arhiva: 07/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rwanda n-are petrol
de Daniel Racovitan la: 07/01/2004 17:48:00
despre 100 de zile de macel si cine e responsabil pentru ele:/ http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/evil/etc/slaughter.html
1 comentariu
modifica
De ce ati ales sa emigrati?
de Daniel Racovitan la: 07/01/2004 15:32:00
intrebarile sunt directe:/ de ce ati ales sa emigrati? de ce nu va restabiliti in romania? ori in caz contrar, de ce intentionati s-o faceti?/ sunt curios sa aflu cat mai multe pareri. ar if interesant de stiut si tara in care va aflati.
124 comentarii
modifica
Un roman din exil ctitoreste o biserica la Campulung Moldovenesc
de Daniel Racovitan la: 07/01/2004 03:28:00
un roman din exil ctitoreste o biserica la campulung moldovenesc/ la campulung moldovenesc, undeva mai la margine, in cartierul cunoscut sub numele de izvorul alb, se va inalta o biserica, un sfant lacas cum nu s-a mai vazut prin partea locului. dar nu este vorba de vreun proiect finantat de autoritatile romaniei. ctitorul este un roman care a peregrinat prin lume mai mult de 50 de ani, exilat de regimul [comunist]. un roman care doreste sa-i multumeasca lui [dumnezeu] pentru ca l-a ajutat sa se descurce printre [straini]. domnul alexandru sandru alboi a plecat din romania in anul 1948. "primul popas" l-a facut la roma, dar de acolo a plecat repede spre tari mai calde. a ajuns in  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cum sa faci liceul in buricul Londrei
de Daniel Racovitan la: 07/01/2004 03:16:00
evenimentul zilei scrie:/ "fara pile, cu [internet] si cu incapatinare poti sa-ti dai copilul la [studii] chiar si in cel mai scump oras din vest/ daca nu cunosti pe nimeni in [strainatate] si totusi iti doresti o [scoala] cu reputatie internationala pentru copilul tau, ai vreo sansa sa se intimple asa ceva? familia petri, din ploiesti, poate sa spuna ca orice este posibil atunci cind esti dispus sa pleci la un drum la capatul caruia nu ai nici cea mai vaga idee ce te asteapta. drumul care avea la capat mult dorita bursa avea sa fie plin de intimplari si de sanse care au indrumat o mama si o fiica pina la ashbourne college din [londra]. multi viseaza, putini se arunca orbeste s  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Partidul Berbecalilor
de Daniel Racovitan la: 07/01/2004 03:04:00
[evenimentul zilei] scrie:/ / "partidul berbecalilor/ [politica] [romaneasca] se procopseste cu inca un mascarici! patronul fc steaua, gigi becali, a anuntat, ieri, ca va fi numit presedintele partidului noua generatie. tragi-comicul eveniment ar urma sa aiba loc la hotelul marriott, in cadrul consiliului national al partidului noua generatie, jucaria fostului [primar] al [bucuresti|capitalei], viorel lis. (dan tapalaga)/ culmea ironiei, gigi becali a ajuns sa vorbeasca despre viitoarea doctrina politica a png: ÔÇťacest [partid] are deja o temelie si m-am hotarit sa-l construiesc mai departe. eu voi fi comandantul suprem. doctrina sa este una [crestin|crestina], iar cind spui crestin  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: