arhiva: 29/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Definitia globalizarii
de SB_one la: 29/01/2004 13:56:00
intrebare: care este cea mai adevarata definitie a globalizarii?/ raspuns: moartea printesei diana!/ intrebare: cum asa ????/ raspuns: o printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian,beat cu wiskey scotian, / urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. printesa era tratata de un docto american cu medicamente braziliene. si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu'bill gates iar tu o citesti pe o clona de ibm/ care folosesc chipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblat de muncitori din banglades intr-o fabrica din singapore, transportata  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LEUL ROMANESC VA FI DENOMINAT
de SB_one la: 29/01/2004 13:26:55
leul romanesc va fi denominat in a doua jumatate a anului viitor/ > >/ > > banca nationala a romaniei (bnr) urmeaza sa inainteze in timpul apropiat/ > > parlamentului de la bucuresti pentru examinare proiectul de lege privind/ > > denominarea leului romanesc, informeaza ap flux./ > >/ > > conform proiectului, moneda nationala "va pierde" patru zerouri, iar/ > > cotarea leu-euro va fi de cinci la unu. astfel, valoarea noilor bancnote/ > > in euro ar urma sa fie de 20 de euro pentru 100 lei./ > > potrivit sefului bnr mugur isarescu, denominarea leului "nu pregateste/ > > un nou val de scumpiri, ci reprezinta un semnal clar al scaderii/ > > inflatiei"./ > > bnr prevede ca dupa aprobarea legii in  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cinci pentru infern
de Daniel Racovitan la: 29/01/2004 09:29:00
l-am vazut la cinema impreuna cu taica-meu, demult, tare demult, abia intrasem de cativa ani la scoala./ "cinci pentru infern", sau "cinsh'pe-ntr-un infern", cum spuneau baietii de la bloc, viitorii [baieti-de-baieti] de peste ani :) . un film de razboi care la varsta respectiva mi-a placut teribil, si despre care imi amintesc doar vag, / avea actiune si tot tacamul unui film de razboi mediocru: un comando de cinci experti e trimis intr-o misiune sinucigasa pentru a recupera niste planuri ultrasecrete, cei cinci scapand, evident, de fiecare data in conditii-limita. tin minte sariturile peste gardurile electrice cu ajutorul unei trambuline portabile, lipirea cu ciunga a rezervorului d  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Timpul asasin
de Daniel Racovitan la: 29/01/2004 05:28:00
"timpul e asasin si duce cu el rasetele copiilor" - [mistralul castigator|renaud]/ "timpul trece şi, la un moment dat, îţi dai seama că fiecare dintre clipele petrecute de tine alături de cei dragi nu se vor repeta niciodată" - matinal, radio [romania] (gasit pe http://www.smartsb.ro/scout/ , un sit simpatic :))
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...