arhiva: 23/09/2003


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pe unde o fi tasta "Any"?...
de Daniel Racovitan la: 23/09/2003 05:02:00
intrebare pusa frecvent la compaq:/ "compaq faq: where do i find the "any" key on my keyboard?"/ raspunsul il gasiti la http://web14.compaq.com/falco/detail.asp?faqnum=faq2859
comenteaza!
modifica
Sfertodoctii cu pretentii si muzica clasica.
de Dan Logan la: 23/09/2003 04:03:00
tzopicile, la o "tigare" cu vecinele de palier (sau la o barfa la bara de la bloc), isi inchipuie ca la muzica clasica trebuie sa iti placa obligatoriu orice autor, si ca "e o mitocanie, draga" sa-i detesti muzica vreunuia. avand in vedere vasta lor cultura muzicala limitata la anotimpurile lui vivaldi, totul devine explicabil. / ele nu s-ar pronunta in ruptul capului contra cutarui autor sau piese. incultul, prin definitie, are senzatii de greata la auzul muzicii clasice. dar incultul care vrea sa treaca de cult, stiind acest lucru, evita cu orice pret sa emita judecati negative fata de vreo piesa clasica, tocmai din frica de a nu fi acuzat "ca gandeste ca incultii". e mai <i  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Onorandu-l pe Doi.
de papadie67 la: 23/09/2003 00:37:00
zero si cu unu.../ batranul unu s-a lasat ademenit de mult mai proaspatul zero (nu dati in tigani; indienii astia, ce ni-l adusera pe 0, nu erau din pundjab), dupa vreo 12 secole secole de convietuire pasnica si monotona. / oarece minte, luminata de cine-stie-ce-sau-cine, le puse-mpreuna acu' vreo septezeci de ani, pre zero si pre unu, spre disperarea oricarui participant la piramida ecologica, nascut dupa 1962. / acuratetea, superba logica, precizia... si-a greselii lipsa, sunt tot atatea merite, precum si argumente-ncontr-acestui nou flagel, el fiind lipsit de doi./ sa-l onoram, cat mai putem, pe muribundul doi, ce reprezinta omenescul -intuitia, greseala, poezia, revolta, sexul, viata  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: