arhiva: 27/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Medicina & medicii in Romania
de Daniel Racovitan la: 27/01/2004 03:19:00
[socant: bebelusi nou-nascuti tratati ca pe niste gunoaie|subiectul copiilor inviati] continua./ medicina & [exodul medicilor romani in strainatate, drama nationala|medicii] in [romania]:/ http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=144146/ desigur domnule cinteza, "intreaga societate este vinovata", [diaspora] in primul rand, ca prea le zice verde in fatza. l-ati uitat si pe [stefan cel mare].../ dintr-un comentariu al unui cititor: "principalii vinovati de starea invatamantului medical,de starea sistemului medical din romania sunt medicii. singura vina a societatii este ca nu va pune la zid, pe voi cei care prin nestiinta sau reavointa va arogati dreptul de a ucide pe cei pe care ar tr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
"Exportul" de carte a fost interzis
de Daniel Racovitan la: 27/01/2004 03:10:00
evenimentul zilei scrie:/ "din primele zile ale lui ianuarie, a devenit imposibil sa expediezi carti in strainatate. motivele sint cel putin doua. monica lupsor, de la directia cultura, culte si patrimoniu a primariei municipiului bucuresti (directie care elibereaza avizele necesare pentru expedierea cartilor in afara tarii), ne-a declarat ca deocamdata ministerul culturii nu s-a deranjat sa trimita niste documente legale. este vorba de asa-numitele norme de export definitiv pentru bunurile culturale, care clasifica de pilda cartile sau alte obiecte culturale in mai multe categorii - carti bibliofile, de patrimoniu s.a.m.d. “in mod normal”, a declarat monica lupsor, “avizul nostru  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Mike Rowe vs. Micro$oft, spiritele se calmeaza
de Daniel Racovitan la: 27/01/2004 02:44:00
motto: "totu i bine canse termina cu bine" (sic)/ [ce-i mai trazneste prin cap lui bill gates?|ciomageala dintre micro$oft si mike rowe] s-a sfarsit intr-un "pupat toti piata endependenti". / mike rowe se obliga sa schimbe destinatia sitului in forum de discutii, precum si numele acestuia, in "mike rowe forum". pe de alta parte micro$oft se angajeaza sa ii ofere banii pentru niste certificari, "spre a-i sprijini inclinatia catre tehnica", o invitatie la un seminar in redmond, plus o consola xbox. din cate se pare, tanarul n-a facut decat sa confirme ca are numai 17 ani./
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...