arhiva: 17/01/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doi francezi pe urmele lui Dracula
de Daniel Racovitan la: 17/01/2004 12:44:00
doi francezi au plecat in 1992 pe urmele lui dracula./ le puteti citi aventurile la:/ http://perso.wanadoo.fr/yves_et_nicolas/recit_voyage_roumanie.htm/ fotografii: http://perso.wanadoo.fr/yves_et_nicolas/photoroumanie.htm
6 comentarii
modifica
premiul Nobel 2003 pentru Chimie
de SB_one la: 17/01/2004 09:27:00
----- original message ----- / doamnelor si domnilor,/ ma adresez dumneavoastra, considerind ca este de datoria cmr sa ia atitudine cum a mai facut-o si pina acum in fata unui act de nedreptate internationala, de aceasta data in domeniul stiintei, de care putem fi invinuiti ca si complici, prin tacere. / poate ca unii dintre dumneavoastra stiti deja de omiterea prin ignoranta de la premiul nobel 2003 pentru chimie a compatriotului nostru, prof. univ. gheorghe benga, sef catedra la universitatea din cluj, care a descoperit in 1988 o noua proteina despre care abia in 1990 s-a afirmat ca ar fi canalul pentru apa al organismelor vii./ de aceea, vin in fata dumneavostra cu propunerea ca memb  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Sondaj despre impozite
de Cronicarul parizian la: 17/01/2004 07:16:00
motto: "s-a dus bou si s-a intors vaca"/ / triiit!... triiit!... triiit! ridica receptorul./ - alo da?/ - buna ziua doamna, spune o voce de femeie. as dori sa vorbesc cu domnul sau doamna raa... racoo... rracovitann, s'il vous plait.../ - la telefon./ - sunt de la firma cutare, si facem o ancheta in privinta impozitelor. as dori sa va pun o intrebare./ - va rog.../ - alors, am dori sa stim ce parere au [francezii] despre masurile recente ale guvernului raffarin pentru scaderea [impozite|impozitelor]./ ana, facand o mica pauza, ii spune:/ - simata doamna, in aceasta tara nu numai francezii platesc impozite./ individa pare vexata./ - doamna, nu punem problema in  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...