Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 26/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bill Gates isi va imparti inteaga avere la saraci.
de Daniel Racovitan la: 26/01/2004 09:54:00
bomba: / bill gates, creatorul firmei microsoft, declara ca isi va imparti intreaga avere celor nevoiasi. desigur. si va trece la islam, adaugam noi. :)/ intr-un interviu acordat in exclusivitate cotidianului gratuit metro (din [paris], tiraj peste 1 mil. de cititori), bill gates spune ca isi va recicla intreaga sa avere (cca. 33 de miliarde de dolari) pentru a-i ajuta pe cilalti, si ii invita pe cei puternici sa faca la fel./ "cred ca cei care au sansa sa reuseasca si sa devina bogati trebuie sa recicleze aproape toata averea lor catre societate", spune acesta in interviu./ puteti citi articolul (in franceza) in editia de azi a cotidianului metro:/ http://www.metropoint.com/conten  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Alegerea imi apartine
de Daniel Racovitan la: 26/01/2004 06:39:00
dupa pauza de masa, o poezie ad-hoc:/ / alegerea imi apartine/ (poezie-n doru' lelii)/ astazi, / pus in fata unei dileme, / si dupa indelungate reflectii, / am decis / ca nu voi fi presedintele statelor unite. / voi fi/ inginer mecanic, / om de treaba, / la locul lui./ decizia n-a fost usoara, dar ma mandresc cu alegerea facuta: / mi-am hotarat singur destinul!/
116 comentarii
modifica
Cea mai stupida stire a lunii ianuarie
de Daniel Racovitan la: 26/01/2004 03:53:00
ma intreb cum de unii n-au jena sa publice atfel de stiri idioate... pe bune, merita sa cititi, ca sa va distrati un pic. :)/ "virgina insarcinata dintr-un glont/ miracolul imaculatei conceptiuni, in varianta moderna/ desi virgina, o americanca a adus pe lume o fetita, conceputa datorita unui glont care a strapuns abdomenul femeii dupa ce a atins un barbat in testicule, fapt ce reprezinta al doilea astfel de caz inregistrat vreodata in lume, relateaza “pravda”. / medicii au fost uimiti sa constate ca testul de sarcina a iesit pozitiv desi femeia era virgina. in noiembrie 1999, leslie corbide - o asistenta medicala din contingentul onu dislocat in [bosnia] - a nascut o fetita cu o  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Flavia Bujor, o scriitoare de 15 ani tradusa in 23 de limbi
de Daniel Racovitan la: 26/01/2004 03:29:00
evenimentul zilei scrie:/ "cu ceva mai mult de un an in urma, “evenimentul zilei” scria despre flavia bujor, o adolescenta de origine [romanii|romana], in virsta de 15 ani, devenita scriitoare de succes dupa ce primul ei roman, “profetia pietrelor”, a fost publicat de o editura [francez|franceza]. / flavia, care traieste de peste un deceniu la [paris] (a [emigrat] din [romania] impreuna cu parintii ei cind avea doi ani), a ajuns intr-un punct important al carierei ei abia incepute. prima traducere in [engleza] a “profetiei pietrelor” (carte scrisa mai mult ca exercitiu, la virsta de 12 ani!) va aparea pe 2 februarie la o mare editura transnationala, harpercollins, conform cot  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...