arhiva: 28/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bourul Moldovei a dat piept cu civilizatia
de SB_one la: 28/01/2004 13:35:00
bourul moldovei a dat piept cu civilizatia/ / cu nonsalanta-i caracteristica, primarul dumitru sechelariu a povestit presei bacauane cam ce a facut el in vacanta de aproape o luna pe care si-a petrecut-o prin mexic si sua. ziaristii au ascultat astfel povestea miliardarului cu prazul in diplomat, care sparge ceapa pentru slana in compartimentul bogatilor din avion./ / „am vrut sa fumez o tigara in avion, dar nu era permis. si, imaginati-va, stewardesa nu a acceptat mita 300 de para ca sa inchida ochii. ce proasta!!, exclama edilul bacauan. „la hotel am fost confundati, eu si un prieten de-al meu, cu doi homosexuali“, asa ca pretenii n-au mai iesit din piscina decit mai pe sear  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Prima scoala romaneasca. Ne uitam oare trecutul?
de maria munteanu la: 28/01/2004 10:26:00
pe doi ianuarie, am fost cu o prietena in brasov. nu stiam ce sa facem si eu am propus ca in loc sa mergem in poiana unde precis era o aglomeratie de nedescris, mai bine am face o plimbare prin vechiul schei, si la prima scoala romaneasca. vizita m-a intristat foarte mult. zeci de manuscrise gasite acolo de preot au fost catalogate dar niciuodata citite in totalitate. lucruri inestimabile sunt parasite acolo deoarece muzeul traieste din biletele pe care le vinde si acestea sunt putine.in anul 2003 nu au venit decat 2 grupuri organizate, iar liceele din zona(in apropiere se afla liceul andrei saguna) nici vorba sa mai organizeze excursii cu elevii. ne spune cu tristete in glas, preotul biseri  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Sectiuni noi in Cafenea
de admin la: 28/01/2004 09:54:00
in curand vor aparea pe sit sectiuni noi: poezie, fictiune scurta, eseu, fotogalerii./ creatori, fiti pe faza. cititorii va asteapta. :)
comenteaza!
modifica
Cum se manipuleaza istoria in scoli: Herodot despre traci
de Daniel Racovitan la: 28/01/2004 05:07:00
cum se manipuleaza istoria in scoli, si prin urmare un popor intreg, pentru a arunca o lumina favorabila acolo unde e murdarie?/ un articol interesant, care ii va scoate din minti pe pasunistii educati in spiritul festivismului comunisto-nationalisto-ceausist:/ citez: / -------------/ (...) cred că ştiţi, nu se poate să nu ştiţi – încă din şcoală trebuie să-l fi auzit – un citat celebru din istoriile lui herodot, în legătură cu strămoşii noştri traci şi ramura lor geto-dacii. vi-l reproduc încă o dată. iată ce spune herodot în cartea a iv-a a istoriilor sale, în paragraful 93 (citez după ediţia de la ed. Ştiinţifică, din 1961, traducerea fiind a feliciei v  ...continuare .
35 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...