
de Daniel Racovitan la: 17/09/2003 10:57:00
apropo de facut cadouri:/ http://www.dorderomania.com/gift.phtml?index=4/ comentariile sunt inutile...
29 comentarii
modifica
Participare la forum cu numele real?
de Daniel Racovitan la: 17/09/2003 08:06:00
ce parere aveti despre un forum (ipotetic) in care persoanele care participa o fac cu numele lor real si verificabil? adica in care participa persoane reale, si nu simple "nume de utilizator".
55 comentarii
modifica
Viata la 30 de ani
de Dan Logan la: 17/09/2003 07:51:00
gasita intr-o carte:/ la 10 de ani: "de-acum varsta mea are doua cifre; sunt baiat mare deja!"/ la 20 de ani: "ah, ce varsta superba!"/ la 30 de ani: "e cazul sa fac ceva in viata asta, si daca se poate chiar ceva genial..."
23 comentarii
modifica
"Ce sa fac, mama?"
de Daniel Racovitan la: 17/09/2003 07:09:00
un articol emotionant in ev. zilei:/ "sa emigrez sau sa-mi traiesc aici viata pe jumatate furata? de cind ai plecat dintre noi m-am facut barbat, mama. mare si prost. am crezut ca lucrurile se vor schimba. ca eu si prietenii mei, la fel de mari si de timpiti, vom intoarce lumea pe dos si nu va vom trai umilintele si greselile. nu-mi spuneai tu, pe patul de spital, ca nu mai e mult, ca vin alte vremuri? in dupa-amiaza aceea din octombrie ‘89 mi-ai soptit “nu mai au mult, mamica, o sa vezi”. stiam ca n-o sa te mai vad, ca ne luam ramas-bun. si astazi ma intreb ce fel de adio ne-am luat. cum, doamne, femeia aceea imbatrinita de cozi si de grija prostiilor mele, macinata de cancer, mam  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Jandarmul criminal, fan Marilyn Manson...
de Daniel Racovitan la: 17/09/2003 05:13:00
zilele astea, un jandarm a impuscat patru dintre colegii lui de garda, dupa care si-a zburat si lui creierii. la prima vedere fapta pare inexplicabila, individul fiind in lunile anterioare, se pare, un exemplu de calm. incet-incet insa, noi date ies la iveala... si despre cine e vorba? desigur, despre vechiul mikidutza:/ in cazul tragediei de la baia-mare - unde patru soldati au fost macelariti de un camarad care, ulterior, s-a sinucis - anchetatorii verifica doua piste: apartenenta ucigasului la o secta satanista sau consumul de substante halucinogene. primele date aflate la dispozitia procurorilor evidentiaza ca flaviu pop ar fi fost fan marilyn manson, cintaret cunoscut pentru mesajel  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Fapta de curaj extraordinara a unui roman din Canada
de Daniel Racovitan la: 17/09/2003 05:07:00
un roman stabilit in canada a devenit celebru peste noapte dupa ce a salvat de la moarte o femeie cazuta pe sine. / un roman a devenit un adevarat erou la toronto dupa ce a salvat o femeie care cazuse peste liniile de metrou, in statia yonge bloor a metroului din toronto, relateaza presa locala. petiu george ciorau, in virsta de 22 de ani, muncitor necalificat la o firma din toronto, se afla duminica dimineata in statia de metrou cind o femeie de linga el a alunecat si a cazut de pe peron intre sine, chiar in momentul in care o garnitura intra in statie. tinarul roman a fost singurul dintre cei prezenti care a reactionat, incercind sa o salveze, relateaza cotidianul “the toronto sun  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...