arhiva: 04/09/2003


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce face internetul din om...realitate
de Pisicutza la: 04/09/2003 07:45:00
si cum stateam si "navigam" pe marea asta de informatii m-a incercat un gand si am intrat din nou sa citesc un comentariu...sunt din ce in ce mai surprinsa cum se pot ascunde oamenii in spatele unui anonimat- de orice tip- devenind astfel mai curajosi si mai stilati-referire la comentariul unui anonim cu "stile".si eu am un nick dar asta nu inseamna ca nu imi asum responsabilitatea pentru ceea ce zic si fac.dar am mai intalnit si altfel de oameni...realitatea este ca nu e nici o realitate decat cea pe care vrem noi sa ne-o creeam...iar internetul este una din ele!
4 comentarii
modifica
Cat cantareste un nor?
de Daniel Racovitan la: 04/09/2003 07:28:00
http://www.abcnews.go.com/sections/wnt/scitech/clouds_krulwich030902.html
10 comentarii
modifica
Apasarea pe acceleratie, franare-in-forta si diverse sporturi vestimentare
de Daniel Racovitan la: 04/09/2003 05:08:00
in emisiunile tv si in revistele de specialitate se intalneste des expresia "o masina sport superba" sau "imbracaminte stil sport". / ma intreb ce fel de sport poti sa faci intr-o astfel de masina "sport"... ce sport faci intr-un/cu un porche ultimul racnet? exersarea muschilor de la picioare pe acceleratie, ambreiaj si frana?... exersarea muschilor mainii pe volan? exersarea mintii prin concentrarea la semafoare, sau ce?.../ la fel e si cu "imbracamintea stil sport din colectia toamna-iarna" (a nu se confunda cu "imbracamintea sportiva", care e special destinata pentru asa ceva). as vrea s-o vad pe cucoana care face sport in fusta "tip sport" lunga pana la pamant.../ poate ma lamureste c  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Cei mai frumosi ani...anii de liceu
de Pisicutza la: 04/09/2003 04:59:00
am intrat aici intamplator-cautand altceva...cum de altfel se intampla mereu.m-a impresionat un blog si i-am trimis un comentariu-nu stiam ca trebuia sa ma inscriu si am vazut comentariul intrand intr-un fel de program selectiv...si atunci ce m-am gandit...daca ma inscriu garantat va fi vazut!de ce?...daca veti citi acel comentariu veti vedea ca " de ce" e intrebarea pe care mi-o pun frecvent."de ce?" e o intrebare care mi-a rasunat mereu in cap dupa primele zile de liceu.acum ca sunt pe sfarsite ma intreb de ce se termina totul!logic ca va incepe o noua perioada,dar nici una nu va fi ca liceul...atat de multe de invatat-si nu ma refer la materii...ci la viata! si atat de multe emotii si nerv  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Luneta in Google
de Daniel Racovitan la: 04/09/2003 03:19:00
ia incercati o cautare la google dupa "adrian copilu minune" si veti avea o surpriza :)/ de exemplu:/ http://www.google.com/search?hl=ro&ie=utf-8&oe=utf-8&q=adrian+copilu+minune&btng=caut%c4%83&lr=/ sau cautati dupa "poveste despre adolescenta" :/ http://www.google.com/search?hl=en&inlang=pl&ie=iso-8859-2&as_qdr=all&q=poveste%20despre%20adolescenta&btng=google%20search&lr=lang_ro
comenteaza!
modifica
Viermele Blaster, bineinteles ca e roman verde de-al nostru....
de Daniel Racovitan la: 04/09/2003 03:02:00
romanian student arrested for new blaster worm/ http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=582&ncid=582&e=1&u=/nm/20030903/wr_nm/tech_internet_virus_dc/ punem pariu ca unii, citind stirea, se vor gandi "ce experti sunt romanii, bine le-a mai facut americanilor aia imputiti"?.../
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...