arhiva: 20/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Simulatorul de trenulet electric
de Daniel Racovitan la: 20/01/2004 07:32:00
e perioada de solduri. din cauza vanzarilor slabe de peste an, comerciantii au inceput de data asta direct cu reduceri de 40%-50% sau chiar 90%./ la [fnac], intr-o cutie imensa, stau cdrom-uri cu jocuri, oferite pentru preturi infime. e drept ca nu sunt de ultima ora, dar pentru un amator nepretentions ca mine, sunt suficient de elaborate. scormonind in gramada, gasesc un simulator de trenuri electrice. / "interesant!", imi zic. iti poti construi propriile machete dupa pofta inimii: iti alegi tipurile de tenuri si modelezi relieful, plasezi sinele, macazurile, plantezi ici si colo elemente de decor, apesi pe butonul virtual si trenuletul incepe sa se plimbe in mod magic. in plus, te poti tr  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Vadim ar putea s-o incurce...
de Daniel Racovitan la: 20/01/2004 05:21:00
[vadim] ar putea s-o incurce:/ “dezvelirea bustului lui [rabin|yitzhak rabin], in conditiile in care organizatorii nu au avut consimtamintul [familia|familiei] acestuia, este o fapta [penala]”/ http://news.softpedia.com/news/1/2004/january/6800.shtml/ el risca intre 3 luni si 3 ani de puscarie.
7 comentarii
modifica
Romania, in Top 10 al fraudelor pe Internet
de Daniel Racovitan la: 20/01/2004 03:43:00
motto: "hotomanul", "[fura] rata din cotet" (din poezioarele copilariei romanilor)/ sa ne mai miram ca romania se afla in top 10 la capitolul fraudelor (furtului) pe [internet]? iata doua linkuri, care va vor face sa intelegeti de ce 98% din magazinele online occidentale refuza sa vanda persoanelor din romania:/ http://amazingforums.com/forum/mizsyn/82.html/ http://ray.mccormack.home.comcast.net/romanianfraud/fraud.htm/ asta e imaginea romaniei pe internet: o tara a lumii a treia si o patrie a escrocilor, pe aceeasi treapta cu nigeria.
3 comentarii
modifica
Tinara generatie, fascinata de “descurcareti” si “tupeisti”
de Daniel Racovitan la: 20/01/2004 03:02:00
[evenimentul zilei] scrie intr-un articol despre tinerele "sperante" care ar trebui sa transforme [romania] intr-un mic "tigru" economic:/ "nu-i admira pe cei care au reusit, ci pe cei care s-au descurcat. pe cei care sint [smecher|smecheri], au [tupeu] si dau in toata lumea. pe cei care arata bine, sint imbracati misto si stiu sa faca [bani]. sint sedusi de personajele slobode la gura, agresive, care “nu au figuri in cap”. de cei care vorbesc pe [limba] lor, a tinerilor care au terminat [liceu|liceul] si au intrat direct in piine. dupa slujba, se distreaza in cartier la [internet]-cafe cu douazeci de mii ora. la banii astia isi macelaresc dusmanul dupa pofta inimii, conduc un [ferra  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...