arhiva: 15/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sinuciderea ca spectacol
de Daniel Racovitan la: 15/01/2004 07:24:00
citeam la http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=142894 / despre amaratul care si-a filmat propria sinucidere. cineva se intreaba: "era oare necesar sa faca si asta? (filmarea n.n.)". / toate sinuciderile sunt facute pentru a atrage atentia, cu scop demonstrativ. exista o buna doza de spectacol in ele; de aceea avem de-a face cu foarte multe tentative, si cu putine sinucideri "reusite". / gestul nefericitului se explica.
6 comentarii
modifica
Statul politienesc: n-ai dosar penal? Fa o cerere si se rezolva!
de Daniel Racovitan la: 15/01/2004 07:17:00
"orice cetatean roman care adreseaza o cerere autoritatilor pesediste ale statului se poate trezi seara, la usa, cu politisti care-i ancheteaza vecinii asupra obiceiurilor sale si poate fi somat sa se prezinte a doua zi la politie, unde i se deschide dosar penal. aceasta nu este o supozitie, este o realitate consumata in aceste zile in romania anului 2004, care doreste sa acceada, in 2007, in uniunea europeana.(...)"/ sursa: http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z15012004&idx=35/ alt articol despre acelasi subiect:/ http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=142891
comenteaza!
modifica
Retorice
de Ingrid la: 15/01/2004 04:21:00
retoricele de mai jos nu-mi apartin, dar ....:/ astazi dimineata, ca in orice alta zi, la trecerea dintre gaza si israel, s-a prezentat o femeie tanara, palestiniana. in fiecare zi trec palestinieni cu diferite treburi. unii la lucru, altii la neamuri, unii la afaceri, altii pentru a primi ajutor medical pe care nu-l pot avea la ei./ cind aparatul de detectat metale a inceput sa zumzae, tanara femeie a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil./ "am o platina implamantata in sold, si trebue sa primesc tratament in israel", a plans palestineana./ in mod normal, trebuia sa fie cautata sub imbracaminte, pentru a verifica cele spuse. dar era vorba de o femeie, si onoarea femeii in lumea islamic  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Pentru monumentul unei femei monumentale
de zabriski la: 15/01/2004 04:18:00
transcriu pentru voi toti, cuvant cu cuvant, un anunt gasit in “academia catavencu”:/ / o initiativa a asezamantului cultural “academia catavencu”/ semnati aici!/ pentru monumentul unei femei monumentale/ intotdeauna am crezut cu sfintenie ca, inaintea metroului, a literaturii realismului socialist sau a televizorului color mioritic, motivul real de mandrie al romanilor au fost cei 15 ani de rezistenta anticomunista in munti. de aceea ii rugam pe toti cei care cred ca istoria merita ceva mai mult decat trufia “originii sanatoase” si 500 de ani de la nasterea lui stefan cel mare sa telefoneze la redactie sau sa semneze pe adresa de e-mail elisabetarizea@catavencu.ro/ initiati  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Socant: bebelusi nou-nascuti tratati ca pe niste gunoaie
de Daniel Racovitan la: 15/01/2004 02:53:00
cele ce ni se relateaza in evenimentul zilei tine de domeniul fantasticului. / citez: "(...) ieri s-a petrecut un fapt incredibil. nu mai putin de sase femei au fost anuntate sa vina sa-si ia acasa copiii din maternitate, desi, in urma cu patru luni, spitalul le daduse tragica veste ca bebelusii lor au murit la nastere! atit conducerea maternitatii cit si directia pentru protectia copilului prahova au transmis ca cei sase nou-nascuti sint abandonati in spital. una dintre cele sase femei greu-incercate, ramona ionita, ne-a declarat ca a primit de la spital un document prin care era instiintata ca bebelusul ei este mort, insa, ieri, aceeasi maternitate a instiintat-o ca nou-nascutul traies  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...