arhiva: 24/09/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Limbi
de papadie67 la: 24/09/2003 23:34:00
in sensul diferitelor modalitati de-a encoda informatia. i' m serious. just kiddin'./ adicatelea, limba mea e si-a ta...sau nu-i. daca nu-i, e simplu...e de-nteles ca nu ne-ntelegem... adica pe de-a-ntregu'./ ori, chiar daca-i aceeasi, ca de ex. limba romana...pai ne scriem, ne vorbim si parca tot nu nu ne-ntelegem. da' deloc. cred ca- n_ceea ce priveste esenta, si nu forma. sensul cuvintelor noastre, adicatelea, pare-a fi mult mai diferit decat ne-am astepta sa fie, in "urechea" interlocutorului, chiar si dupa ce-am lasat - de la noi- o marja [larga] de eroare../ aci-i tristetea mare!/ posibilitati in explicarea fenomenului, nu este decat doua:/ 1. al de-ncearca sa comunice cu miez ii  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Un Salon/Club cultural romanesc la Paris
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 10:37:00
sunt curios daca e cineva interesat sa participe la un salon/club cultural la paris?/ scopul clubului este reunirea intelectualilor romani din regiunea pariziana, sudarea comunitatii, precum si diverse activitati: discutarea pe diverse teme culturale, lecturi, achizitionarea de bilete la spectacole la preturi convenabile, etc. cat priveste spatiul pentru reunirea regulata a membrilor, asta s-ar gasi./
1 comentariu
modifica
Invitatie: O nunta ca'n Banat in Orasul luminilor !
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 07:27:00
va trimit mai jos urmatoarea invitatie primita de la parintele iulian nistea (de la biserica romana din paris, cea de la maubert-mutualité), din partea parintelui constantin:/ / invitatie/ sâmbãtã, 27 septembrie 2003 orele 16:30/ la biserica ortodoxã românã "sfintii arhangheli" din paris/ 9 bis, rue jean de beauvais/ 75005 paris/ nunta nepoatei pãrintelui constantin târziu,/ domnisoara popovici maria cu domnul liviu sas/ nasi: familia oldje sima si sofia/ o nunta ca'n banat în orasul luminilor !/ va cânta grup-ansamblul condus de / taragotistul lutã (nicolae) popovici (timisoara), / saxofonistul constantin stângaciu (timisoara), / trompetistul iancu popovici (timi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cel mai mare defect al francezilor
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 07:11:00
dupa patru ani de viata in franta am ajuns s-o traiesc si p-asta..../ vorbeam cu un coleg francez despre romani si romania. ii explicam in cateva cuvinte despre istoria poporului roman si cum a rezistat el in fata imperiilor. / la un moment dat ii explic ca foarte multi romani capabili au ales calea exilului. intrebat fiind despre motiv, i-am tradus povestioara cu "capra vecinului", care l-a amuzat. i-am zis ca, dupa mine, asta e probabil cel mai mare defect al romanilor. / si apoi, supriza imensa, l-am auzit zicand ceea ce nu credeam ca voi auzi prea curand de la un francez: "cel mai mare defect al nostru este orgoliul nemasurat si nejustificat. francezii isi inchipuie ca centrul lu  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Prostovanul
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 03:37:00
ce-i este caracteristic prostovanului? / crede ca lumea incepe si se termina cu el. de el depind toate. daca nu e el atunci nimic nu e. el invarte lumea pe dej'tu' mic.
9 comentarii
modifica
Romania e in rahat pan' la gat. Solutia?
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 03:24:00
ce anume credeti ca ar mai putea scoate romania din starea de dezastru?/ ma intreb de multa vreme care ar fi solutia...
76 comentarii
modifica
Un forum IDEAL !..
de Daniel Racovitan la: 24/09/2003 02:51:00
salutare/ m-ar interesa parerea voastra: cum ati vedea voi un forum internet ideal?/ ce reguli de conversatie minime ar trebui respectate? / cei cu experienta pe forumurile internet au putut observa ca doar "regula bunului simt" este prea vaga, insuficienta, si nu functioneaza niciodata. la un imbecil nesimtit "regula bunului simt" nu are nici o valoare. / asadar, cum ar arata forumul ideal?/ daniel
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...